Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Parancsnokok, katonák

Válasz/Re:Legsikeresebb parancsnokok, katonák 2010 nov. 23 13:53 #48919

Einer spinnt immer! írta:
igen, ez így volt, de akkor is az az ember Rommel helyett mondhatott volna valaki mást... egy nácit, komcsit stb... én biztos nem köptem volna be Rommelt

Igen. A német vezérkarral való kapcsolata korántsem volt jónak mondható. Ez akkor kezdődött, amikor Hitler felajánlotta neki azt a lehetőséget, hogy választhat bármely fegyvernem közül. Igaza van Joe-nak, elég sokan pályáztak a posztjára.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Legsikeresebb parancsnokok, katonák 2010 nov. 24 19:05 #48999

• Dalton
Szerintem Rommel-nak nem volt köze a merénylethez:angry: ,csak irigykedtek mert ő volt Hitler kedvenc tisztje.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Legsikeresebb parancsnokok, katonák 2010 nov. 24 19:11 #49000

• Gipszj
Dalton írta:
Szerintem Rommel-nak nem volt köze a merénylethez:angry: ,csak irigykedtek mert ő volt Hitler kedvenc tisztje.

Tisztázzunk valamit, azért mert én szeretem a pörköltet abból nem következik, hogy a pörkölt szeret engem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Legsikeresebb parancsnokok, katonák 2010 nov. 25 16:26 #49031

Dalton írta:

Így van! Nem volt köze a merénylethez, ez biztos!
De tudott róla, és nem jelentette! És éppen ez volt az, amiért később bűnhődnie kellett!!
(Pl.: ha tudsz egy bűnesetről, és azt nem jelented be, akkor bűnrészességgel simán megvádolhatnak!! Rommel esetében az árulás jött szóba..)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Legsikeresebb parancsnokok, katonák 2010 nov. 25 16:30 #49033

• Zeki
Gipszijnek van igaza... A kettő nem függ össze.<br><br>Szerkesztette: cserpakszabi, Időpont: 2010-11-27 14:34
Téma zárolva.

Válasz/Re:Legsikeresebb parancsnokok, katonák 2010 nov. 27 13:35 #49126

Zeki írta:
Gipszijnek van igaza... A kettő nem függ össze.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: cserpakszabi, Időpont: 2010-11-27 14:34

De Kamikazenak is igaza van!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Legsikeresebb parancsnokok, katonák 2010 nov. 28 21:22 #49273

Szerintetek ki volt a legjobb német parancsnok?
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Legsikeresebb parancsnokok, katonák 2010 nov. 28 21:23 #49274

Én Rommelt tartom a legjobbnak !
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Legsikeresebb parancsnokok, katonák 2010 nov. 28 21:56 #49277

• Einer spinnt immer!
Meg is válaszoltad a kérdést!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Legsikeresebb parancsnokok, katonák 2010 nov. 29 07:29 #49284

Einer spinnt immer! írta:
Meg is válaszoltad a kérdést!

Akkor jó vagyok!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Legsikeresebb parancsnokok, katonák 2010 nov. 29 10:05 #49294

• Számvéber Norbert
andy50 írta:

Ismersz más német tábornokot is rajta kívül? Az a név mond neked valamit, hogy Manstein, vagy Model, vagy Balck, vagy Breith, vagy Kirchner?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Legsikeresebb parancsnokok, katonák 2010 nov. 29 10:52 #49297

Számvéber Norbert írta:
andy50 írta:

Ismersz más német tábornokot is rajta kívül? Az a név mond neked valamit, hogy Manstein, vagy Model, vagy Balck, vagy Breith, vagy Kirchner?

Hoth papa?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Legsikeresebb parancsnokok, katonák 2010 nov. 29 11:15 #49298

• Bazooka Joe
... Guderian, von Schweppenburg, Blumentritt?<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-11-29 12:17
Téma zárolva.

Válasz/Re:Legsikeresebb parancsnokok, katonák 2010 nov. 29 12:45 #49299

A kérdést le lehetne bontani hadseregcsoport,hadsereg, hadtest, hadosztály, ezred parancsokra, mert így nem fair.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Legsikeresebb parancsnokok, katonák 2010 nov. 29 13:03 #49300

• Számvéber Norbert
portillo írta:
A kérdést le lehetne bontani hadseregcsoport,hadsereg, hadtest, hadosztály, ezred parancsokra, mert így nem fair.

Rommel is volt zlj. pk.-tól hds. csop. pk-ig minden.
Az általam felsoroltak között is van három hds. csop. pk., akik korábban alacsonyabb beosztásokban is szolgáltak.

Magánvélemény: olyan német tábornok, aki egyetlen percet sem szolgált a legnehezebb hadszíntéren, a szovjet-német arcvonalon, nálam eleve nem \&quot;játszik\&quot; a legeredményesebb német tábornok című játékban.<br><br>Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2010-11-29 14:04
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.33 másodperc
Joomla templates by a4joomla