Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Kelet-Európa

Válasz/Re:Kelet-Európa 2010 júl. 08 20:02 #36440

• Roland
HunBütyök írta:
Fogd már fel, hogy kb 30%-ban valóság a Sven Hassel sztori te kis elvakult! Olvass más könyvet is, legalább egyszer.

Máshol hol találkozni S gránáttal?

Hát, akár hiszed, akár nem szoktam más íróktól olvasni PL: Leo Kessler-től, akinek a műveihez képest a Hassel könyvek tények!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kelet-Európa 2010 júl. 08 20:08 #36441

Roland írta:
HunBütyök írta:
Fogd már fel, hogy kb 30%-ban valóság a Sven Hassel sztori te kis elvakult! Olvass más könyvet is, legalább egyszer.

Hát, akár hiszed, akár nem szoktam más íróktól olvasni PL: Leo Kessler-től, akinek a műveihez képest a Hassel könyvek tények!

Hallod olvas valami olyat ami dokumentum ezek regények mese habbal én is szeretem Leo-t de nem tőle tanulok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kelet-Európa 2010 júl. 08 20:12 #36444

• Roland
panzer2 írta:
Roland írta:
HunBütyök írta:

Hallod olvas valami olyat ami dokumentum ezek regények mese habbal én is szeretem Leo-t de nem tőle tanulok.

No igen, én dokumentumokat Emma Baumachertől szoktam olvasni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kelet-Európa 2010 júl. 08 20:20 #36447

• HunBütyök
Elég egyoldalú ha csak tőle. Ő weléggé fikázza a nácikat nem? Nem olyan kis bestsellernek tűnő dolgokat ír? A nácik így, a nácik úgy, hitler így, Hitler úgy. Valószínűleg sosem fogok Emma Baumachert olvasni mert sem Hitler sem a nácizmus boncolgatása nem az én asztalom, és írók dolga sem. Objektíven meg lehetetlen írni ezekről.

Inkább olvass a büntetőszázadokról és rádöbbensz hogy Sven néha színezi a sztorit.

Nem kll könyvekben kutatni, lehet neten is bóklászni, és olvasgatni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kelet-Európa 2010 júl. 08 20:26 #36450

• Roland
HunBütyök írta:
Elég egyoldalú ha csak tőle. Ő weléggé fikázza a nácikat nem? Nem olyan kis bestsellernek tűnő dolgokat ír? A nácik így, a nácik úgy, hitler így, Hitler úgy. Valószínűleg sosem fogok Emma Baumachert olvasni mert sem Hitler sem a nácizmus boncolgatása nem az én asztalom, és írók dolga sem. Objektíven meg lehetetlen írni ezekről.

Inkább olvass a büntetőszázadokról és rádöbbensz hogy Sven néha színezi a sztorit.

Nem kll könyvekben kutatni, lehet neten is bóklászni, és olvasgatni.

Ok! Megfogadom! De szoktam olvasni Stefan Niemayer könyveket, aki elég máshogy közelíti meg a Nácizmust...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kelet-Európa 2010 júl. 08 20:29 #36452

• HunBütyök
Jujj, Nemere Pista bácsit hagyjuk ki ebből. Na ő a kontárok kontárja. Zsidó származású lévén nem várhatunk tőle elfogulatlan művet.
Szórakoztató dolgokat ír, ha novelláiról/krimijeiről van szó, de a második világháborút inkább hanyagolja.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kelet-Európa 2010 júl. 08 20:37 #36454

• Roland
HunBütyök írta:
Jujj, Nemere Pista bácsit hagyjuk ki ebből. Na ő a kontárok kontárja. Zsidó származású lévén nem várhatunk tőle elfogulatlan művet.
Szórakoztató dolgokat ír, ha novelláiról/krimijeiről van szó, de a második világháborút inkább hanyagolja.

És Kurt Rieder-ről mi a véleményed? Szó mi szó, kreatív író!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kelet-Európa 2010 júl. 08 20:45 #36458

• HunBütyök
Ne n ne!!!!

Mi itt kétszer jobb könyvet írnánk mint ő, és nem is idéznénk nem létrező személy hadinaplójából.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kelet-Európa 2010 júl. 08 20:56 #36460

• Roland
HunBütyök írta:
Ne n ne!!!!

Mi itt kétszer jobb könyvet írnánk mint ő, és nem is idéznénk nem létrező személy hadinaplójából.

Titkon ebben a válaszban reménykedtem!
A legjobb az lesz, ha Földi Pálnál maradunk.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kelet-Európa 2010 júl. 08 20:58 #36461

Roland írta:
HunBütyök írta:
Ne n ne!!!!

Hallod olvass már valami olyat is aki nem meséket ír.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kelet-Európa 2010 júl. 08 21:05 #36462

• Roland
panzer2 írta:
Roland írta:
HunBütyök írta:
Ne n ne!!!!

Hallod olvass már valami olyat is aki nem meséket ír.

Kérlek! Ahelyett, hogy demoralizálsz, inkább adj valami ötletet!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kelet-Európa 2010 júl. 09 03:50 #36467

• HunBütyök
Földi Pál? Na neeee Kezdőknek jó olvasmány, mert élvezetes ahogyan ír, de sajnos ő is csak egy tucatíró.

Számvéber Norbert könyveit ajánlanám. Mndjuk ő szinte csak németekről ír (na jó azért néha magyarokról is) de ő nagyon jól leír mindent.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kelet-Európa 2010 júl. 09 07:39 #36475

• Zeki
Könyvek topic, Roland szólok,itt a fórumon, figyelj oda mit hova írsz, mert mindennek megvan a maga helye!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kelet-Európa 2010 júl. 09 07:57 #36482

• Zeki
Kelet-Európa, nem könyvek rész!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kelet-Európa 2010 júl. 09 13:14 #36492

• Roland
Zeki írta:
Könyvek topic, Roland szólok,itt a fórumon, figyelj oda mit hova írsz, mert mindennek megvan a maga helye!

Ok!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.24 másodperc
Joomla templates by a4joomla