Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Könyvek

Válasz/Re:Könyvek 2010 dec. 16 16:28 #50276

Na látod! Jó másoknak is örömöt szerzni!

Bütyök \"karitatív tevékenységet\" végzett karácsony
előtt, ez mindenképpen becsülendő! Gratula!

Amúgy a könyvek nálam is nagy becsben vannak! Nem lehet koszos, zsíros stb. kézzel hozzányulkálni, meg összetapogatni! Meg kell a módját adni, mivel a jó könyvek nem olcsók, ha már megveszi az ember....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 dec. 16 16:51 #50278

• Zeki
Jótékony Bütyök apó.
Szép gesztus... ritka az ilyen manapság. (sajnos sok minden más még mindig - mint itt is - kiábrándító).
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 dec. 16 19:39 #50287

• Metalljacket
Szép ízes a magyar nyelv, de itt nem kell minden szót használni.
Szerkesztette: Jagdpanther, Időpont: 2010-12-15 21:02

Biztosan igazad van. Heller viszont így írta le, a magyar kiadónál meg így jelent meg. Ajánlanám becses figyelmedbe Jaroslav Hasek előszavát, amit a Svejk-hez írt. Pontosan idepasszol. A sz.. az sz.. hiába nevezed előkelően latinul excrementumnak. A szaga ettől semennyit sem változik.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 dec. 16 19:49 #50288

• Gipszj
Kamikaze írta:
Gipszj írta:
Általában a könyvet jobbnak szokták tartani mint a filmet. Ebben az esetben (kivételesen) viszont nekem a film tetszett jobban.

Na ja! De ez csak a te saját (szubjektív) véleményed! Másnak meg lehet, hogy más véleménye van!

Ettől persze még lehet, hogy igazad van!

Igen, ez a saját véleményem, ezért is írtam, hogy szerintem..stb., mert nem vagyok Isten, hogy kinyilatkoztassak. Legalább is ez volt a szándékom. Tisztában vagyok vele, hogy másnak nagy valószínűséggel más a véleménye.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 dec. 16 19:53 #50289

• Számvéber Norbert
Kedves Bütyi!

Részemről a megtiszteltetés! Az akkori idők tanúi szájából százezerszer értékesebb a dicsérő szó...
Nagyon örülök, ha az öregúrnak tetszett, amit írtam. Ezért éri meg a sok meló.

Ha priviben megkapom az öregúr címét, küldök neki \"kostenlos\" a még fellelhető könyvekből: \"Páncélosok a Felvidéken\", \"Az alföldi páncéloscsata\" és \"Erdély a Hadak útján, 1940-1944\" tuti van még.

Üdv<br><br>Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2010-12-16 20:55
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 dec. 16 21:17 #50291

• HunBütyök
Hú, komolyan? Ha ezt megmondom neki, 80 évről visszafiatalodik 60-ra. Oké, hát ha benne lennél, hogy karácsoinyát feldobjuk ennek a bácsinak, akkor privátban megdumáljuk.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 dec. 19 13:57 #50375

• Gipszj
Nem tudom, hogy korábban volt-e szó Eric Knight-ról. Tegnap este volt valamelyik TV-n a Lassie hazatér, erről jutott az eszembe a Légy hű önmagadhoz c. könyve. Láttam már Légy hű magadhoz címen is. Nem kifejezetten lövöldözős, bár az angliai légicsata idején játszódik, de megismertet London bombázásával és a különböző társadalmi osztályok életével.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 dec. 19 15:46 #50376

• Számvéber Norbert
Ezt a könyvet most szereztem be. 192 oldal, keménytáblás, döntő többségében színes grafikákkal. Kiválóan összefoglalja a szovjet harckocsi- és gépesített csapatok történetét a második világháború alatt. Számos prototípust is tárgyal.
Nem csak a harckocsik és önjáró lövegek szerepelnek benne, de a rögtönzött páncélvadászok, a szovjet gyártmányú féllánctalpas tehergépkocsik, tartálygépkocsik, vontatók, műhelykocsik, stb.
Külön fejezet foglalkozik a kölcsönbérleti szerződés keretében kapott páncélosokkal és egyéb kiszolgáló járművekkel. Nálam 10/9. Nekem 7461 Ft-ért hozta meg egy magyar könyvküldő cég.

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 dec. 19 17:05 #50381

• koi
Köszönjük emese!<br><br>Szerkesztette: cserpakszabi, Időpont: 2010-12-19 18:22
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 dec. 19 17:13 #50382

• domigeri
nyuszifül írta:
Idézet törölve.
Ugye ezt most viccnek szántad?

Egyébként tényleg jól néz ki, úgy látom ez egy sorozat része.<br><br>Szerkesztette: cserpakszabi, Időpont: 2010-12-19 18:26
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 dec. 19 18:04 #50384

• Számvéber Norbert
domigeri írta:
nyuszifül írta:
Idézet törölve.

Egyébként tényleg jól néz ki, úgy látom ez egy sorozat része.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: cserpakszabi, Időpont: 2010-12-19 18:26

Miről maradtam le? Mit írt nyuszifül?

Valóban, ez a kötet egy sorozat része. Van belőle német, brit, amerikai, stb. is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 dec. 20 06:50 #50397

• HunBütyök
Számvéber Norbert írta:
domigeri írta:
nyuszifül írta:
Idézet törölve.

Egyébként tényleg jól néz ki, úgy látom ez egy sorozat része.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: cserpakszabi, Időpont: 2010-12-19 18:26

Miről maradtam le? Mit írt nyuszifül?

Valóban, ez a kötet egy sorozat része. Van belőle német, brit, amerikai, stb. is.

Francia, lengyel van? 8000 Ft-ot nem adnék brit, amerikai, német, szovjetért.

Na de komolrya fordítva a szót, jó könyvnek látszik. Hasonló van nekem is, de az csak 1918-1939 között tárgyalja a szovjet páncélosokat és azok variánsait, alkalmazását. Egy baja van annak a könyvnek: oroszul van. Sok csirkelábas betű van benne, semmi más. Bár képeket lehet nézegetni mert az van benne sok.

Tényleg most nekem a Madagasszkári front az egyik kedvencem, arról valami könyvet nem tudtok ajánlani?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 dec. 20 10:40 #50402

Számvéber Norbert írta:
Kedves Bütyi!

Részemről a megtiszteltetés! Az akkori idők tanúi szájából százezerszer értékesebb a dicsérő szó...

Ha priviben megkapom az öregúr címét, küldök neki \&quot;kostenlos\&quot; a még fellelhető könyvekből: \&quot;Páncélosok a Felvidéken\&quot;, \&quot;Az alföldi páncéloscsata\&quot; és \&quot;Erdély a Hadak útján, 1940-1944\&quot; tuti van még.

Üdv&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2010-12-16 20:55

Csak egy javaslat!
De mindenképpen dedikálni is kellene azokat a könyveket, hogy a hatás mégnagyobb legyen!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 dec. 20 11:23 #50403

• Számvéber Norbert
Kamikaze írta:
Számvéber Norbert írta:
Kedves Bütyi!

Ha priviben megkapom az öregúr címét, küldök neki \&quot;kostenlos\&quot; a még fellelhető könyvekből: \&quot;Páncélosok a Felvidéken\&quot;, \&quot;Az alföldi páncéloscsata\&quot; és \&quot;Erdély a Hadak útján, 1940-1944\&quot; tuti van még.

Üdv&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2010-12-16 20:55

Csak egy javaslat!
De mindenképpen dedikálni is kellene azokat a könyveket, hogy a hatás mégnagyobb legyen!!

Nyitott kapukat döngetsz...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 dec. 20 13:35 #50412

• Liberator
Példaértékű kezdeményezés, az öregúr biztos fog neki örülni.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.29 másodperc
Joomla templates by a4joomla