Hayate írta:
Számvéber Norbert írta:
Christofher írta:
Lusta voltam megnézni mind a 108 olsdalt ezért leírom hátha még nem volt. Kurt Rieder könyvei sok van most csak néhányat sorolok fel.
-A III.Birodalom legyőzhetetlen katonái
-A Legyőzhetetlen Tigris
stb.
Brávó, már megint a régi nóta. Meg is érdemli mindenki, aki ezeket olvassa.
Ezt a lekezelést nem értem. Én személy szerint olvastam nem egy könyvet tőle. De mivel nem tudtam, hogy tele van téves infóval, miért gyanakodtam volna?
Itt halottam előszőr hogy, kerülni kell ezeket az irományokat.
Egyébként minden 400ft-os könyv kerülendő a témával kapcsolatban?
A stílusa már gyanús kell, hogy legyen. Aminek a címében benne van, hogy legyőzhetetlen az nagy valószínűséggel idetartozik, mert az író elfogult. Így lett a dán dogból német juhász Földi Pálnál. Legyőzhetetlen nincs. Se fegyver, se hegy, se feladat.
Ha azt látom, hogy csak Neked vagy azt, hogy csak Önnek az 99,99%-os valószínűséggel nem igaz. Csak Önt nézzük hülyének, mert mi nem nyaljuk be ezt a marhaságot. Minden népnek vannak pozitív és negatív tulajdonságai, úgyanígy minden embernek is. Ha csak az egyikről beszélünk az propaganda (hazugság). Azt még értem, ha nehéz helyzetben serkenteni kell a morált, de azért az is csak propaganda.
Ha azt látom, hogy mi megmondjuk az igazat, akkor azt minden pénzemre le merném fogadni, hogy igazság csak tévedésből van benne.
Egyébként ezeknél a könyveknél nagyon gyanús kell, hogy legyen az egyik állandó dicsérete, a másik állandó szidása. Ilyen a valóságban NINCS, hogy az egyik tökéletesen jó, a másik tökéletesen rossz.<br><br>Szerkesztette: Gipszj, Időpont: 2011-02-10 19:47