művésznő írta:
Számvéber Norbert írta:
művésznő írta:
Az, de jó, hogy él a Reök Úr!
Miért nem dolgozol megrendelésre?
Miért nem dolgozom megrendelésre? Csak.
Nem szeretem, ha megszabják, hogy mivel foglalkozzam. Sokkal szorgalmasabb vagyok saját ötlet alapján.<br><br>Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2009-07-12 21:31
Mások ötleteihez nehezedre esik csatlakozni? Csapatmunka? Pedig, gondolom, ez a szakma is meglehetősen egymásra utalt és több forrásból építkezik. A világ legnagyobb remekművei mind megrendelésre születtek. Szerintem, ha valaki felkér valakit egy munkára, az inkább az elismerés, bizalom és tisztelet jele, mintsem az arrogáns pattogtatásé, a csicskáztatásé. Na mindegy, csak érdekelt.
Szerkesztette: művésznő, Időpont: 2009-07-13 08:39<br><br>Szerkesztette: művésznő, Időpont: 2009-07-13 08:46
Kedves Művésznő!
A megrendelésre való munka nagyon nem azonos a csapatmunkával!!!!
Nyilvánvaló, hogy halvány segédfogalmad sincs a hadtörténeti kutatás módszertanáról, de ez nem is baj. Az is nyilvánvaló, hogy a publikációs jegyzékemet sem ismered. Ha ismernéd, a csapatmunkával kapcsolatos megjegyzésedet nem írtad volna le. Ugyanis több könyvemet is társszerzőként, kollégáimmal együtt írtam.
Van egy olyan érzésem, hogy néha csak teljesen feleslegesen, a magad szórakoztatására okoskodsz másokkal; esetleg olyan dolgokról, amihez \"lövésed\" sincs.
Szerinted én miért nem filozofálgatok pl. \"a kortárs művészet jelentőségéről a globalizált társadalmak jelenében\" témakörben? MERT NEM ÉRTEK HOZZÁ, és ezt nem ciki bevallanom.
Üdv