Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Könyvek

Válasz/Re:Könyvek 2010 nov. 21 19:13 #48854

• Einer spinnt immer!
Ez nagyon jó oldal! Tényleg sok minden fenn van, köszi! Ha még tudtok ilyen oldalakat, írjátok meg!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 nov. 22 17:17 #48891

Mit látnak szemeim! Einer spinnt immer használja a nagybetűket! Gratula!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 nov. 22 17:47 #48892

• Einer spinnt immer!
Én mindig használok nagybetűt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 nov. 22 18:48 #48896

• Zeki
Jajj Pinocchio! Kímélj meg, mert oldalba vágsz az orroddal.
Eddig nem használtál.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 nov. 30 14:53 #49398

Igaz, igaz!!!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 nov. 30 16:52 #49418

• HunBütyök
domigeri írta:
Egyik kedvenc oldalamat szeretném megmutatni: http://military-machine.blogspot.com/
Én itt szinte mindent megtaláltam, ami kellett nekem. Magyar nyelvű könyveket mondjuk itt ne keressetek (bár találtam egyet:P), főleg angol-német és egyéb (talán lengyel) nyelvű könyvek, folyóiratok vannak fent.
Aki makettezik, annak is ajánlom az oldalt, mert sok ezzel foglalkozó újság, könyv is megtalálható itt.

Itt amúgy van egy nagyon pöpec kis könyv is a világháború legkiválóbb harckocsijáról, a T-26-ról is! Keressetek rá és olvassátok!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 nov. 30 17:36 #49426

• Einer spinnt immer!
Gondolom, egyik legkiválóbb harckocsiját-t akartál írni!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 nov. 30 17:43 #49430

• HunBütyök
Mivel nekem pár német slágeren kívül mindegyik a legkiválóbb, nekem a T-26-is a legkiválóbb.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 nov. 30 18:38 #49442

• koi
HunBütyök írta:
domigeri írta:
Egyik kedvenc oldalamat szeretném megmutatni: http://military-machine.blogspot.com/
Én itt szinte mindent megtaláltam, ami kellett nekem. Magyar nyelvű könyveket mondjuk itt ne keressetek (bár találtam egyet:P), főleg angol-német és egyéb (talán lengyel) nyelvű könyvek, folyóiratok vannak fent.
Aki makettezik, annak is ajánlom az oldalt, mert sok ezzel foglalkozó újság, könyv is megtalálható itt.

Itt amúgy van egy nagyon pöpec kis könyv is a világháború legkiválóbb harckocsijáról, a T-26-ról is! Keressetek rá és olvassátok!
Az nem a legjobb,hanem a legaranyosabb,hogy pontosítsalak(nem mintha nagyon be akarnék szólni).
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 nov. 30 20:14 #49451

• Einer spinnt immer!
Na szóval áthoztam Földi Pál munkásságát egy más topicból Norbi kérésére. Szóval milyen autor F. P.? Hazug, dezinformáló vagy hasznos, érdekes???
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 nov. 30 20:52 #49460

• Gipszj
Einer spinnt immer! írta:
Na szóval áthoztam Földi Pál munkásságát egy más topicból Norbi kérésére. Szóval milyen autor F. P.? Hazug, dezinformáló vagy hasznos, érdekes???

Az mindent elmond róla, hogy a dán-dogból is német juhászt csinált. Szó szerint értendő!!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 nov. 30 21:03 #49461

• Einer spinnt immer!
Nemár, röhög a vakbelem. Direkt csinálja? Vagy csak szivat?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 dec. 01 05:13 #49469

• Gipszj
\"Könyveinek\" stílusa alapján valószínűleg direkt, föl sem merült benne, hogy egy kutya más is lehet mint német juhász. Itt a Ricsi vadászrepülő század századjelvényéről van szó.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 dec. 01 05:55 #49470

• HunBütyök
10TP Palibá szerint 7TP.

A Jagdpanzer IV Vadásztigris.

Az amerikai M3 közepes harckocsi Grant. (Holott Lee volt)

Most hirtelen ennyi jut eszembe. Na meg a féktelen orosz gyűlölet, illetve a németimádat. El sem tudom képzelni, hogyhogy nem a németek nyerték a második világháborút.

Szenzációhajhász bértollnok.

Tudod, ahogy másik topicban írtam: Palibá\' is sertésgondozó, ő az egyik a sok közül, aki moslékkal tölti meg a médiavájút.<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-12-01 06:56
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 dec. 01 07:08 #49473

• Nashorn
Akkor most elevickélek más vízre!
Van egy könyvem,William L. Shirer tollából...címe:A Harmadik Birodalom Felemelkedése És Bukása...
...csonkítatlan,teljes szövegtartalommal bír...
1995-ben adták ki a TELETEACHER gondozásában.

Elolvastam,705 oldal,apró betűvel szedve,-jó nagy lapokon!

Elég pártatlan az író végig,nem istenit senkit és semmit,tényeket,-előéletet,-okokat és okozatokat taglal!

Olvasta már valaki közületek?Ha igen akkor vélekedhetne a tartalomról!
Itt egy link a könyvről!
teleteacher.hu/konyv/William+L+Shirer/A+...+%C3%A9s+buk%C3%A1sa<br><br>Szerkesztette: Nashorn, Időpont: 2010-12-01 08:10
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.26 másodperc
Joomla templates by a4joomla