Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2010 nov. 27 09:55 #49108

• Wolf
\"A film csak igen erős idegzetű embereknek ajánlott, ráadásul nehéz elsőre megérteni és feldolgozni. Többszöri megnézés után válik csak befogadhatóvá, de ehhez is nagy lelkierőre van szükség. Ezt a filmet senkinek sem ajánlom, mert olyan borzalmas.\" - Seres Szilárd

Ez a legjobb filmkritika amit eddig olvastam.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 dec. 04 20:13 #49754

Wolf írta:
\"A film csak igen erős idegzetű embereknek ajánlott, ráadásul nehéz elsőre megérteni és feldolgozni. Többszöri megnézés után válik csak befogadhatóvá, de ehhez is nagy lelkierőre van szükség. Ezt a filmet senkinek sem ajánlom, mert olyan borzalmas.\" - Seres Szilárd

Ez a legjobb filmkritika amit eddig olvastam.

Seres Szilárd= LRDG?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 dec. 06 12:32 #49845

• Wolf
Igen.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 dec. 06 14:14 #49846

• Airborne Division
Nem tud valaki valami jó filmet ami Hürtgenről szól?Tudom hogy elég kevés van belőle mert az ardennek-i offenzíva miatt feledésbe merült, de mégis nem tud valaki erről valami jó filmet?

előre is köszi
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 dec. 06 14:30 #49847

• Számvéber Norbert
Airborne Division írta:
Nem tud valaki valami jó filmet ami Hürtgenről szól?Tudom hogy elég kevés van belőle mert az ardennek-i offenzíva miatt feledésbe merült, de mégis nem tud valaki erről valami jó filmet?

előre is köszi

Úgy emlékszem, hogy a \"Harctéri harsonák\" magyar címmel vetített amerikai háborús film erről szól. Nekem nem nagyon jött be, de azért nem rossz. Ja, és Magyarországon forgatták egy részét.

www.imdb.com/title/tt0135706/<br><br>Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2010-12-06 15:32
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 dec. 06 14:38 #49851

• Airborne Division
Számvéber Norbert írta:
Airborne Division írta:

előre is köszi

Úgy emlékszem, hogy a \&quot;Harctéri harsonák\&quot; magyar címmel vetített amerikai háborús film erről szól. Nekem nem nagyon jött be, de azért nem rossz. Ja, és Magyarországon forgatták egy részét.

www.imdb.com/title/tt0135706/&lt;br&...mp;gt;Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2010-12-06 15:32

Egyszer már láttam azt a filmet de nem hiszem hogy többször meg fogom nézni de azért köszi .
És egyébként tényleg van benne valami kis magyar is mert a stáblistán a \&quot;Wounded Soldier\&quot; a részeges Stohl András...<br><br>Szerkesztette: Airborne Division, Időpont: 2010-12-06 15:38
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 dec. 06 14:47 #49852

• Bazooka Joe
Itt is felbukkan a Drogos-Stohl.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 dec. 06 14:53 #49854

• Airborne Division
Töröltem, mert nem a témához tartozik.<br><br>Szerkesztette: cserpakszabi, Időpont: 2010-12-07 14:54
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 dec. 06 15:01 #49856

Bazooka Joe írta:
Itt is felbukkan a Drogos-Stohl.

Hát látod, ez van...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 dec. 06 15:03 #49857

• Airborne Division
Különben sok magyar statiszta volt a filmben, mert valahol a pilisben forgattak egy csomó jelenetet.

Helyesírását javítottam.<br><br>Szerkesztette: cserpakszabi, Időpont: 2010-12-07 14:55
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 dec. 06 15:26 #49858

• HunBütyök
Mivel télapó van, elmondom nagy titkos vágyamat.

Ha a Télapó teljesítené ez lenne az: adja meg nekem a leehtőséget, hogy ha forgatnak ilyen kommersz témáról filmet valahol, hadd bukkanjak fel egy pillanatig valamelyik jelenetben, pl. magyar második világháborús huszáregyenruhában egy almás-deresen vágtatva és egy Hungary 1941-45 molinót húznék.

Pl. mennek a Hürtgeni erdőben a 101-esek teherautói akkor egy magyar huszár integetve, füligérő szájjal elvágtat előttük. Vagy pl. El-Alameini csatában a Matildák előtt elhúz ez a vágtató, vigyorgó magyar huszár. Vagy Pearl Harbour-ben vagy nemtudom milyen \&quot;rágógumicsaták\&quot; voltak még, amikből filmet készítettek.

De csak egykét másodpercig bukkanéák fel a filmben, és el is tűnnék. van egy ilyen angol ember is aki a BBC híradásaiban bukkan mindig fel és vicces dolgokat csinál a háttérben.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 dec. 06 15:41 #49861

• Bazooka Joe
HunBütyök írta:
Pl. mennek a Hürtgeni erdőben a 101-esek teherautói akkor egy magyar huszár integetve, füligérő szájjal elvágtat előttük.

Ez olyan magas labda, amit muszáj lecsapnom.

Ott nem a 101., hanem a 82. légideszant hadosztály harcolt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 dec. 06 15:53 #49862

• HunBütyök
Honnan a csudából tudjam ki harcolt ott. Mondjuk a 82-esek a másik híres rágógumialakulat.

Amúgy nem tudtok olyan filmet ami a madagaszkári 7 hónapos küzdelemről szól?

Amúgy jelenleg kedvenc világháborús alakulatom az 1. Madagaszkári vegyes ezred.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 dec. 06 16:02 #49863

• HunBütyök
Basszus má
r tudom hogy mi az a Hürtgenwald. Mindig hallottam mindenkitől, hogy Hürtgenwald így meg úgy, de eddig semmit nem tudtam róla.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 dec. 06 16:06 #49864

HunBütyök írta:
Honnan a csudából tudjam ki harcolt ott. Mondjuk a 82-esek a másik híres rágógumialakulat.

Amúgy nem tudtok olyan filmet ami a madagaszkári 7 hónapos küzdelemről szól?

Amúgy jelenleg kedvenc világháborús alakulatom az 1. Madagaszkári vegyes ezred.

Mitől volt vegyes ezres? Benszülöttek, makákók, makik + franciák+ Móricz leszármazottjai voltak benne?
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.31 másodperc
Joomla templates by a4joomla