Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2011 jan. 04 17:47 #50892

Még nem de felvettem kíváncsi vagyok de nincs időm ...
Viszont itt kinek mi a véleménye ezekről a kiszivárogtatásokról?
Szerintem ez ugyan úgy elítélendő és büntetendő mint azok az esetek amiket kiszivárogtatnak .
Hisz embereket sodornak veszélybe életeket tesznek tönkre és országok biztonságát sértik .
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 jan. 04 19:32 #50893

• domigeri
Jagdpanther írta:
Jagdpanther írta:
Holnap este 20:40-től a Duna tévén lesz egy film az Erdélyi harcokról: Így veszett el Erdélyország, 1940-1944 címmel. Díjat is nyert film, érdemes megnézni, rengeteg archív felvételt tartalmaz.

Végül látta valaki rajtam kívül?

Én láttam, nekem nagyon tetszett, bár egy kicsit jobban részletezhették volna az 1941-43 közti időszakot, valamint az Árpád-vonalat.
(Lehet hogy rosszul láttam, de mintha a magyar honvédek Ak-47-el rohamozták meg a szovjeteket az egyik csatarekonstrukciónál )

Más, hallottatok már erről a készülő magyar dokumentumfilmről?
A második Sztálingrád: Budapest ostroma 1944-45

<br><br>Szerkesztette: domigeri, Időpont: 2011-01-04 20:41
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 jan. 04 22:04 #50897

• Bazooka Joe
Luger írta:
Viszont itt kinek mi a véleménye ezekről a kiszivárogtatásokról?
Szerintem ez ugyan úgy elítélendő és büntetendő mint azok az esetek amiket kiszivárogtatnak .
Hisz embereket sodornak veszélybe életeket tesznek tönkre és országok biztonságát sértik .

Én értékelem ezen emberek munkásságát.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 jan. 04 22:06 #50898

• Bazooka Joe
domigeri írta:

Természetesen.

Norbi 1-2 hónapja még azt írta nekem, hogy akadozik a projekt.<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2011-01-04 23:08
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 jan. 05 13:13 #50901

Bazooka Joe írta:
domigeri írta:

Természetesen.

Norbi 1-2 hónapja még azt írta nekem, hogy akadozik a projekt.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2011-01-04 23:08

Ez most annyinak készül, hogy felváltva szemtanúk beszámolói+ korhű unalomig ismert felvételek? Vagy lesz esetleg más is benne? Netán újraforgatnak jeleneteket(rommá lőtt budapesten, nyilasok, zsidóüldözések stb??)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 jan. 05 15:19 #50907

• Bazooka Joe
+ feldobják mai számítástechnikai grafikákkal, animációkkal.

Szerintem jó lesz. Már ha megérjük, hogy elkészüljön.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 jan. 05 15:27 #50908

• HunBütyök
OI!!!!

Szerintem jó volna ha sok film születne nálunk is a második világháborúról. Pl. a finneknél is kiváló filmek születtek, amik alázzák az unalomig ismert amerikai selejteket, sőt még Kínában is készült szenzációs film (Nanking! Nanking!).

Nekünk is kéne igazi filmeket gyártani. Úgyhogy én díjazom a magyar törekvéseket. Merjünk mi is n agyok lenni!

És ne Bakeronline legyen egy magyar honlap címe, hanem Jóskaonline. Mivel a mi hőseink nem Baker közlegények voltak, hanem Béla közlegények vagy Jóska közlegények.
Eléggé elszomorít szokás szerint hogy idegen kultura idegen hőseit éltetjük, holott mióta a Kárpát Medencében vagyunk, azóta annyi hősünk élt e földön, hogy se szeri se száma...

A Ryan közlegény és a Lótakony (pacifika) meg ilyen parabolamocskok helyett lehetne sok olyan film, amikrnek hőseire tényleg büszkék lehetünk. Ráadául akik ezekben a multikulti szennyáradatban felszínre törnek az ELLENSÉGEINK voltak. Képzeléjetek el finn filmet, ahol a szovjetek a hősök. Furcsa lenne mi? Vagy képzeljetek el finn vh-s honlapot, ahol Ivánonline a honlap címe.

Na szóval sok sok sok és még annál is több magyar filmet a tévébe, mozikba. Szórakopztató, kaland, történelmi, dokumentum, meg bármi, csak MAGYAR legyen.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 jan. 05 15:46 #50911

Vadászok az égen: A II. vh. vadászrepülő ászai;)

www.dvdtown.com/review/hunters-in-the-sk...orld-war-ii/dvd/8719
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 jan. 05 20:57 #50932

Nekem egyik álmom hogy filmet rendezzek, a 2. magyar hadseregről... Számolgattam mennyibe kerülne, háát... A hajcihő féle jobboldali milliomosok összedobnák a pénzt akkor lehetne egy minőségi film. A téma megvan az biztos. Az Usának minden egyes szigetharcról megvan már filmjük nem igaz, nekünk meg egyse, egy olyan hadműveletről amiben kb 100 ezren haltak meg...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 jan. 05 21:02 #50934

Bazooka Joe írta:
+ feldobják mai számítástechnikai grafikákkal, animációkkal.

Szerintem jó lesz. Már ha megérjük, hogy elkészüljön.

Remélem azért komolyabb lesz, mint a Cod szint. Jó ez a Postedison, Pom Bar reklámhoz ok, de kíváncsi vagyok mit hoznak ki egy vhs témából.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 jan. 05 21:06 #50935

• Bazooka Joe
portillo írta:
Nekem egyik álmom hogy filmet rendezzek, a 2. magyar hadseregről... Számolgattam mennyibe kerülne, háát... A hajcihő féle jobboldali milliomosok összedobnák a pénzt akkor lehetne egy minőségi film. A téma megvan az biztos. Az Usának minden egyes szigetharcról megvan már filmjük nem igaz, nekünk meg egyse, egy olyan hadműveletről amiben kb 100 ezren haltak meg...

Ennyi már van:

videotar.mtv.hu/Videok/2010/05/23/17/Mag..._vilaghaboruban.aspx

Szerintem kb. 5 percre tehető az ami a Don-kanyarról szól. Mondjuk ezt a filmet már kellőképpen lehúztuk itt egyszer. <br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2011-01-05 22:08
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 jan. 05 22:54 #50943

• Einer spinnt immer!
portillo írta:

Jó gondolat, csak mivel a 2. vh-ban MO vesztes volt, így csak magyar érdekeltségű lenne. Még német sem, mivel a németek lenézik a magyarokat... A magyar állam pedig inkább szponzorál veszekedős-jónős Barátok köztöt, mintsem ilyenekre pénzt adjon.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 jan. 06 00:33 #50944

Einer spinnt immer! írta:
portillo írta:

Jó gondolat, csak mivel a 2. vh-ban MO vesztes volt, így csak magyar érdekeltségű lenne. Még német sem, mivel a németek lenézik a magyarokat... A magyar állam pedig inkább szponzorál veszekedős-jónős Barátok köztöt, mintsem ilyenekre pénzt adjon.

Mivel ezeknek a vígjátékoknak kevesebb a költségvetése, meg manapság ez érdekli a magyar nézőt, néhány mai színész + vígjáték, erre vevők. A legtöbb magyar filmben van néhány jó poén, de ez nagyon kevés szerintem, kb akkor fellapozok egy vicckőnyvet, többet ér.

Az ilyen művészi alkotásnak, mint amilyennek ezt a filmnek gondoltam elvonatkoztatnék a mostani tipikus magyar filmek valahogy rosszul átgondolt megjelenítésétől... Valahogy rossz szájízük van a magyar filmeknek nem tudom.

Fel kellene válllalni hogy negatívan jössz ki belőle, nem lesz annyi bevétel... Viszont létrehoztál valamit ami emléket állít tízezreknek, és ez az a dolog ami nem mérhető x, meg y millió forinttal, hanem sokkal magasztosabb dolog annál.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 jan. 06 05:45 #50946

• HunBütyök
Vesztesség, vesztesség... csináljunk filmet a Nándorfehérvári diadfalról!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 jan. 06 10:02 #50959

• Gipszj
Eger ostromáról már készült. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem kéne több...
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.41 másodperc
Joomla templates by a4joomla