Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2011 jan. 08 12:25 #51042

portillo írta:
Bazooka Joe írta:
domigeri írta:
Más, hallottatok már erről a készülő magyar dokumentumfilmről?

A második Sztálingrád: Budapest ostroma 1944-45

Természetesen.

Norbi 1-2 hónapja még azt írta nekem, hogy akadozik a projekt.<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2011-01-04 23:08

Ez most annyinak készül, hogy felváltva szemtanúk beszámolói+ korhű unalomig ismert felvételek? Vagy lesz esetleg más is benne? Netán újraforgatnak jeleneteket(rommá lőtt budapesten, nyilasok, zsidóüldözések stb??)

Elvileg fognak jeleneteket is forgatni színészekkel statisztákkal.

www.amasodiksztalingrad.hu/

Felesleg moderálva! <br><br>Szerkesztette: Zeki, Időpont: 2011-01-11 17:31
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 jan. 08 13:07 #51044

domigeri írta:
Jagdpanther írta:
Jagdpanther írta:
Holnap este 20:40-től a Duna tévén lesz egy film az Erdélyi harcokról: Így veszett el Erdélyország, 1940-1944 címmel. Díjat is nyert film, érdemes megnézni, rengeteg archív felvételt tartalmaz.

Végül látta valaki rajtam kívül?

Én láttam, nekem nagyon tetszett, bár egy kicsit jobban részletezhették volna az 1941-43 közti időszakot, valamint az Árpád-vonalat.
(Lehet hogy rosszul láttam, de mintha a magyar honvédek Ak-47-el rohamozták meg a szovjeteket az egyik csatarekonstrukciónál )

&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: domigeri, Időpont: 2011-01-04 20:41

Ugye?
Akkor nem csak én vagyok hülye, mintha én is kalast láttam volna... Biztos a királyt néztük annak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 jan. 08 13:07 #51045

domigeri írta:
Jagdpanther írta:
Jagdpanther írta:
Holnap este 20:40-től a Duna tévén lesz egy film az Erdélyi harcokról: Így veszett el Erdélyország, 1940-1944 címmel. Díjat is nyert film, érdemes megnézni, rengeteg archív felvételt tartalmaz.

Végül látta valaki rajtam kívül?

Én láttam, nekem nagyon tetszett, bár egy kicsit jobban részletezhették volna az 1941-43 közti időszakot, valamint az Árpád-vonalat.
(Lehet hogy rosszul láttam, de mintha a magyar honvédek Ak-47-el rohamozták meg a szovjeteket az egyik csatarekonstrukciónál )

&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: domigeri, Időpont: 2011-01-04 20:41

Ugye?
Akkor nem csak én vagyok hülye, mintha én is kalast láttam volna... Biztos a királyt néztük annak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 jan. 11 14:25 #51167

• Bazooka Joe
A tank (Háborús fenevad) - The Beast

Afganisztán, 1979. A Szovjetúnió katonai segítséget nyújt az őket támogató rezsimnek, amely képtelen fenntartani a rendet a lázongó országban. Az afgán szabadságharcosok sikerrel veszik fel a harcot a betolakodókkal szemben, ám az egyik szovjet tankot, illetve annak legénységét képtelenek megsemmisíteni. A tank sok borsot tör a felkelők orra alá. Egy idő után a páncélos vezetője, a háború szörnyűségeitől megcsömörlött fiatal szovjet katona nemcsak megkérdőjelezi a háború értelmét, de fellázad a brutális parancsnoka ellen. Bűnét tetézi, hogy átáll a felkelőkhöz.

Klassz film, ajánlom!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 jan. 11 16:21 #51171

Látta már valaki az Ellenállók című filmet?
A hadsereg is csak ugyanolyan pocsék dolog volt, mint minden egyéb, s az egyetlen jó az volt benne, hogy az embernek cimborái akadtak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 jan. 11 16:45 #51178

• Bazooka Joe
Én már láttam. Közepes...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 jan. 11 18:37 #51183

• HunBütyök
Bazooka Joe írta:

Afganisztán, 1979. A Szovjetúnió katonai segítséget nyújt az őket támogató rezsimnek, amely képtelen fenntartani a rendet a lázongó országban. Az afgán szabadságharcosok sikerrel veszik fel a harcot a betolakodókkal szemben, ám az egyik szovjet tankot, illetve annak legénységét képtelenek megsemmisíteni. A tank sok borsot tör a felkelők orra alá. Egy idő után a páncélos vezetője, a háború szörnyűségeitől megcsömörlött fiatal szovjet katona nemcsak megkérdőjelezi a háború értelmét, de fellázad a brutális parancsnoka ellen. Bűnét tetézi, hogy átáll a felkelőkhöz.

Klassz film, ajánlom!

Nagy edvencem. Ezer éves film de szenzációs, én is ajánlom mindenkinek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 jan. 11 21:35 #51190

• Einer spinnt immer!
Hozzászólás törölve.<br><br>Szerkesztette: Liberator, Időpont: 2011-01-12 15:31
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 jan. 12 02:17 #51191

Mivel az előző törölve lett, így ez a hozzászólás is feleslegessé vált. Töröltem.<br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2011-01-12 15:54
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 jan. 12 16:09 #51208

HunBütyök írta:
Bazooka Joe írta:

Klassz film, ajánlom!

Én is ajánlom mindenkinek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 jan. 26 20:08 #51842

• Nix
szabi írta:
HunBütyök írta:
Bazooka Joe írta:

Klassz film, ajánlom!

Én is ajánlom mindenkinek.

Hasonló témát dolgoz fel a 9. Század (9 rota) című orosz film is. Szerintem ez az egyik legjobb háborús film Afganisztánról.

monty.blog.hu/2009/01/15/film_a_9_szazad

itt van egy nagyon alapos ismertető a filmről.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 jan. 27 15:26 #51862

Ez tényleg nagyon jó!
A moziban miért nem adták le?
Csak a nyugati filmeket játszák a mozikban?
Nagy kár...<br><br>Szerkesztette: 101.Légideszant, Időpont: 2011-01-27 16:32
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 feb. 09 22:31 #52902

• ecuplein
A krétai invázióról keresek valamilyen filmet(dok. vagy játék...)
ezt már láttam:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 feb. 10 08:11 #52912

• Hayate
Sziasztok itt is!

Mit szóltak két irakban játszódó filmsorozathoz?
1. Over there - Irak (minő fantáziadús)
2. Generation kill - Gyilkos megszállás

Nekem mindkettő nagyon tetszett, kár hogy egy évadosak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 feb. 10 08:22 #52913

Hayate írta:
Sziasztok itt is!

Mit szóltak két irakban játszódó filmsorozathoz?
1. Over there - Irak (minő fantáziadús)
2. Generation kill - Gyilkos megszállás

Nekem mindkettő nagyon tetszett, kár hogy egy évadosak.

Én nem láttam sajnos (?) egyiket sem. Amit ebben a témában láttam, az egy török film, a \&quot;Farkasok völgye: Irak\&quot;. Ajánlom mindenkinek, akit érdekel a téma, mert nem a tipikus \&quot;jövünk és megmentjük a világot, mert mi vagyunk a hősök\&quot; maszlag. Az eseményeket muszlim szemmel mutatja be, és ezzel teljesen más kép tárul elénk. Érdemes megnézni;)
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.40 másodperc
Joomla templates by a4joomla