Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 07 16:50 #18391

norbert barátunk meghalna, ha 1* nem javítana ki, vagy nem említené a hülyeségünket!

nem baj, hogy megteszed, de lehet ezt kevésbé bántón és sértőn is megtenni!

tehát kérlek SZÉPEN hogy ne tedd kösszi
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 07 16:53 #18392

• Számvéber Norbert
Melezor írta:
norbert barátunk meghalna, ha 1* nem javítana ki, vagy nem említené a hülyeségünket!

Oké, többet nem javítok ki itt semmit. Nekem csak jó, kevesebbet kell pötyögnöm. A továbbiakban kérdezzétek Melezort!<br><br>Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2009-09-07 18:55
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 07 16:58 #18394

Melezor írta:

Nem a pontos info a lényeg? A tudás tökéletesítése?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 07 17:12 #18397

ok, most megint ennyire kétértelműen fogalmaztam?

nem azt mondtam h ne javíts! mindössze, h ne így tedd! jó, hogy elmondod, de az egyértelmű dolgokat felesleges ennyire kihangsúlyozni, szerintem a jelenlévők nagytöbbsége tudja, h a német csapatok nagyrészt benzint használtak, illetve, h a jagdpanther az vadászpáncélos

tehát említsd, jegyezed meg, csak ne ennyire \&quot;feltűnően\&quot;
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 07 17:14 #18398

• Számvéber Norbert
Egyszerű tényközlések voltak. Ha valakit égetni akarok (ami nem szokásom, és csúnya dolog is lenne), azt nem így tenném.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 07 17:16 #18399

akkor csak én láttam bele, ezért megkövetlek
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 07 17:18 #18402

• Számvéber Norbert
Melezor írta:
akkor csak én láttam bele, ezért megkövetlek

Semmi gond. Mostantól minden nekem szánt vagy címzett kérdésre Te fogsz válaszolni... Sok sikert...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 07 17:20 #18403

na akkor! nem kell megsértődni, főleg miután bocsánatot kértem! de mind1 nem fogok könyörögni, sosem tettem és a neked címzett kérdésekre én nem fogok válaszolni, lévén, nem engem kérdeztek!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 07 17:25 #18405

• Számvéber Norbert
Melezor írta:
na akkor! nem kell megsértődni, főleg miután bocsánatot kértem! de mind1 nem fogok könyörögni, sosem tettem és a neked címzett kérdésekre én nem fogok válaszolni, lévén, nem engem kérdeztek!

Nem sértődtem meg, csak elegem van abból, hogy havonat egyszer valaki előáll ezzel a \&quot;neoktassminketkinagyokosmiistudjukezt\&quot; szöveggel. Aztán meg nem tudja mindenki... Ha tudta volna mindenki, nem javítottam volna ki semmit...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 07 17:31 #18406

érdekes, én még 1* sem találkoztam vele, pedig előreolvastam a topicok nagy részét... na mind1 felőlem azt csinálsz amit akarsz, nem kötelez senki semmire

nekem 8 hogy ott van-e 1 hsz Számvéber Norbert névvel, de a tudás, ami a név mögött van, kár lenne ha hallgatna na mind1 én több hsz erre nem pazarolok gondold át mit írtam, és a szerint ítélj!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 07 17:38 #18410

• Számvéber Norbert
Melezor írta:
érdekes, én még 1* sem találkoztam vele, pedig előreolvastam a topicok nagy részét... na mind1 felőlem azt csinálsz amit akarsz, nem kötelez senki semmire

nekem 8 hogy ott van-e 1 hsz Számvéber Norbert névvel, de a tudás, ami a név mögött van, kár lenne ha hallgatna na mind1 én több hsz erre nem pazarolok gondold át mit írtam, és a szerint ítélj!

Nekem meg az a 8, hogy írok-e ide, vagy sem. Ha írok, valakinek mindig csípi a szemét. Tehát nem írok, mert nekem nem éri meg.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 07 17:40 #18413

A:_SDA:S_DA:S_DA:S_DA_:SD \&quot;csípi a szemét\&quot; na mind1 nem érted mit akartam mondani xD
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 07 17:42 #18414

• HunBütyök
Szerintem írj ide továbbra is. Engem sohasem zavar ha kijavítasz mert hiszen ez a dolgod. Ki javítana ki ha nem Te?

Úgyhogy tessék csak válaszolni!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 07 17:43 #18417

• Zeki
Javíthatok ha kell
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 07 17:46 #18423

• koszta
Ezt a témát kérném máshol folytatni, nem éppen a Filmek téma a megfelelő, ugye?
Lehet például a Dühöngő részben dühöngeni, aki akar.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.26 másodperc
Joomla templates by a4joomla