Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 07 18:24 #18438

• Liberator
Számvéber Norbert írta:
Melezor írta:
na akkor! nem kell megsértődni, főleg miután bocsánatot kértem! de mind1 nem fogok könyörögni, sosem tettem és a neked címzett kérdésekre én nem fogok válaszolni, lévén, nem engem kérdeztek!

Nem sértődtem meg, csak elegem van abból, hogy havonat egyszer valaki előáll ezzel a \"neoktassminketkinagyokosmiistudjukezt\" szöveggel. Aztán meg nem tudja mindenki... Ha tudta volna mindenki, nem javítottam volna ki semmit...

Lassan hozzá kell szoknod, hogy minden új fórumozó előáll ezzel a szöveggel.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 07 18:29 #18442

• Számvéber Norbert
Hozzászólás törölve.

Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2009-09-07 20:31<br><br>Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2009-09-07 20:32
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 07 20:09 #18445

• HunBütyök
Megnéztem a dokumentumfilmet!

Hát a T-34/85 az kemény volt 1941-ben, és a KV-1 is mint T-34-es.

Minden esetre piros pont a megemlített francia teherkocsikért.
Kicsit hatásvadász volt és kicsit kommersz de jó volt.
N aés persze a 88-a smint az egyetlen hatásos fegyver a T-34 ellen... naja, csak a jó kis 75 mm-es francia ágyúkat felejtették el és 1941-ben még a belga 47 mm-es páncéltörő sem volt rossz.
Nem is beszélve az 5 cm-es német ágyúról.

De tetszett a baklövések bemutatása is, amiket ha nem követtek volna el Hitlernek és társainak köszönhetően lehet hogy másként alakultak volna a dolgok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 08 06:47 #18449

• Számvéber Norbert
HunBütyök írta:
Megnéztem a dokumentumfilmet!

Hát a T-34/85 az kemény volt 1941-ben, és a KV-1 is mint T-34-es.

Minden esetre piros pont a megemlített francia teherkocsikért.
Kicsit hatásvadász volt és kicsit kommersz de jó volt.
N aés persze a 88-a smint az egyetlen hatásos fegyver a T-34 ellen... naja, csak a jó kis 75 mm-es francia ágyúkat felejtették el és 1941-ben még a belga 47 mm-es páncéltörő sem volt rossz.
Nem is beszélve az 5 cm-es német ágyúról.

De tetszett a baklövések bemutatása is, amiket ha nem követtek volna el Hitlernek és társainak köszönhetően lehet hogy másként alakultak volna a dolgok.

Legyünk azért igazságosak: valóban volt egy pár másodperces T-34/85 bevillanás, de a többi T-34-es felvétel rendben volt. A KV-1 meg... Hát istenem, így sikerült.
Egyébként 1941 nyarán a 7,5 cm-es francia alapú Pak 97/38 még nem volt a csapatoknál. 1942 kora nyarán érkeztek az elsők. Az 5 cm-es Pak-ból nagyon kevés volt 1941-ben. Nekem a fő gondom a kijelentéssel az, hogy 1941-ben még nem volt 8,8 cm-es német páncéltörő ágyú, csak páncélosok ellen is használható 8,8 cm-es légvédelmi ágyú...

A kísérőszöveg határozottan gyengébb volt, mint az első két résznél. Félek, hogy a további részeknél már egyre több oda nem illő képsor és több pontatlanság lesz. Külön félek a kurszki csatától...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 08 13:07 #18452

• koszta
Lehet némafilmként kellett volna kiadni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 08 14:21 #18455

• Bazooka Joe
Minden filmben előfordulnak hibák... ezeken fölösleges szerintem csámcsogni, mivel nem igazán valószínű, hogy ki fogják javítani. Vagy akit nagyon zavar írjon be a National Geographic-hoz!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 08 15:27 #18457

• Számvéber Norbert
Bazooka Joe írta:
Minden filmben előfordulnak hibák... ezeken fölösleges szerintem csámcsogni, mivel nem igazán valószínű, hogy ki fogják javítani. Vagy akit nagyon zavar írjon be a National Geographic-hoz!

Azért hiba és hiba között is van különbség. A T-34/85 1941-ben nagyon durva... Azt, hogy a páncéloscsoportot (hadsereg-szintű harcvezetési elem) páncéloshadosztályként említik, amúgy is alig valaki vette észre...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 08 15:48 #18458

• Bazooka Joe
Hát akkor nosza, jelentsd ezt be nekik. Mert innen (az oldalról) elég keveset tehet az ember...<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2009-09-08 17:49
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 08 16:18 #18459

• Számvéber Norbert
Bazooka Joe írta:
Hát akkor nosza, jelentsd ezt be nekik. Mert innen (az oldalról) elég keveset tehet az ember...&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2009-09-08 17:49

A filmet nem a NG gyártotta, hanem egy külsős cég. No, meg amúgy sincs szakmai kontroll az ilyen csatornákon. Nem érdekli őket a nézők véleménye. Ez a sorozat még a szerencsésebb konstrukciók közül való. Eddig...<br><br>Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2009-09-08 18:19
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 08 16:20 #18460

Bazooka Joe írta:
Hát akkor nosza, jelentsd ezt be nekik. Mert innen (az oldalról) elég keveset tehet az ember...&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2009-09-08 17:49

MEg a szövegi hibákat lehet csak az egyébként sokszor siralmas magyar szinkronizálás a felelős.... Nem tudom, hogy legalább dokumentum filmeknél miért nem lehet valakit alkalmazni aki ért is a dologhoz és tud segíteni a szinkronszöveg megírásában...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 08 16:22 #18461

• Számvéber Norbert
Hansen írta:
Bazooka Joe írta:

MEg a szövegi hibákat lehet csak az egyébként sokszor siralmas magyar szinkronizálás a felelős.... Nem tudom, hogy legalább dokumentum filmeknél miért nem lehet valakit alkalmazni aki ért is a dologhoz és tud segíteni a szinkronszöveg megírásában...

Teljesen felesleges. Korábban néhány csatornának írtam hivatalos levelet a gagyi kísérőszövegek miatt. Válaszra sem méltattak...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 08 16:33 #18463

Számvéber Norbert írta:
Hansen írta:
Bazooka Joe írta:

Teljesen felesleges. Korábban néhány csatornának írtam hivatalos levelet a gagyi kísérőszövegek miatt. Válaszra sem méltattak...

Ezen ne lepődj meg. Sajnos nekik nem a történelmi hűség, hanem a nézettség számít. Ha az megvan akkor...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 08 16:44 #18464

• Bazooka Joe
Ok, ezt nem tudtam, hogy már írtál levelet korábban... így már más a helyzet, mert hibákat mindenki tud keresni, de azt, hogy ezeket meg is próbálják előzni - utólag javítani már kevesen szánják el magukat. Ez viszont elég nagy égés a csatornák részéről, hogy nem foglalkoznak az ilyen bejelentésekkel, a nézők részéről.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 08 17:18 #18467

• Zeki
Láttátok a National Geographicon vasárnap 21 órakor: A második Világháborúról készült \&quot;eddig nem látott\&quot; felvételeket.?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 08 17:38 #18469

• Liberator
Zeki írta:
Láttátok a National Geographicon vasárnap 21 órakor: A második Világháborúról készült \&quot;eddig nem látott\&quot; felvételeket.?

Olvass vissza.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.28 másodperc
Joomla templates by a4joomla