Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 02 12:20 #19166

• Bazooka Joe
Az 1934 és 38-as sztálini tisztogatások után mégis milyen hadvezetése maradt a Vörös Hadseregnek?! 57 hadtestparancsnokból 50-et, 186 hadosztályparancsnokból 154-et, 456 ezredesből 401-et öltek meg 1-2 évvel a II. világháború kirobbanása előtt... ezek után, hogy várható el, hogy a szovjet katonai vezetést megfelelő emberek irányították?!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 02 15:14 #19171

művésznő írta:
Így azért már érthetőbb, miért nem törődtek a hadviselés egyezményes szabályaival. Részegen harcolni?! Miféle küzdelem az ilyen?

Miféle küzdelem? Olyan amit mi és azok akik nem voltak jelen soha nem fogunk igazán megérteni.... Ugyanazért ittak amiért a temető osztagok is alkoholhoz nyúltak. Azért,hogy ha rövid időre is, de ki tudjanak szakadni a borzalmakból. Ennyi. Se több se kevesebb. És mint írtam, ezt azon emberek akik nem voltak ott soha nem fogják megérteni. Látni az embert meghalni akivel reggel még együtt ettél, látni a sok szörnyűséget, nőket, gyerekeket meghalni, emberi életeket megszűnni, és mindezt nem egy alkalommal, hanem hónapokon, éveken keresztül folyamatosan. Nehéz lehetett ép ésszel túltenni magát ezeken egy emberi lénynek, legyen az akár német, szovjet, amerikai stb.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 02 15:41 #19176

a németeket droggal is tömték néha... de ilyen kérdés hogy fogalmazódhat meg? xD
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 02 15:48 #19177

Melezor írta:
a németeket droggal is tömték néha... de ilyen kérdés hogy fogalmazódhat meg? xD

Ha jól tudom pervitinnek hívták és kb a mai speed-nek felel meg.
Melyik kérdésre érted, hogy hogyan fogalmazódhat meg?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 02 18:23 #19182

• Liberator
Melezor írta:

Mint az amcsikat Vietnamban.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 02 18:32 #19183

Liberator írta:
Melezor írta:

Mint az amcsikat Vietnamban.

Igen. Erről még pár videó is van neten.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 02 19:20 #19185

Van egy sorozat A II. Világháború (egy angol sorozat és irtó jó!)
van benne szó Burmáról, Az Atlanti Óceánról és Oroszországról is még régebben forgatott film ezért legtöbb részt vevő még élt ezért sokan beszélnek rajta akik Tényleg látták a történteket! Nagyon ró sorozat!!!! Eygik részében halottam, hogy az oroszok a németek ellen kutyákat is képeztek ki, hogy a tank alá bújik és a rajta lévő robbanó anyag felrobban!!!
Az oroszoknak tényleg rossz lehetett a hadserege, hogy ilyen megoldásokat kellett bevetniük!!! Szerintem sok értelme nem volt!!!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 02 20:05 #19186

• koszta
A kutyás rész az Apokalipszisban is volt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 02 20:21 #19188

Történelem p írta:
Van egy sorozat A II. Világháború (egy angol sorozat és irtó jó!)
van benne szó Burmáról, Az Atlanti Óceánról és Oroszországról is még régebben forgatott film ezért legtöbb részt vevő még élt ezért sokan beszélnek rajta akik Tényleg látták a történteket! Nagyon ró sorozat!!!! Eygik részében halottam, hogy az oroszok a németek ellen kutyákat is képeztek ki, hogy a tank alá bújik és a rajta lévő robbanó anyag felrobban!!!
Az oroszoknak tényleg rossz lehetett a hadserege, hogy ilyen megoldásokat kellett bevetniük!!! Szerintem sok értelme nem volt!!!!

Nem volt sok értelme mert sokszor a kutyák a saját tankok alá mentek......
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 03 14:47 #19236

• Zeki
Van egy új film ami franciákról szól akik beépültek a németek közé, erről beszélhetnénk mert amikor láttam ( Becstelen Brigantyk ) eléggé furcsa volt, menni az igazság alapja?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 03 15:23 #19239

Zeki írta:
Van egy új film ami franciákról szól akik beépültek a németek közé, erről beszélhetnénk mert amikor láttam ( Becstelen Brigantyk ) eléggé furcsa volt, menni az igazság alapja?

Mármint a becstelen brigantik-nak mennyi a valóságalapja?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 03 16:38 #19241

Én csak az előzetesét láttam, de abból is kiderül, hüh.... !<br><br>Szerkesztette: Történelem p, Időpont: 2009-10-03 18:38
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 03 16:58 #19244

Érdekes film annyi biztos. Meg az is, hogy nem kicsit kiparodizálják benne Goebbels-t és Hitlert....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 04 17:12 #19286

• Zeki
Hát ja történelmi alapja és hitelessége nem sok van de ma már csak az a lényeg hogy lőjenek benne és gyilkoljanak, bezzeg az én időmben, pl: a régi filmek...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 04 17:16 #19290

• művésznő
Régi, Zeki? Milyen régi?
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.30 másodperc
Joomla templates by a4joomla