Az is lehet... Vagy a nyakkendője.. Vagy csak egyszerűen arra már nem futotta a kis költségvetésből, hogy utánaolvassanak.. De amikor kettétépik a csávó fejét miután kinyomják a szemeit... Na az bármelyik fűrész filmben megállná a helyét.
Most néztem meg a felolvasó című filmet. Nekem tetszett, szintén az elgondolkodtató kategóriába tartozik. A napokban terítékre kerül a Sophie Scholl - Aki szembeszállt Hitlerrel és a Pokol bajnoka című film is. Hétvégén A Tábornokok éjszakája című filmet és a Pattonről szóló A Tábornok című filmet kaptam kölcsön, azokat is meg kellene már nézni.
A sorstalanságot gondolom láttátok már. Kinek, hogy tetszett? Szerintem nem lett rossz film, csak azt vettem észre, hogy jó magyar szokás szerint, mivel magyar film ezért jól le kell fikázni. Ennio Moricone zenéje. Hmm imádom. A színészek kicsit gyengék, sokszor erőltetettnek tűnnek a monológok, mintha csak egy papírról olvasnák fel minden átélés nélkül... Na meg a végén Mr Bond (valahogy annak sem \"szeretem\"...) Daniel Craig.
A Valkűrrel ki, hogy áll? Szerintem nagyon jó lett, jók a színészek, a díszletek, a ruhák, a zenék. Nekem bejött (sikerült beszerezni HD-ben). Az elején az eskü, eredeti hangon igencsak meghozta a kedvem a filmhez...
A Összeesküvést láttátok már?
Ismerősömmel elkezdtük összeírni, hogy Thomas Kretschmann hány II. világháborús témájú filmben szerepelt már.. Majdnem csak azokban játszott, kicsit irigylem is e miatt....
No ez hosszú és kusza hozzászólás lett, előre is bocsánat, nyílván azért mert még mindig gyötör a láz...