Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 27 20:10 #19964

Abszolút mindenevő vagyok! Ugyanígy zenével is. Hallgatok mindent, a trance, dance, house, techno zenéken át, egészen a komoly zenéig, tegnap pl Zarah Leander zenéit hallgattam (1938 ha minden igaz), mostanában sokat hallgatok Koop-ot, Norah Jones, Sarah K-t, Enyat néha egy kis Nightwish. Éppen ami. Egyedül mostanában talán a rap-et nem hallgatom már annyira mint régen.

Az átéléssel kapcsolatban igaz, hogy nem film hanem könyv, de itt van róla szó:
Sven Hassel egyik könyvében lecsukják a főszereplők felettesét (Ohlsen hadnagyot tán\' nem emlékszem, annyiszor olvastam már mindet), és végigkövetik a börtönbe kerüléstől, az első rossz élményektől, a halálra ítélésén át egészen a kivégzésig... Annyira színesen, átélhetően van leírva az egész, hogy összeszorult a gyomrom amikor lecsapott a guillotine (pedig ilyet nem szoktam érezni)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 27 21:09 #19967

• Liberator
Régen én is néztem a Harmadik műszakot, és a Csillagkaput. Most a Dexter és Dr. House a kedvenc...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 28 05:23 #19968

A Dextert nézem én is. Elég jó sorozat, azt leszámítva, hogy mennyire beteg. No, meg haveron unszolására belenéztem a Californication című sorozat első részébe, aztán 3 nap alatt megnéztem két évadot..... Régen nevettem annyit mint akkor..
Ja és persze a Jóbarátok.<br><br>Szerkesztette: Hansen, Időpont: 2009-10-28 06:23
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 28 07:26 #19970

• művésznő
Én az olyan kosztümös sorozatokat szerettem, mint pl. a Váratlan utazás (Hetty Kinggel ) vagy a másik hasonló, aminek a címére nem emlékszem, csak volt benne egy \&quot;érdekes\&quot;=csúnya arcú szereplő, a \&quot;Horas\&quot;...valami doktornő a vadnyugaton szitu volt.
Meg a Szívek Szállodája , aminek persze nem ilyen nyálas az eredeti címe és őrületbe kergeti az embert a szövegáradatával, meg a flúgos karaktereivel (Emily Gilmore, Richard, meg a francia akcentusú fekete szállodai recepciós...)

És jut eszembe, \&quot;Szegény embert az amis húza\&quot; film mond valamit? Nagy kedvencem. <br><br>Szerkesztette: művésznő, Időpont: 2009-10-28 08:29
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 28 07:36 #19972

• koszta
Stephen Kinget én is nagyon szeretem, rengeteg filmje van meg. Ragyogás talán a legjobb, meg a Rózsa vére. Legalábbis nekem ezek nagyon tetszettek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 28 07:57 #19975

A szegény embert az amish húzza nekem is bejött. Sokszor érzem azt, hogy szívesebben élnék úgy..

Kapa, kasza, fakanál? 6 részes főzőműsor, ahol a srác megunta a nagyvárosi életet és kiköltözik egy kis angliai tanyára.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 28 08:21 #19981

• művésznő
Igen, a vidéki élet romantikája... (Meg a természethez kötődő életforma áldásos következményei... )
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 28 10:00 #19989

• Zeki
Gyakran beleképzeljük magunkat az ilyen filmekbe, hogy ha ott lehetnék....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 28 15:51 #19993

• művésznő
koszta írta:
Stephen Kinget én is nagyon szeretem, rengeteg filmje van meg. Ragyogás talán a legjobb, meg a Rózsa vére. Legalábbis nekem ezek nagyon tetszettek.

A Ragyogás, az miről szól?

(Dany the dog...magyarul a Nyakörv? Szintén jó film, csak kicsit kemény.)<br><br>Szerkesztette: művésznő, Időpont: 2009-10-28 16:53
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 28 15:54 #19994

Én az Elit alakulattal vagyok így. Egyszerűen megmagyarázhatatlan... Nem hiszek az előző életben meg hasonló, de olyan mintha ott lettem volna... A végén pedig mindig összeszorul a gyomrom..
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 28 15:57 #19996

• HunBütyök
Hát pár Kovi filmbe én is beleképzelném magamat...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 28 15:58 #19997

Igen magyarul nyakörv, Jet Li-vel. Nekem nem annyira tetszett. Mostanában horrort nézek viszonylag sokat. Tudtok ajánlani valami jót?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 28 15:59 #19998

• HunBütyök
Ja nézzétrek meg a Cannibal ferox című horrort! Állati beteg. Agyevés meg minden van benne. Hasonló a Cannibal Holcausthoz.

Jaa meg a Sodoma 120 napja az atomkirály film. Ez utóbbi állítólag nem B mozi hanem művészfilm... De van benne minden mo szem szájnak nem ingere.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 28 16:00 #20000

• művésznő
Hansen írta:
Igen magyarul nyakörv, Jet Li-vel. Nekem nem annyira tetszett. Mostanában horrort nézek viszonylag sokat. Tudtok ajánlani valami jót?

NEM!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 28 16:10 #20004

Miért nem?

A canniban holocaust nagyon durva.. Most a köd-öt néztem meg, az sajna elég gyenge...
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.27 másodperc
Joomla templates by a4joomla