Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 29 07:25 #20052

• Zeki
Ami engem mostanában sokat foglalkoztatott, ez szerintem egy eléggé jó film lesz, de azért már alaposan vissza fele megyünk a történetben mint a rák.

A Star Wars 0 - sokan mondták hogy csak mese az egész, hogy elkészül, de készül, és már a sorozat is hamarosan elindul, amit lehet hogy kicsi országunkban fognak forgatni.
Könyvben meg a Star Wars 7 - de erről keveset tudok, de lehet hogy ezt is megfilmesítik
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 29 07:39 #20055

Sorozat? Lesz az is belőle? Nyomják az animációs sorozatot is belőle...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 29 17:39 #20069

• művésznő
Hansen írta:
Miért nem?

A canniban holocaust nagyon durva.. Most a köd-öt néztem meg, az sajna elég gyenge...

Mert rossz hatást gyakorol az emberre.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 29 17:44 #20071

• HunBütyök
Hansi:

SALO - 120 days of sodom... Na erre keress rá!

SALO - Sodoma 120 napja a magyar címe.

Van ebben minden.

Ja meg ajánlom figyelmedbe a az Ilsa - She-wolf of the SS című olasz perverz klasszikust is.

Ennek van több része is. Ebben van az hogy szegény elfogott lányknak csipesszel vágják le a lábujját, a másik részében meg a hírres patkányos jelenet amikor vödröt tesznek a nő hasára és berekraknak egy patkányt. Aztán az félelmében átrágyja magát a csaj gyomrán. Nagyon agybeteg ám!

Az Ilsában szilikonos 120-as cickók is vannak premier plánban nem csak darálás ezerrel XD
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 29 17:47 #20072

• HunBütyök
Milyen rossz hatást? Ez butaság: mindneki tudja hogy az egy film. én pl. szeretem a zombis filmeket, pl. a 28 nappal később címűt de pl. a disznóvágást nem szeretem. Mert egyik film, a másik meg valóság. Ay Ilsában nem hat meg ahogz az elfogott csajokkal kísérletezik az SS \"nőstényfarksa\", és pl. folyik a ketchup ezerrel. Ellenben ha meghallom ahogy vágják el a csirke nyakát és roszog a kés a szegény pára csigolyáin attól rsszul vagyok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 29 18:34 #20081

• művésznő
A film is valóság. Egy konkrét rendező, egy konkrét \"szellemi termék\", egy egész apparátus áll mögötte. Méghozzá konkrét célokkal, amihez te asszisztálsz.
Milyen rossz hatás? Szellemi, lelki (érzelem, akarat, gondolkodás) hatások: félelem, rettegés, undor, borzadás, brutalitás, szadizmus, kegyetlenség, érzéketlenség... Ez neked nem valóság?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 29 18:48 #20083

Én a fűrész filmek kiagyalóját szívesen megnézném mert akinek ilyen brutalitás fordul meg a fejében, azt lehet be kellene zárni.

A zombis filmeket én is kedvelem. A 28 héttel később, 28 nappal később, holtak hajnala stb. Meg általában a világvége filmek valamiért tetszenek, akármilyen ratyik is.. Holnapután, waterworld stb.

Nicholas Cage új filmjét láttátok? A magyar címét nem tudom, az angol az Knowing..

Amit nem bírtam végignézni az az esemény című film... Na hát az elképesztő gyenge...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 29 19:30 #20084

• Liberator
Hansen írta:
Én a fűrész filmek kiagyalóját szívesen megnézném mert akinek ilyen brutalitás fordul meg a fejében, azt lehet be kellene zárni.

A zombis filmeket én is kedvelem. A 28 héttel később, 28 nappal később, holtak hajnala stb. Meg általában a világvége filmek valamiért tetszenek, akármilyen ratyik is.. Holnapután, waterworld stb.

Nicholas Cage új filmjét láttátok? A magyar címét nem tudom, az angol az Knowing..

Amit nem bírtam végignézni az az esemény című film... Na hát az elképesztő gyenge...

Én láttam, a magyar címe a Képlet. Eleje nagyon tetszik, de a vége az valami katasztrófa. Jönnek az ufok és elvisznek 2 gyereket egy másik bolygóra, hogy fennmaradjon az emberiség? Valami ilyesmi... A végét jobban is megldhatták volna.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 29 19:34 #20085

Szívemből szóltál. Az eleje szerintem jó, de a vége gagyi... Nem két gyereket és két nyulat, hanem többet visznek mert sok ufo felszáll.... Meg a sipítozó nő sem kellett volna bele, nem nyújtott valami nagy színészi alakítást..

És az Outpost című film? Na az még vicces... Kemény amikor az SS legény beleveri a csóka térdébe a töltényhüvelyt....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 29 19:37 #20087

• HunBütyök
A fűrész az nem rossz, igazán tetszetős thriller, a javából!

Monduk akkor mi fordulhatot tmeg paslini fejében amikr lefrgatta a Szodoma 120 napját? Az emberi elme által kiagyalható leggusztustalanabb dolgk vannak benne. Szerintem csak egy durva és perverz botrányfilmet akart készíteni.

Amúgy a Caligola is hasnló olasz alktás, de remek kordokumentm a római züllés világáról... A híres caligula császár sztorija. A végén nagyon durva ahogy Caligula kislányát egy katona a földhözvágja.
De az is durva hogy caligula császár egyik hadvezée nősülni akar és kitalálja hogy mivel őa a császár a vőlegény és menyasszony szüzességét is elveszi. AS menyasszony az ké, na de amikor egykezes análöklözést hajt végre tejszínhabos kézzel a hadvezéren attól felfordult a gyomrom.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 29 19:38 #20088

• HunBütyök
Hansen írta:
Szívemből szóltál. Az eleje szerintem jó, de a vége gagyi... Nem két gyereket és két nyulat, hanem többet visznek mert sok ufo felszáll.... Meg a sipítozó nő sem kellett volna bele, nem nyújtott valami nagy színészi alakítást..

És az Outpost című film? Na az még vicces... Kemény amikor az SS legény beleveri a csóka térdébe a töltényhüvelyt....

A töltényhüvely az híres dolog volt a keleti frontn, éppúgy mint a szögesdrótos anális inzultálás... Mocskos dolgok voltak ezek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 29 19:40 #20089

• művésznő
Részletektől kíméljétek meg a fórumozókat (köztük engem is), köszi!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 29 19:42 #20091

• HunBütyök
Most miért? Remélem a csirke darabolás is ilyen hatást vált ki belőled. Amikor veszed ki a belsőségeit. Kivágd a kloákáját, kivágot a combjait...

Megenni szeretem de elkészíteni nem bírom.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 29 19:48 #20093

• művésznő
Az se tetszik, hogy a csirkét párhuzamba állítod az emberrel. Egyrészt messze nem egy kategória, másrészt a csirkét táplálkozás céljából öli meg az ember nem pedig öncélú szadizmusból és nem is valamiféle iszonytató aberrációtól vezérelve.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 okt. 29 20:01 #20096

• Liberator
Én disznó, és kecskevágáson is voltam nem egyszer, még is tudtam aludni. Mondjuk amikor levágják azt nem szeretem hallgatni, de a többit kibírom.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.22 másodperc
Joomla templates by a4joomla