Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Játékok 2010 dec. 06 20:19 #49915

HunBütyök írta:
Hát jó, de kereskedelmi játékban ne keress realizmust. Onnantól hogy valami kereskedelmi, onnantól igéyneket elégít ki. Képzeld el mivsoda felhördülést váltana ki, ha a Tigris nem lenne olyan jó mint máshol...

Nég szót mondok: Axis Power rRealism Mod.

Abban nincs is Tigris:pinch:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 dec. 06 20:29 #49918

• HunBütyök
hetek kérdése, amúg yhamartosan szavazás lesz, fogynak a slotok, hogy mit rakjak be.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 dec. 07 17:26 #49963

HunBütyök írta:
Képzeld el mivsoda felhördülést váltana ki, ha a Tigris nem lenne olyan jó mint máshol...

Kitalálom, semmilyet. Az angol, francia, amerikai fejlesztőknek ugyan mi érdeke lenne hogy feltupírozzák a német technikát, vagyis jelen esetben a Tigris tankot??? Semmilyen. Nem törénik semmi olyasmi hogy hú ennek a neve Tigris, akkor nyomjuk fel az értékeit. Az irányodból érződő pzIV feletti német harckocsik iránti ellenszenv elég irritáló.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 dec. 07 17:30 #49964

• HunBütyök
portillo írta:
HunBütyök írta:
Képzeld el mivsoda felhördülést váltana ki, ha a Tigris nem lenne olyan jó mint máshol...

Kitalálom, semmilyet. Az angol, francia, amerikai fejlesztőknek ugyan mi érdeke lenne hogy feltupírozzák a német technikát, vagyis jelen esetben a Tigris tankot??? Semmilyen. Nem törénik semmi olyasmi hogy hú ennek a neve Tigris, akkor nyomjuk fel az értékeit. Az irányodból érződő pzIV feletti német harckocsik iránti ellenszenv elég irritáló.

Semmilyet? Hát pedig igen. A fogyasztói igények megkövetelik a Tigris szuperségét. MINDENKI Tigrissel akar játszani. Elég fura, de rájöttek hogy az alapjáraton \"ellenszenves\", \"ellenséges\" dolgok a legjobb marketingfogások. Mennyi de mennyi könyv van az SS-ről a koncentrációs táborokról, Hitlerről stb stb... pont ezért. Az embereket ez érdekli.

Kitennék egy könyvesbolt polcára 10 Hitlerről és 10 De Gaulle-ról szóló könyvet. Szerintetek melyik fogyna el először?

Amúgy meg irritáljon csak... ettől én nem fogom szeretni őket.<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-12-07 18:31
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 dec. 07 17:35 #49965

HunBütyök írta:
portillo írta:
HunBütyök írta:

Semmilyet? Hát pedig igen. A fogyasztói igények megkövetelik a Tigris szuperségét. MINDENKI Tigrissel akar játszani. Elég fura, de rájöttek hogy az alapjáraton \&quot;ellenszenves\&quot;, \&quot;ellenséges\&quot; dolgok a legjobb marketingfogások. Mennyi de mennyi könyv van az SS-ről a koncentrációs táborokról, Hitlerről stb stb... pont ezért. Az embereket ez érdekli.

Kitennék egy könyvesbolt polcára 10 Hitlerről és 10 De Gaulle-ról szóló könyvet. Szerintetek melyik fogyna el először?

A Tigris nem szuperegység a panzer general2-ben, a péncélosokkal szemben például a Panthernek jobb mutatói vannak,viszont a védettsége sokkal jobb. Ez kiütközik az oroszok elleni hadszíntéren ahol az ellenség sok gyalogsággal és tüzérséggel operál, az innen való ütések kivédése pedig létfontosságú, ehhez kell a nagy védelmi értékek. Ez rakja magasan a pzIV sorozat felé ezt a harcjárművet.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 dec. 07 17:59 #49967

• HunBütyök
A Péárducnak is olyan védettsége volt.
Viszont a panzer generalban nem foglalkoznak olyan dolgokkal szerintem mint az utánpótlás, pótalkatrészek, a meghibásodás, az üzemanyagfogyasztás, a hatótáv ebből kifolyólag és sok sok tényező. A Barbarossa hadművelet gyors és nagy távolságokat átívelő lebonyolításában pl. a Tigrisek leszerepeltek volna. Védekezsésre kitűnő ha megfelelő logisztika van felsorakoztatva mögé.

Ahog yhajcihő is megmondta. a háborúő csak pár százalékban dirr-durr, a többi kilenven valahány százalék az tervezés, szervezés, gondolkodás.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 dec. 07 18:25 #49971

• Zeki
Hát pont ez az... gondolkodni kellene ahhoz.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 dec. 07 19:15 #49977

• Bazooka Joe
HunBütyök írta:
A Péárducnak is olyan védettsége volt.

Azért nem. Inkább úgy mondanám, hogy közel azonos.

Ugyanis a harckocsi egyes pontjain hol a Párduc, hol pedig a Tigris E rendelkezik jobb védettséggel.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 dec. 07 19:32 #49983

• HunBütyök
Jó, ámblokk értettem. Legyen közel azonos.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 dec. 12 19:41 #50195

Ki játszott már a Call of Duty Black Ops-al?
Téma zárolva.

Játékok 2010 dec. 26 20:55 #50591

• tomitomi
Üdvözlök minden WWII repülő szimulátor rajongot! ^^

Heroes in the Sky szerintem az eddigi legjobban sikerült második világháborús repülögépszimulátoros játék. Természetesen a maga kategoriában egyéni a játék. Szinte a második világháboruban létező összes repülögéptipust megtalálhatjuk benne, bele értve a titkos náci gépezeteket is.

A játékban VasMadarak név alatt fut a mi repülőszázadunk. Nagyon szinvonalas kis csapat gyült össze a honapok alatt. A ranglétrán is igen kecsegtető helyen szerepelünk szerver viszonylatban, több mint 500 fleet közül a 9. helyet foglajuk el, ami szerintem nagyon jó

Hogy mért írok ide?
Mivel tapasztalataim alapján a játékot játszó piloták többsége a 25-40-es életévében van és e életkorra igen csak jelemző a 2. világháború szeretette. (Édesapám is nagy rajongója a 2. világháborunak innen jönn tölem is a rajongás érte.)

Szerintem egy probát megér mindenféle képpen.
A játékban megtaláltok Komet néven, és természetesen mindenben segitek hogy teljes értékű pilotáká váljatok

A hivatalos honlap címe: www.gamescampus.com/account/signup_game....&amp;referralid= A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Téma címe javítva!<br><br>Szerkesztette: Zeki, Időpont: 2010-12-27 12:51
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Játékok 2010 dec. 26 21:45 #50592

Egyébként meg szerintem az IL2 1946 jobb:whistle:

Szerkesztette: Jagdpanther, Időpont: 2010-12-26 22:47

Téma címe javítva!
<br><br>Szerkesztette: Zeki, Időpont: 2010-12-27 12:51
Téma zárolva.

Játékok 2010 dec. 26 21:59 #50595

• tomitomi
Írtam is hogy a maga kategóriájában! IL2-ben megnézem hogy tudsz mint egy MMOTPS játékkal játszani.
Jogos szebb a graf de nagyon gyorsan megunható a játék arrol nem is beszélve hogy irtó bonyolult

A HIS egy próbát mindenféleképpen megér szerintem.

Szerkesztette: tomitomi, Időpont: 2010-12-26 23:02

Téma címe javítva! <br><br>Szerkesztette: Zeki, Időpont: 2010-12-27 12:52
Téma zárolva.

Játékok 2010 dec. 27 06:07 #50596

• HunBütyök
Minek legyek egyszerű pilóta, (mégha kedvenc repülőmről a Po-2-ről vagy a P11.C-ről van is szó, ja vagy a Potez 633-ról) amikor komplett hadsereget is vezethetek diadalra?

Sosem értettem miért jobb bokurgrónak lenni vagy egy golyófogó pilótának, amikor lehetek vezérkari tábornok is....

Jobban szeretem a minimap felett megnyomni a célkereszt gombot, beadja a repcsi panelt, dupla W és klikk a tigrisre... és a P-40 Warhak már szét is szakítja...

Úgyhogy én lemondok a P11C-ről is.

A német prototípus repülőket meg szereti a halál...

Téma címe javítva!

Buta kommersz jaték lehet, amit német prototípus repőlükkel reklámoznak.

Bezzeg, ha azt írnád, hogy finn Brewster Buffalokkal lehet nyírni a La-5-ösöket 1944-ben is, na az már valami!

Ukkapekka tuttihakki joulupukki és ratatatatatatataatattatata! Na ez már döfi lenne. Bár jó volna ha Itk 30 és Itk 39 légvédelmi gépágyúkkal fedeznék földi bajtársaim a gépem hasa alját... Azért az plusz buiztonság érzet... Tudjátok mint nő alatt a Libresse betét... Finn Brewster alatt a segítő légvédelem...

Na sebaj, AXPRM mindörökké!<br><br>Szerkesztette: Zeki, Időpont: 2010-12-27 12:52
Téma zárolva.

Játékok 2010 dec. 27 06:08 #50597

• HunBütyök
Jagdpanther írta:
Egyébként meg szerintem az IL2 1945 jobb:whistle:&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Jagdpanther, Időpont: 2010-12-26 22:47

Il2 45... 1946-ban hog ylehetne világháborús játék...

Téma címe javítva! <br><br>Szerkesztette: Zeki, Időpont: 2010-12-27 12:52
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.30 másodperc
Joomla templates by a4joomla