Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Játékok 2010 dec. 27 06:43 #50598

• HunBütyök
Na de mint amatőr játék moddoló lehet pár kérdésem ebben a Heroes In The Sky-jal kapcsolatban?

Például hogyan oldjátok meg a világháború legalább 50 hadszínterét. Mivel azt írtad szinte minden repülő van.
Én például szeretem a reális csatákat. És nem lenne kiábrándítóbb semmi mint, mondjuk Franciaországban Zero, Mustang, Gloster Meteror és P11C repkedne egymás ellen 1940-ben.

Na és ha reális ajáték, ilyet lejhet-e?

MSN-en írok Zekinek és Jaginak, hogy bevetés van. Madagaszkár 1942.

A brit 29. gyalogos hadiosztály partra akar szállni a Diego Suarez öbölben. Zeki, jagdpanther és én beülünk egy Vichy Francia Potez 633-ba. Én vagyok a bombakioldó, Zeki a repülőparancsnok és a géppuskás, Jagi a sofőr. És akkor megdumáljuk, hogy most Bazooka Joe, Tomitomi, Hajcőhő és mondjuk pár haver a Dél-Afrikai Légierő Lysanderekkel felszerelt felderítő alakulata. És mi elindulunk 3-an eg ygépben megbombázni a partraszálló angolokat. Közben a Dél-Afrikaiakat alakító haverok meg géppuskáznak ránk Lysanderekkel. És ledobtuk a bombát és az angolok elsüllyedtek ésa hazajövünk és sikeres volt aküldetés.

Végül is nem lenne ez rossz. De kit találnék aki lenne Dél-Afrikai? Vagy valahol előtte megdumáljuk a szerveretek chatjén, hogy mi 3-an Vichy francia pilóták lennénk, másik pár haver meg Dél-Afrikai?

Végül is elképzelhető. Így nem is tűnik szarnak a játék ha ilyen lehetséges benne. De mondhatnék más hadszínteret is éppúgy, de most Madagaszkár a kedvencem.

Téma címe javítva! <br><br>Szerkesztette: Zeki, Időpont: 2010-12-27 12:53
Téma zárolva.

Játékok 2010 dec. 27 06:46 #50599

• HunBütyök
Azonban ha mindneki mindenki ellen van, és minden repülőt egy ember vezet (ami mint tudjuk sok repülőgép esetében kész röhej (Lásd Sunderland repülőcsónak, másnéven repülő sündisznó), mindenki a kedvenc gépével lő mindenkire, akkor kénytelen leszek ide is belinkelni egy teletubby linket.

Téma címe javítva! <br><br>Szerkesztette: Zeki, Időpont: 2010-12-27 12:54
Téma zárolva.

Játékok 2010 dec. 27 08:24 #50600

• tomitomi
ÚÚÚrrr isten emberek ti látom teljesen komolyan képzeltétek hogy itt olyan játékot tálalok fel neketek amiben még a géppuska csövét is ki lehet tisztitani.
Srácok én csak egy közöséget akkartam a játék álltal össze hozzni.
De ha igy álltok hozzá 8...(
Sajnálom

Téma címe javítva! <br><br>Szerkesztette: Zeki, Időpont: 2010-12-27 12:54
Téma zárolva.

Játékok 2010 dec. 27 08:35 #50602

• Zeki
Ennek a közösségnek, már van egy játéka. Aki akar az részt vesz benne.

Téma címe javítva! <br><br>Szerkesztette: Zeki, Időpont: 2010-12-27 12:55
Téma zárolva.

Játékok 2010 dec. 27 08:41 #50603

HunBütyök írta:
Jagdpanther írta:
Egyébként meg szerintem az IL2 1945 jobb:whistle:&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Jagdpanther, Időpont: 2010-12-26 22:47

Il2 45... 1946-ban hog ylehetne világháborús játék...

Nem írtam el, 1946. Mert beleveszi azt a kérdést is, hogy mi van akkor, ha az oroszok nem állnak meg berlinnél, és \'46-ig tart a háború, de akkor már USA-USSR vonalon. Egyébként, hogy ne keseredj el Bütyök, igen, lehet Brewster Buffaloval nyírni a La-5-ösöket, vagy Hurricane Mk IIc-vel vadászni a siviben a német panzereket, vagy P-11c-vel földre küldeni a He-11-es bombázókat. Azon játékok egyike, ahol a történet 1939 Szeptember 1-től indul, és nem 1944 Jún. 6-tól, és én ezért szeretem:P

Ja és kedves Tomitomi:

A játék nem bonyolult, hanem reális. Nagyon nagy különbség. Egy repülőgéppel nem úgy kell felszállni, hogy motor bekapcs, oszt uccu neki, már a levegőben vagyok...

És nem lehet egy Short Sunderlandot egyedül irányítani, általában egyszemélyes játékban robotok irányítják ezeket, többszemélyesben a táraid.

Ja, és ha azt hiszed Tomikám, hogy nincsen lehetőség többszemélyes játékra, elmondom, hogy van. Sőt mi több, hivatalos versenye is van magyarországon.

Jutalmad:
http://www.bbc.co.uk/cbeebies/teletubbies/

Csak, hogy megtanuld, hogy előbb tájékozódj, aztán okoskodj.

Téma címe javítva! <br><br>Szerkesztette: Zeki, Időpont: 2010-12-27 12:55
Téma zárolva.

Játékok 2010 dec. 27 11:26 #50619

• tomitomi
Látom utolsó commentemet töröltétek

Szánalmas.

Az ember baráti jobbot nyujt és ezt kapja

Téma címe javítva!
Akkor lehet menni...
<br><br>Szerkesztette: Zeki, Időpont: 2010-12-27 12:50
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 dec. 27 11:57 #50620

• Zeki
Senki sem kér meg, hogy ezt reklámozd... van nekünk játékunk ami 100-szor jobb ennél...

Íme a jutalmad:
http://www.bbc.co.uk/cbeebies/teletubbies/<br><br>Szerkesztette: Zeki, Időpont: 2010-12-27 12:58
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 dec. 27 13:57 #50621

• Zeki
Jesszusom, még senki sem kapott 3 teletubbie-t egy nap alatt!!! Itt a Timki Vinki (vagy ki), ez rekord!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 dec. 27 15:27 #50622

• HunBütyök
Azért ha megunsz pilóta lenni, és szívesen lennél tábornok, várunk a tábornok-szimulátor játékba tomitomi.

Amúgy nekem Jagdpanther-féle játék a szimpatikusabb akkor, mert ott van sok lehetőség 1939 szeptemberétől.

Meg lehet sunderland repülőcsónakkal felderíteni a földközi tengeren vagy Burmánál, meg Zeki ki tudna a HMS Southampton hajóról lőni repülőcsúzlival egy Walrus pilótaszékében Jagival együtt. XD
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 dec. 27 15:33 #50623

• Zeki
Ja
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 dec. 27 16:02 #50627

• HunBütyök
Mondjuk ahogy ismerem magamat, és képességeimet ebben a szimulátorban ha zeki kilőne repülőcsúzlival hajóról, a Walrus repülőcsónakom kb 3 méter után belepottyanna a vízbe...

Két szimulátort próbáltam ki. A repülőkért nem vagyok oda, ezért harckocsissal próbálkoztam.

Egyik az Operation Flashpoint volt, amiben Abrams harckocsit vezettem. Tetszett is eleinte, igaz nem találtam be a tábor kapuján, meg ki sem, elütöttem pár havert meg ilyesmik. na aztán elindultam bevetésre. Hát én néztem a térképet, d emindenhol jártam, pár UAZ autón kívül mást nem találtam amit kilőhettem volna de abenzinem fogyogatott és tiotál eltévedtem. XD

A másik game a T-72 Balkans on fire volt. Hú na az is tetszett eleinte, de aztán belezavarodtam ott is. Nem tudtam tájékozódni, alig tudtam elindítani a T-72-t, beleestem a tankcsapdákba... Hú, ez nekem magas. Ha egy nyomvadt T-72-t sem tudok vezetni, mi lenne velem egy Po-2 ülésén?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 dec. 27 16:17 #50628

• koszta
Szerintem érdemes kipróbálni minél több játékot, aztán ha nem tetszik, max letörlöd.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 dec. 27 16:46 #50629

• Zeki
De ha már bemutatjuk azt a játékot, akkor ne úgy ismertessük mint játssz ezzel, vagy ....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 dec. 27 16:48 #50630

• HunBütyök
jaja, én nem sok játékot töröltem már le mivel nem sokat próbáltam ki. Sokszor elakadok azzal, hogy ha letöltöm, hog ykiprbáljam, akkor nem tudom felrakni meg crackelni... vagy kiírja hogy nem jó a gépem hozzá. Meg ilyesmik.. ilyenkor elpattan az agyam és törlöm a g*cibe! MNeg aszongya általában: helyezzem be a CD-t... Milyen CD-t?!?! Ez noooormális????

Venni mweg azért nem evszek játékot mert ha megavszem mondjuk 5000 Ft-ért akkor ha nem tetszik mi van? Visszakapom az árát?

Ezért legjobb a Sudden... ha nem tetszik valami átalakítom olyanná hogy tetszen.

Amúgy a mostani sivatagops verzió is onnan pattant ki agyamból, hogy ha már a játék motorja kevés egységet enged meg (olyan max 300-at), akkor szétszedem a játékot hadszínterekre. De akkor abban lesz minden ami fontos. A többi sivatagos kókálmány meg le van tojva. Nem bohóckodok én kereskedelmi szemetekkel (Afrika Korps vs desert rats, meg még valami hasonló van amiben 10 emberrel és egy Sherman-nel kell bohóckodni Tigris ellen, na... szóval tudjátok mikre gondolok... ezek a szájtáti tiniknek való kommersz sz*rok).

Ami játék bejön a suddenen kívül az a Heroes of might and magic... ebben szeretem a fantasy-t... (Inkább varázsolok a csontváz sárkányra mint Pak-40-nel 10-et lövök a matildára és semmi baja nem lesz neki)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 dec. 27 17:08 #50631

• Zeki
Egyet értek!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.24 másodperc
Joomla templates by a4joomla