HunBütyök írta:
Jagdpanther írta:
Egyébként meg szerintem az IL2 1945 jobb:whistle:<br><br>Szerkesztette: Jagdpanther, Időpont: 2010-12-26 22:47
Il2 45... 1946-ban hog ylehetne világháborús játék...
Nem írtam el, 1946. Mert beleveszi azt a kérdést is, hogy mi van akkor, ha az oroszok nem állnak meg berlinnél, és \'46-ig tart a háború, de akkor már USA-USSR vonalon. Egyébként, hogy ne keseredj el Bütyök, igen, lehet Brewster Buffaloval nyírni a La-5-ösöket, vagy Hurricane Mk IIc-vel vadászni a siviben a német panzereket, vagy P-11c-vel földre küldeni a He-11-es bombázókat. Azon játékok egyike, ahol a történet 1939 Szeptember 1-től indul, és nem 1944 Jún. 6-tól, és én ezért szeretem:P
Ja és kedves Tomitomi:
A játék nem bonyolult, hanem reális. Nagyon nagy különbség. Egy repülőgéppel nem úgy kell felszállni, hogy motor bekapcs, oszt uccu neki, már a levegőben vagyok...
És nem lehet egy Short Sunderlandot egyedül irányítani, általában egyszemélyes játékban robotok irányítják ezeket, többszemélyesben a táraid.
Ja, és ha azt hiszed Tomikám, hogy nincsen lehetőség többszemélyes játékra, elmondom, hogy van. Sőt mi több, hivatalos versenye is van magyarországon.
Jutalmad:
http://www.bbc.co.uk/cbeebies/teletubbies/
Csak, hogy megtanuld, hogy előbb tájékozódj, aztán okoskodj.
Téma címe javítva! <br><br>Szerkesztette: Zeki, Időpont: 2010-12-27 12:55