Hát az én modommal Dunaharszti Hagyományőrzők is játszanak.
És az Észak-Afrikás könyved alapján próbál minket alázni Dani barátom.
Az alap suddenek gagyik tényleg. Én viszont 13 év \"szakmai\" tapasztalattal a hjátam mögött készítek \"tábronok szimulátort\".
Úgy mint pl. raj és szakasz esetleg zászlóalj szinten lehet operálni. Általában erősítésként páncélos szakaszok (platoon-ok) jönnek, és ezek mellé kell mondjuk benyomnod 2-3-4 szakaszt hogy igazánm pofásan nézzen ki.
A Steel Panthershez lehet megkérdeztek katonákat, ahogy én is a modomhoz.
Mégopedig elit katonákat, mint a pl. a francia 1er Régiment de Parachutistes d\'Infanterie de Marine pár veteránja, pl. Teutomatos és SergeantPat barátom. Két francia kopé, nekik sokat köszönhetek.
Magyarok közül Hajcihő pár elmondása (aki sztintén volt katona) és a hagyományörző barátom segít, na meg Norbi könyvek.
De pl. a Forever és a sudden 2 is gagyi, ahogy a resource war is.
Annak idején egy német srác (2005-ben) elkezdte a real Combat Mod készítését és 2006-ban Sanyi barátom átvette. Után ameg én ebből hoztam ki az AXPRM modot.
RCM-ben már nag yújítás volt a magyar arzenál pár fontos darabja, amihez találtunk modellt, a lengyel hadsereg és a francia, na meg a román.
Én az AXPRM-et 3 részesre terveztem, hogy a játék motorja be tudja fogadni: Winter (1939-1943), Afrika és Közel-Kelet (1940-43) és Blitzkrieg (1939-1941).
Afrikással végeztem, küldetéseket kell csak készítenem.
De azt kell mondjam, hogy harcászatilag, technikailag, korhűségileg, tulajdonások alapján a legvalósabb második vh-s játék. A grafika 2D-s de ez benne a jó: egyszerűen alakítható, kicsi a gépigénye, kicsi amérete és nagyon könnyen karbantartható ha valami hibát észlelünk.
A grafika meg mnásodlagos, egészen pofás különben, és aranyos is, de minek látni az utolsó szegecset is egy harckocsin a játékban nem? Codename Panzersnek szép a grafikája, de mit ér mindez, amikor M7 Priestekkel kell megrohannom a Panzer IV E-ket 1944-ben. XD
Továbbá amiért nekem tetszik a sudden sorozat, az pont a grafika és a figurák. Egyszerűen haláli kis mokány emberkék vannak benne, és inkább aranyos mint félelmetes. Kicsit a legóemberkékre emlékeztetnek, és a sok kis pixelmatyi amikor darálja egymást, inkább mókás, mint ijesztő.
Kedvenc egységem amúgy a modomból:
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Semovente 90/53 és a kistesója az L6/40 lőszerszállító.
Ezzel a szerkesztővel nem lehetne más figurákat is felruházni, mozgatni? Páncélos lovagokat, szekereket, lovasokat stb, iylesmire mennyire van lehetőség?