Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Játékok 2010 dec. 27 21:53 #50655

• Einer spinnt immer!
Számvéber Norbert írta:

Szigorúan magánvélemény következik!

A Sudden Strike szerintem nem különbözik a többi gagyi ww2 játéktól. Hadászat és hadművelet ugyebár nuku, harcászatilag meg köze nincs a valósághoz. Olyan mint valami mászkálós-lövöldözős.

Az utolsó normális ww2 harcászati játék szvsz a Steel Panthers és fejlesztései voltak. Ott legalább katonákat is megkérdeztek...

Sok 2. vh-s játék van, ahol megkérdeztek veteránokat és helyszínt is modelleztek. Pl.: Call of Duty 2. (amúgy a CoD merített az Elit alakulatból is bőven pályákat)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 dec. 28 05:41 #50657

• HunBütyök
Einer spinnt immer! írta:
Számvéber Norbert írta:

Szigorúan magánvélemény következik!

A Sudden Strike szerintem nem különbözik a többi gagyi ww2 játéktól. Hadászat és hadművelet ugyebár nuku, harcászatilag meg köze nincs a valósághoz. Olyan mint valami mászkálós-lövöldözős.

Az utolsó normális ww2 harcászati játék szvsz a Steel Panthers és fejlesztései voltak. Ott legalább katonákat is megkérdeztek...

Sok 2. vh-s játék van, ahol megkérdeztek veteránokat és helyszínt is modelleztek. Pl.: Call of Duty 2. (amúgy a CoD merített az Elit alakulatból is bőven pályákat)

Fantasztikus... Gondoltam. Kommersz csak kommerszből születik...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 dec. 28 13:14 #50688

• Zeki
Norbi, a Sudden Strike alapjáték nem a Sudden Strike AXPRM 8.0 beta. A miket Bütyök csinál azoknak vajmi köze nincs az alapjátékhoz, maximum a menüje, semmi más. Sokkal jobb, mint az alapjáték. Hitelességre törekszünk, egykori térképeket használunk a pályák készítéséhez, az egységeket Bütyök személyesen írja össze és rendszerezi őket. Ergo ez nem egy \"gagyi második vh-s játék\". Ez olyan mint ha azt mondanám hogy az olvasás szar mert olvastam egy rossz könyvet.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 13 08:57 #51217

• Bazooka Joe
Szokott itt még valaki multizni a Call of Duty: United Offensive-val?

Ha igen, akkor küldjön egy PM-et és akkor leegyeztethetünk egy közös meccset.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 13 09:21 #51218

HunBütyök írta:
Hát az én modommal Dunaharszti Hagyományőrzők is játszanak.

És az Észak-Afrikás könyved alapján próbál minket alázni Dani barátom.

Az alap suddenek gagyik tényleg. Én viszont 13 év \"szakmai\" tapasztalattal a hjátam mögött készítek \"tábronok szimulátort\".

Úgy mint pl. raj és szakasz esetleg zászlóalj szinten lehet operálni. Általában erősítésként páncélos szakaszok (platoon-ok) jönnek, és ezek mellé kell mondjuk benyomnod 2-3-4 szakaszt hogy igazánm pofásan nézzen ki.

A Steel Panthershez lehet megkérdeztek katonákat, ahogy én is a modomhoz.

Mégopedig elit katonákat, mint a pl. a francia 1er Régiment de Parachutistes d\'Infanterie de Marine pár veteránja, pl. Teutomatos és SergeantPat barátom. Két francia kopé, nekik sokat köszönhetek.

Magyarok közül Hajcihő pár elmondása (aki sztintén volt katona) és a hagyományörző barátom segít, na meg Norbi könyvek.

De pl. a Forever és a sudden 2 is gagyi, ahogy a resource war is.

Annak idején egy német srác (2005-ben) elkezdte a real Combat Mod készítését és 2006-ban Sanyi barátom átvette. Után ameg én ebből hoztam ki az AXPRM modot.
RCM-ben már nag yújítás volt a magyar arzenál pár fontos darabja, amihez találtunk modellt, a lengyel hadsereg és a francia, na meg a román.

Én az AXPRM-et 3 részesre terveztem, hogy a játék motorja be tudja fogadni: Winter (1939-1943), Afrika és Közel-Kelet (1940-43) és Blitzkrieg (1939-1941).

Afrikással végeztem, küldetéseket kell csak készítenem.

De azt kell mondjam, hogy harcászatilag, technikailag, korhűségileg, tulajdonások alapján a legvalósabb második vh-s játék. A grafika 2D-s de ez benne a jó: egyszerűen alakítható, kicsi a gépigénye, kicsi amérete és nagyon könnyen karbantartható ha valami hibát észlelünk.
A grafika meg mnásodlagos, egészen pofás különben, és aranyos is, de minek látni az utolsó szegecset is egy harckocsin a játékban nem? Codename Panzersnek szép a grafikája, de mit ér mindez, amikor M7 Priestekkel kell megrohannom a Panzer IV E-ket 1944-ben. XD

Továbbá amiért nekem tetszik a sudden sorozat, az pont a grafika és a figurák. Egyszerűen haláli kis mokány emberkék vannak benne, és inkább aranyos mint félelmetes. Kicsit a legóemberkékre emlékeztetnek, és a sok kis pixelmatyi amikor darálja egymást, inkább mókás, mint ijesztő.

Kedvenc egységem amúgy a modomból:

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Semovente 90/53 és a kistesója az L6/40 lőszerszállító.

Szia!

Ezzel a szerkesztővel nem lehetne más figurákat is felruházni, mozgatni? Páncélos lovagokat, szekereket, lovasokat stb, iylesmire mennyire van lehetőség?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 13 14:36 #51220

• koszta
Bazooka Joe írta:
Szokott itt még valaki multizni a Call of Duty: United Offensive-val?

Ha igen, akkor küldjön egy PM-et és akkor leegyeztethetünk egy közös meccset.

Néha igen, de már egyre jobban kijövök a gyakorlatból.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 13 15:39 #51222

• Bazooka Joe
Az nem baj. Én se vagyok profi. Na, Xfire-n majd megtaláljuk egymást.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 13 23:08 #51252

• Einer spinnt immer!
És valaki Call of Duty 2-zni???
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 14 05:59 #51254

• Zeki
Rossz ajtókon kopogtatsz... pláne a 2?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 14 06:03 #51255

• koszta
Bazooka Joe írta:

Rendben. Általában Hentes HQ szerveren játszok, játszottam.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 14 06:03 #51256

• koszta
Einer spinnt immer! írta:
És valaki Call of Duty 2-zni???

Azt már nem, de Dávid azt hiszem szokott még játszani vele.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 14 21:33 #51275

• Einer spinnt immer!
Zeki írta:
Rossz ajtókon kopogtatsz... pláne a 2?

A CoD2 multi szervereken még most is nagyon sokan vannak, többen mint a CoD4en...

Erre a szerverre szoktam járni, ajánlom nektek:

Crash Gaming TDM Only Toujane Rifle

Ne ilyen hangnemben kérlek!<br><br>Szerkesztette: cserpakszabi, Időpont: 2011-01-15 12:30
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 15 09:51 #51279

• Bazooka Joe
koszta írta:
Bazooka Joe írta:

Én meg a:
#{UN} Ungarisy Noobs#
#SAS#&amp;=Hungarian Multi
509.Panzerdivision
codhq.hu

nevű szervereket látogatom.

A hentesen minden fegyver van, vagy csak puska?

A ***Magyar***-ral mi lett?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 16 13:05 #51324

• Zeki
Koszta gyertek játszani!!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 16 13:14 #51325

• koszta
Bazooka Joe írta:
koszta írta:
Bazooka Joe írta:

Én meg a:
#{UN} Ungarisy Noobs#
#SAS#&amp;=Hungarian Multi
509.Panzerdivision
codhq.hu

nevű szervereket látogatom.

A hentesen minden fegyver van, vagy csak puska?

A ***Magyar***-ral mi lett?

Hentesnek van egy minden fegyveres és egy csak puskás is, én inkább utóbbit szeretem.

Amennyire tudom megvan még a magyar klán, bár marha régen beszéltem közülük bárkivel. Most henteses vagyok, bár olyan régen voltam fenn, hogy már nem biztos.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.28 másodperc
Joomla templates by a4joomla