Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 16 13:16 #51326

• koszta
Zeki írta:
Koszta gyertek játszani!!!

Most nem jó nekem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 16 15:18 #51336

A véleményem szerint a Brothers In Arms jobb,nem?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 16 15:43 #51344

• HunBütyök
Én játszottam brothers in arms-szal párszor, szerintem az is hipergagyi mint az összes lövöldözős cucc.

Azt hiszem abban van az amikor 4 Panzerfaust lövés kell a panzer IV Ausf E-nek. XD
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 16 15:50 #51345

• Bazooka Joe
Engem nem nagyon izgat, hogy egy játék valóságos-e vagy sem, lényeg az, hogy jól érezzem magam, mikor játszok vele.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 29 10:49 #51960

• Bazooka Joe
Ma találtam.

Végre kezdünk felébredni!

kuruc.info/r/6/73371/
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 29 11:00 #51962

Bazooka Joe írta:
Ma találtam.

Végre kezdünk felébredni!

kuruc.info/r/6/73371/

Mi már rég felébredtünk;)

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 29 11:06 #51963

• Bazooka Joe
Nehéz nem észre venni.

De én annak örülök, hogy másokat is kezd érdekelni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 29 11:11 #51964

Bazooka Joe írta:
Nehéz nem észre venni.

Igen, remélem jó lesz. Volt már nem egy hasonló próbálkozás, akartak magyar modot csinálni a Forgotten Hope-hoz is, de abból se lett semmi:dry:

De reméljük ezzel nem így lesz:)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 29 12:02 #51968

• HunBütyök
Én is díjazom ha rajtam kívül akadnak olyan elvetemültek akik ilyenre adják a fejüket.
Amúgy a lenygel spanom eltűnt mint szürkére festett 7TP a ködben. Pedig ígért nekünk Nimród péncélgépágyút és egy rakat lenygel járgányt...

Olvastam én is erről az új játékról, igazából amiket leírt, hog ymik lesznek benne, azt a Sudden Strike II is tudta 2003-ban. A 3D-sítést ilyen módon meg a Sudden Strike 3-.ban megcsinálták (meg is bukott, mert a srácok továbbra is 2D-t követeltek). Egy orosz cég azonban a sudden motorját felhazsnálva kihozott egy modernkori Sudden sorozatot 2008-2009-ben. (Black Gold, Evrope 2015, Compulsion to peace) Ezeket páran ismerik is innen. Most ezt a modernkori suddent is 3D-sítik az oroszok, de nekem az sem jön be. A kedves pixelmatyikból részletes gyilkológépek lettek akiket futószalagon gyártanak (mindegyik katona kb 10 cm magas és totál egyforma), a BMP-2 akkora mint egy képernyő és az utolsó csavarját is látni szinte, meg ilyesmik...
Spsem értettem ezt a 3D mániát... oké lövöldözős játékban fontos, meg szimulátoroknál, de stratégiaiban semmi jelentősége. Csak \"jól\" néz ki .

Na de visszatérve a Sword of justice-ra ezt nagyn lájkolom.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 29 12:14 #51969

• HunBütyök
Amúgy a sudden-strike.ru-n van pár új kép azóta a készülő 3D-s Protivostojanie-ból:

sudden-strike.ru/forum/attachment.php?at...186&d=1278586035
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 29 12:45 #51971

• domigeri
Jagdpanther írta:
Bazooka Joe írta:
Nehéz nem észre venni.

Igen, remélem jó lesz. Volt már nem egy hasonló próbálkozás, akartak magyar modot csinálni a Forgotten Hope-hoz is, de abból se lett semmi:dry:

De reméljük ezzel nem így lesz:)

De lett, átadták az FHSW (Forgotten Hope Secret Weapons) készítőknek és a magyar modot berakták már a saját modjukba, egész jó lett. Egyébként az egész modot ajánlom mindenkinek, a készítők szerencsére nem ragadtak le a német csodafegyvereknél, lengyel, szovjet és japán csodamasinák is megtalálhatóak. Mondjuk vicces hogy fel lehet robbantani egy Landkreuzer p.1000-est a sivatagban, de az csak egy poén pálya:D. Sok helyen vannak még benne hibák, de a Red Orchestra mellett az egyik legjobb világháborús FPS játék jelenleg szerintem.
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Őszintén remélem, hogy a Sword Of Justice játékból pedig lesz valami.<br><br>Szerkesztette: domigeri, Időpont: 2011-01-29 13:49
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 29 14:32 #51973

• koszta
Azért egy ma megjelenő játéknál sokat számít a grafika. Így nincs is más választás, ebben is fel kell venniük a konkurenciát a többiekkel.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 29 20:38 #52009

• HunBütyök
nah, én meg elkészítettem a Küldj harckocsit! Ha kapsz egyet, válaszolj Tank you-val című alkalmazásom a facebookon.

Első körben Joe komának küldtem egy 7TP-t. De már kérésére van két féle Tigris is.

De van lengyel IS-2. Igaz az nem annyira világháborús, inkább utáni, de lengyel!!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 29 20:59 #52010

• Bazooka Joe
HunBütyök írta:
nah, én meg elkészítettem a Küldj harckocsit! Ha kapsz egyet, válaszolj Tank you-val című alkalmazásom a facebookon.

Első körben Joe komának küldtem egy 7TP-t. De már kérésére van két féle Tigris is.

Tank you!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 30 11:22 #52022

• Zeki
LOL nagyon jó
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.30 másodperc
Joomla templates by a4joomla