Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 30 11:46 #52026

HunBütyök írta:
Amúgy a sudden-strike.ru-n van pár új kép azóta a készülő 3D-s Protivostojanie-ból:

sudden-strike.ru/forum/attachment.php?at...amp;amp;d=1278586035

Engem irritál ez a nézet... Egy stratégiai játék, arról kellene hogy szóljon hogy minnél átláthatóbb legyen, irányítsd a hadmozdulatokat, láss minnél nagyobb területet. Ezen a képen, aaz épületek eltakarják a nagyrészét a csatatérnek. A harcokat terepasztalokon vívták a tisztek, ahol tökéletesen átláthatták az egységek helyzeteit, és ez lenne alényeg. Az izometrikus 3ds nézet tökéletes egy stratégiai játékhoz. Felesleges most azzal babrálni hogy forgasd a kamerát hogy láss jól, stb, a kinézet lényeg... De kérdem én melyik néz ki jobban 2-3 egység egymásnak esik 3d csicsában, vagy 2-300 szép isometrikus környezetben. Elárulom a sok egységes iso rtsek jóval jobbak mint a 3d stratégiák.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 30 11:52 #52027

• HunBütyök
Egyetértek. Mondjuk én megelégszem a 2D-vel is. Cossacks, Sudden, Blitzkrieg 2, Evbrope 2015, Age of empires, Antant meg volt még pár. De én mondjuk nem vagyok mai gyerek.
Meg minek lássam részletesen a járműveket? Láttam őket eleget!
Írták német fórumon, hogy csúnya a kétfontos brit pct. ágyú a modomban. Írtam nekik, ki a fenét érdekel, tudjuk hogy az kétfontos é skész. Most azért mert akontúrja nem olyan és nem szép, részletesen kidolgozott, az egy kétfontos ágyú és kész. Iléyen modellt találtam, ezt raktam be. Jó hogy nem a Liberation mod kétfontos ágyúját rakom be, ami akkora mint egy Pak 40!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 30 11:57 #52028

HunBütyök írta:
Egyetértek. Mondjuk én megelégszem a 2D-vel is. Cossacks, Sudden, Blitzkrieg 2, Evbrope 2015, Age of empires, Antant meg volt még pár. De én mondjuk nem vagyok mai gyerek.

Én is ezekre céloztam. Ezek 3d isometrikus játékok... 2d az az amikor ilyen platform játékkal ugrálsz, és csak x,y tengely létezik. Iso 3d nézetben létezik z tengely is kb 45fokban áll a kamera, és szépen lehet érzékelni a magasságokat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 30 14:51 #52039

Ez a 44M Rohamlöveg tök olyan,mint a SU-85,SU100.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 30 18:47 #52054

Hát... nézd meg a futóművet vagy páncéltestet nincs sok hasonlóság .
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 30 19:01 #52059

Bazooka Joe írta:
Ma találtam.

Végre kezdünk felébredni!

kuruc.info/r/6/73371/

Azt azért kíváncsi leszek hogy oldják meg hogy megnerjük a háborút az orosz medve ellen. Mellesleg nem is tudom milyen háború lenne ez, viszont nagy fantáziát látok a pl elhúzódó háborúban a ki nem jött magyar prototípus harcjárművekben, illetve akésőbbi fantázia harcjárművekben. Pl ha húzódik a háború 48 ig pl milyen lett volna a Magyar királyi honvédség harcjárműparkja. Elég izgalmas...

Remélem nem olyan sztorit hoznak ki hogy beölteni a nehézharckocsi szerepet a németektől importálünk pzkpw 6osokat... Hanem tényleg magyar fejlesztésű nagy páncélzatú védekező nehéztankokkal lehetne nyomulni.<br><br>Szerkesztette: portillo, Időpont: 2011-01-30 20:03
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 30 19:56 #52080

• HunBütyök
Ezzel a fiktív dologgal én úg yvagyok, hogy inkább kiseb ütközetekre kéne ráhasalniuk és valósan. Pl. egy Aradi csata... nem komplett háborút vagy hatalmas hadműveleteket kéne interpretálni hanem elég lenne kisebb huncutkodásokat, mint Csanádpalota, Csapdi, Margit-sziget...

Elképzeltem, mint amolyan játék készítő, hogy egy Szaturnusz hadműveletet hogyan lehetne megcsinálni... sehogyan sem. Viszont ilyen 3D-s csecse játékkal lehet pl. egy-egy faluért víovott harcot, vagy városrészért vívottat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 30 20:27 #52085

HunBütyök írta:
Ezzel a fiktív dologgal én úg yvagyok, hogy inkább kiseb ütközetekre kéne ráhasalniuk és valósan. Pl. egy Aradi csata... nem komplett háborút vagy hatalmas hadműveleteket kéne interpretálni hanem elég lenne kisebb huncutkodásokat, mint Csanádpalota, Csapdi, Margit-sziget...

Elképzeltem, mint amolyan játék készítő, hogy egy Szaturnusz hadműveletet hogyan lehetne megcsinálni... sehogyan sem. Viszont ilyen 3D-s csecse játékkal lehet pl. egy-egy faluért víovott harcot, vagy városrészért vívottat.

Szaturnusz hadművelet? Meg lehetne csinálni, Csak nem ilyen ezreden belüli szinten mint pl a Suddenben. Vannak ilyen szimulációs játékok pl Hearts of Iron, amelyben foglalkozol a gazdasággal + gyártás + hadosztályokat tologatsz frontokra, stb. Magyarok körében népszerű, meg lehet csinálni hogy időben ugrassz ki, de ha sztár vagy akkor ki lehet védekezni a kárpátoknál az orosz támadást stb.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jan. 30 20:47 #52086

• HunBütyök
Így oké, ismerem amit mondasz. De Swords of justiceban sem lehet majd megcsinálni ezt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 feb. 13 09:31 #53094

• Magyarharcos
Erre én is kíváncsi leszek, hogy milyen lesz...

Amúgy a napokban szereztem meg az Attack on Pearl Harbor nevű játékot. Szerintem a címből kiderül hogy repülőgépekkel lesz dolgunk. Végig vittem már, csak gratulálni tudok hozzá, nálam egy ötöst ér.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 feb. 16 20:09 #53303

• koszta
Liberatorral a mai napon a Company of Heroes: Tales of Valor játékkal játszottunk egy remek 3v3-at.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 már. 01 09:09 #53995

• Magyarharcos
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 már. 01 17:22 #54020

Én is szívesen játszanék vele.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 már. 07 16:39 #54262

• Magyarharcos
101.Légideszant írta:
Én is szívesen játszanék vele.

Van 3 Ghz-es procid?