Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 08 09:30 #57178

Sziasztok !
Aki játszik a W.o.T. játékkal az írna nekem egy pár sort a pénzel és a fejlődéssel kapcsolatban .
Köszi
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 08 10:59 #57179

• banditos
Luger írta:
Sziasztok !
Aki játszik a W.o.T. játékkal az írna nekem egy pár sort a pénzel és a fejlődéssel kapcsolatban .
Köszi

Na Luger barátom,ez sok mindentől függ!A pénz és tapasztalat szerzés az attól függ hogy Győztetek egy csatában,kilőttél e valakit(ha igen akkor mennyit) és attól hogy életben maradtál-e,sőt még attól is hogy mennyi életerőd maradt!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 08 15:30 #57185

• vonSchmolhausen
Sziasztok! Nekem most jelenleg a legjobb háborús játékom az IL-2(csak kár,hogy demo:pinch: )Meg volt régen a 90-es években egy játék az volt a neve,hogy Dog.Ezzel az I.vh-tól egészen a szíriai háborúig lehetett lenni.Tehát az I.vh ban Fokker Dr1-el vagy Sopwith Camel-el repülhettél a II. vh-ban pedig Bf-109E4-el vagy Spitfire MK-I vagy II-vel.Részben ennek a játéknak köszönhetem,hogy elkezdett érdekelni a haditechnika:)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 08 18:58 #57194

• Magyarharcos
banditos írta:
Luger írta:
Sziasztok !
Köszi

Na Luger barátom,ez sok mindentől függ!A pénz és tapasztalat szerzés az attól függ hogy Győztetek egy csatában,kilőttél e valakit(ha igen akkor mennyit) és attól hogy életben maradtál-e,sőt még attól is hogy mennyi életerőd maradt!

Nekem egy kicsit bővebben. Az oldal full angol, nekem nincs erőm hogy neki álljak fordítgatni, mikor 2 hét és angol állam vizsgázni fogok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 09 11:39 #57201

• banditos
Magyarharcos írta:
banditos írta:
Luger írta:
Sziasztok !
Köszi

Nekem egy kicsit bővebben. Az oldal full angol, nekem nincs erőm hogy neki álljak fordítgatni, mikor 2 hét és angol állam vizsgázni fogok.

ha letöltötted ott az elején magyarra lehet állítani
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 09 16:24 #57212

• koi
Na,eladtam a két \"pánczélvadászt\",és vettem egy Pz.38(t)-t.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 09 19:40 #57221

• Magyarharcos
banditos írta:
Magyarharcos írta:
banditos írta:
Luger írta:
Sziasztok !
Köszi

ha letöltötted ott az elején magyarra lehet állítani

Á, most már valamikor tényleg kipróbálom. Csak legyen úgy időm meg stb.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 10 06:59 #57225

koi írta:
Na,eladtam a két \"pánczélvadászt\",és vettem egy Pz.38(t)-t.

Nekem még nem volt páncélvadász, egyből Pz38ra mentem rá viszont engem nagyon idegesít hogy kis Pz38 nyergében menyek neki Kv meg Pz4 harckocsiknak -.-
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 10 12:48 #57234

• banditos
nekem most egy M2-m,egy T57-esem,egy SU-18,egy AT-1-esem és egy BT-7-esem van.Na de kinek ki a neve,majd felvesszük egy mást barátnak
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 12 11:08 #57277

• koi
Nekem egy M2 könnyű meg egy Pz38-am van,de tervbe vettem a T-46 megvételét is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 14 09:56 #57328

• Zeki
Itt beszéljetek. Nem kell külön téma neki.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 15 12:39 #57353

SOS! Hogyan tudok tankot venni a WoT-ban???
A hadsereg is csak ugyanolyan pocsék dolog volt, mint minden egyéb, s az egyetlen jó az volt benne, hogy az embernek cimborái akadtak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 15 14:00 #57362

• banditos
hát a boltban
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 15 16:56 #57367

Nah már rájöttem csak research -ölni kellett!
A hadsereg is csak ugyanolyan pocsék dolog volt, mint minden egyéb, s az egyetlen jó az volt benne, hogy az embernek cimborái akadtak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 15 17:12 #57368

egyébként mennyire arcade az irányítás? Kb nyomod a nyílbillentyűket azzal irányítod az autót, egérrel meg a löveget? És egérklikkre lövés? Kb ennyi? Nincs is esély kissebb járművekkel kilőni mausokat stb, nincsenek aprólékos beállítások, aprólékony tüzelési irányzék stb...?
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.32 másodperc
Joomla templates by a4joomla