Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 13 16:21 #16698

• koszta
Próbáld alappal. Nem rosszabb annyival, és valószínűleg tökéletesen fut.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 13 16:56 #16702

• Oberstgruppenführer
Már megvettem azóta jogtisztán neten szoktam is tolni csak lanon zavar ,hogy haverokkal nem tudjuk rendesen játszani de azért köszi a tippet

Bütyök tőled meg kérnék egy MSN-t vagy SKype-ot PÜ-ben mert érdekelne ez a multizás dolog a suddennel is, előre is köszi.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 13 17:34 #16707

Én ajánlom a Huszár Games játékait mindenkinek! (1848, Pro Libertate, Hunyadi Hadai) Mindegyik ingyen letölthető az interneten! www.huszargames.hu/
www.48.sulinet.hu/letoltes.html<br>...br>Szerkesztette: Történelem p, Időpont: 2009-07-13 19:35
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 13 18:07 #16709

• HunBütyök
Én is csak pozitív kritikát hallottam erről az oktatójátékról...

Lehet hogy megsasolom.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 14 05:10 #16710

• Zeki
Oké majd megpróbáljuk, jó kis csata volt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 14 11:05 #16716

Oberstgruppenführer írta:
Nézzétek meg szerintem ezek a filmek tükrözik ,hogy a company of heroes mennyivel szebb és jobb mint a panzers.

Na igen és kb erőmű kell hozzá h fusson rendesen a COH.

Szerintem a Panzers ( Cold War ) tényleg reálisan ki van élezve a hidegháború idején jellemző feszültségekre. Nagyon szép a grafikája a gépigényhez hasonlítva mindenképp!!

Idézet részt javítottam.<br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2009-07-14 13:34
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 14 11:35 #16717

• koszta
Nem kell ahhoz erőmű. Láttad már a GTA 4 gépigényét? Amellett eltörpül a CoH.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 14 12:44 #16718

• Zeki
Amikor megláttam hogy mennyi hely kell a GTA 4 hez majdnem leestem a székről, de várható volt ilyen grafikával.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 20 04:21 #17060

• HunBütyök
Üdv!

Tegnap úg yalakult, hogy ha nem is játszottuk le a csatzát, a felkészülés fázisig eljutottunk. Most 1944-ben kelek át a Maas-on jóbarátomellen, aki a csúnya gonosz náci .
Ma este fogjuk befejezni a csatát.
6 angol páncéloshadosztály vár készenlétben.
Majd készítek screenshotokat, hátha páran még kedvet kapnak.
Kíváncsi leszek a csatára.
A németek tudom hogy be fogják robbantani a hidakat, de majd átvererekedem magamat. vannak szuper utászalakulataim, és tüzérségem, hogy fedezzem az átkelésemet.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 20 18:35 #17078

• HunBütyök
Karosszék generálisoknak jelentés a frontról:

Csapataink harcban állnak jelenleg is stop
A 6 angol páncéloshadosztályból 1 bevethető stop
Harckocsi veszteség: 67 darab stop
A megfigyelőink 40 német páncélos kilövését jelentették, legtöbbjük rohamlöveg és páncélvadász stop
Emberveszteségünk 1426 fő stop
A 5.5 hüvelykes nehéztüzérségi üteg megsemmisült stop

Íme egy fotó a megsemmisülés előtti 5.5 hüvelykes ágyútarackokról:

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2009-07-20 20:42
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 20 18:48 #17079

• Liberator
Ez már az új mod, vagy csak a béta verzió?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 20 18:51 #17080

• koszta
Liberator írta:
Ez már az új mod, vagy csak a béta verzió?

Francia verziós mod.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 20 18:51 #17081

• Oberstgruppenführer
Bütyök !!! Hát milyen álcázás ez? Kint a terep közepén a vontató és ellátó kocsikkal együtt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 20 21:02 #17088

• HunBütyök
mindig vándoroltak, nehog ybemérjenek a nácikok....

amúgy győztem. A németek ugyan nem engedtek át a folyón viszont kapituláltak, mert elfogytak erőik.

Hogy mennyire kiegyensúlyozott volt a meccs, mi sem bizonyítja jobban mint a satisztika:

jelentés: én öltem/enyémet ölték
gyalogos: 2009/2061
páncélos: 68/91
szállítójármű: 211/141
repülő: 13/20
ágyú (páncéltörő és ballisztikus): 77/43

szerencsére a páncélosokat támogató 105 mm-es könnyű tüzérséget és a 8 hüvelykes nehéztüzérséget nem sikerült kigyomlálnia az ellenségnek.

A képen látható tábori tüzérség, ésegy 25 Font-os ágyútarackból álló ütegem odaveszett.
de ami megmaradt az jól alakított.

Ja és az 5-ből 2 Sherman Calliope-om is megamardt,míg nehezen ugyan mind az összes Nebelwerfert kiszedtem.

Pár észrevétel és megjegyzés:
Kifejezetten elégedett vagyok az Alvis K6 és a Bedford OYD teherkocsikkal.
A 17 Fontos ágyúk 1000-es tapasuztaalton szépen alakítottak.
A Sherman Firefly és az Achilles páncélvadász nag ytűzerőt képvisel, de oldalról és hátulról katasztrofális. parancsnoki, meg tüzérségi megfigyelő Panzer III-asok is elbántak velük ha megfordultak.
A Churchill Mk. V és MK. VIII. nehézharckocsik jók, szemből még a Pak-40-nek is ellenáll egy darabig, de oldalról és hátulról papír. És kísérőgyalogsá gnélkül halálra vannak ítélve, valamint logisztikailag agymenés volt. 3-szor kellett újratankolnom őket hogy eljussanak a célterületig. Továbbá a 75 és 57 mm-es lövegek sem voltak kielégítőek. Kivétel a Churchill CS a 94 mm-es tarackkal, az jól rombolt.
n aés többször mentteték meg erőimet a 94 mm-es légvédelmi ágyúk is. Éppúgy szuperek voltak mint a 88-as. Pontosságban nem, de amikor eltaláltak valamit az nagyot szólt.
Ja és zsákmányoltam egy Tigrist is,amit besoroztam és a legtapasztaltabb sofőröknek adtam ajándékba akik meghálálták az ajándékot: 12 német harckocsit lőttem ki vele, és legalább 25 egyéb járgányt.

JÓ MECCS VOLT!

Kérdésedre válaszolva: ez a legutóbbi teljes verzió, a 2009 májusi anyag, az RCM2.7

Az RCM2.8 augusztus vége, szeptember eleje táján jön ki.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 21 06:06 #17091

• Zeki
De jó lenne már....
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.25 másodperc
Joomla templates by a4joomla