tovább...
a jobb szárnyon, a német parancsnok (hozzáteszem nem értem hogy gondolta), hetzer pácélvadászokkal próbált előrenyomulni, de a zsákmányolt tigris harckocsi, 1 76,2 mm-es pánéltörő ágyú és egy jackson páncélvadász könnyedén visszaverte, jelentős sérülés és páncélos veszteség nélkül. Mint ebből is kiderül, a rögzített lövegű páncélvadásszal támadni értelmetlen (erre most döbbentem rá én is).
Felderítő páncélosok haladtak a front derekán, de ezeket is kilőtték a jól megszervezett és elhelyezett német tankelhárítók.
Miután ezen próbálkozás is kudarcba fulladt, Az amerikaiak végső kétségbeesésükben előreküldték a gyalogságok, szorosan mögöttük a páncélosokkal. Igaz kicsit durva technika és embertelen, de a cél szentesíti az eszköz. Tehát 1 támadóék áttörte a német középső frontszakaszt, de az öröm nem volt hosszú életű, mert rögtön ezután a megmaradt 1! shermannal vissza is kellett vonulni, lőszert, benzint vételezni valamint a karbantartók elé állítani a harckocsit. Ennek a sikernek az ára 1 tigris, 1 jackson és 1 sherman volt. De ha teljesen összeomlasztani nem is sikerült az egész védelmi rendszert, legalább rést ütöttünk, így az ezt követő akció is sikerrel végrehajtható volt. A bal szárnyon az előbbihez hasonló drasztikus módszerrel sikerült csak előretörni, a gyalogságot balról, a páncélosokat jobbról küldve, mert az úton lévő pak 43-as páncéltörő ágyúnak nem volt, ami ellenállt volna. Így amíg az ágyúk és a rohamlövegek a gyalogságot lőtték, addig oldalba kapták a shermanok őket...
Innentől fogva a németeknek nem maradt páncéloserejük (igaz az amerikaiak 3 megmaradt páncélosát sem kell komolyan venni, mert a gyalogság könnyűszerrel kilőtte őket), így a megmaradt alakulatokkal ki lehetett söpörni a még harcoló német ellenállást. Ezen kívül szeretném megjegyezni Bütyök \"pofátlanságát\"...írja, hogy nézzek be az alagútba (ekkor még voltak shermanjaim) mondom dehogy is, minek!
már minden fontos objektum az én kezemen volt, erre az alagútból kiköltözik 1 német szakasz
majdnem meglepett, az egyik zeppelint vissza is foglalta, de amikor odaküldtem egy kisebbfajta ezredet, akkor már végleg elveszett...
Ha valamit kihagytam volna, azt kérlek írd le te Bütyök