Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Háló Játék 2009 aug. 11 18:21 #17629

• HunBütyök
Segítségeteket szeretném kérni.
Melyik repülőgépet szeretnétek suddenben látni, mint magyar repülőgép?

Fő szempontok a darabszám és a repülő szupersége.

Egy felderítő, egy bombázó, egyszállító és egy vadászgép nevét várjuk.

A végén összesítünk.
Köszönjük a segítséget
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 aug. 11 18:46 #17630

• Számvéber Norbert
HunBütyök írta:
Segítségeteket szeretném kérni.
Melyik repülőgépet szeretnétek suddenben látni, mint magyar repülőgép?

Fő szempontok a darabszám és a repülő szupersége.

Egy felderítő, egy bombázó, egyszállító és egy vadászgép nevét várjuk.

A végén összesítünk.
Köszönjük a segítséget

Csatarepülőgép miért nem lesz? Volt egy csatarepülő-osztályunk is Fw 190-esekkel. Rudelékkel jártak bevetésekre.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 aug. 11 19:01 #17631

rudell alarr arra a bizonyosra gondolsz akinek úgy kezdődik a neve hogy hans ulrich? azzzzta menyire nem értek a saáját hazám történelméhez... ez szégyen
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 aug. 12 05:06 #17632

• HunBütyök
Azt nem írtam külön: a csatarepülő az a játék szerkezete szerint vadász csak a földet bombákkal és gépágyúkal támadja. Vagy erősebb a fegyverzetük.

Ilyen \"erős vadászok\" már jelenleg a BF-110, a Bf-410, a P.633 Potez, a Beaufighter, az IL-2 Sturmovik stb.

Majd FW-ra ha valaki szavaz, akkor abból midenképpen ilyen gép lesz.

Egy litván srác fogja őket elkészíteni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 aug. 12 06:46 #17633

• Liberator
Felderítő:
WM 21 sólyom 1938-tól lett rendszeresítve, 99 db-volt belőle

Vadászgép:
RE 2000 Héja II 1942-től, de ez nem biztos, vagy Messerschmitt Bf 109G 1943-tól, ezt gyártották Győrben is.

Romboló:
Me 210 1943-tól 158db.

Bombázó:
1938-tól volt 63db. Ju-86 K-2-nk
1940-től 68db. Ca 135bis olasz gép
1940-től voltak már stukák ( 1942-ben 45db. a B-1-es verzióból)
1943-tól már 32db. Ju 88 A-4 és C-6 is volt

Szállítógép:
Fiat G 12 1942-től 12db.
Ju 52 1944-től 22 db.

Most csak a jelentősebbeket írtam le.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 aug. 12 07:05 #17634

• Számvéber Norbert
Melezor írta:
rudell alarr arra a bizonyosra gondolsz akinek úgy kezdődik a neve hogy hans ulrich? azzzzta menyire nem értek a saáját hazám történelméhez... ez szégyen

Igen. rá gondoltam. Ám a neven nem Rudell, hanem Rudel, Hans-Ulrich.

www.das-ritterkreuz.de/index_search_db.p...amp;searchword=Rudel

Elég sok szovjet páncélost lőtt ki magyar területen (is) a Ju 87 G2-jével.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 aug. 12 08:08 #17635

bocsáss meg, én is tudom hogy kell leírni, mindössze a helyesírásom hagy maga után némi kivetnivalót de ezek után fokozottan figyelni fogom, kerüljön bármily emberfeletti összpontosításba is számomra...

am köszi
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 aug. 13 05:35 #17651

• HunBütyök
Ha jól tévedek volt SM-79 vagy SM-81 repülőgépünk is nem?

Szállítógép volt ha jól csalnak emlékeim. De megbízhatatlan volt és több le is zuhant belőle mert elromlott.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 aug. 13 06:45 #17653

• Liberator
5 db. volt SM 75-ből.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 aug. 22 05:36 #17748

hát, édes drága barátaim, megtörtént az, amire nem számítottam...

NYERETEM!!!! Méghozzá nagy RCM-es barátom ellen, aki nem tudom, hogy véthetett ekkora szarvashibát... Jó volt Bütyök!

(Ez volt az egyik legizgalmasabb csata, amit játszottam.)

A csata, az ő általa készített pályán fojt(kelly\'s heroes), és mint a neve is mutatja, a Kelly hősei című filmből merítette az ihletet nagyrészt. Ilyen pályán én személy szerint nem játszottam, az egész hadszíntér 1 \"hatalmas\" város volt. Bütyök megcsinálta az alagutat, a vasútállomást, a lerombolt hidat és még a bankot is, ami mellé odaállította a Tigrist... zseniálisra sikeredet...

Ezen a pályán, most kivételesen nem csak a páncélosoké volt a főszerep, rengetek bokorugró is helyet kapott... Tüzérség nem lévén itt csak az aknavetőkkel lehetett érdemben IDF-et lőni. Tankok mind a két oldalon a megszokottnál kevesebb mennyiségben voltak, de az amerikaiak (a megszokott módon) páncélosok terén jelentős túlerővel bírtak.

Nos, az amerikai parancsnok, miután minden egységnek kiadta a helyzetét, kisebb felderítő akciókra küldte az M3 stuart harckocsikat, amik közül 1 sem tért vissza. Ez elég aggasztó hír mert kiderült, hogy a térségben rendkívül erős a páncélelhárítás. Majd 1 jó darabig mindössze kisebb rácsapások folytak, illetve kisstílű felderítőakciók, de érdemi csata nem történt. Aztán a front középrészén a németek hirtelen előretörtek, így megakadályozták, hogy az addig megadott helyükön maradjanak az amerikai egységek. Ezután a a bal szárnyon történt nagyobb akció. A Sherman harckocsik megint bebizonyították, hogy páncélzatuk nem megfelelő, mert teljes sebességgel való előrenyomulás közben, könnyedén kilőtték őket a Stug-ok illetve, az úton elhelyezett páncéltörő ágyú... A következő nagy esemény a jobb szárnyon történt,

melyről majd délután írok, mert mennem kell dolgozni...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 aug. 22 07:48 #17749

• Zeki
Izgalmas haditudósítás már alig várjuk
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 aug. 22 09:48 #17761

tovább...

a jobb szárnyon, a német parancsnok (hozzáteszem nem értem hogy gondolta), hetzer pácélvadászokkal próbált előrenyomulni, de a zsákmányolt tigris harckocsi, 1 76,2 mm-es pánéltörő ágyú és egy jackson páncélvadász könnyedén visszaverte, jelentős sérülés és páncélos veszteség nélkül. Mint ebből is kiderül, a rögzített lövegű páncélvadásszal támadni értelmetlen (erre most döbbentem rá én is).

Felderítő páncélosok haladtak a front derekán, de ezeket is kilőtték a jól megszervezett és elhelyezett német tankelhárítók.

Miután ezen próbálkozás is kudarcba fulladt, Az amerikaiak végső kétségbeesésükben előreküldték a gyalogságok, szorosan mögöttük a páncélosokkal. Igaz kicsit durva technika és embertelen, de a cél szentesíti az eszköz. Tehát 1 támadóék áttörte a német középső frontszakaszt, de az öröm nem volt hosszú életű, mert rögtön ezután a megmaradt 1! shermannal vissza is kellett vonulni, lőszert, benzint vételezni valamint a karbantartók elé állítani a harckocsit. Ennek a sikernek az ára 1 tigris, 1 jackson és 1 sherman volt. De ha teljesen összeomlasztani nem is sikerült az egész védelmi rendszert, legalább rést ütöttünk, így az ezt követő akció is sikerrel végrehajtható volt. A bal szárnyon az előbbihez hasonló drasztikus módszerrel sikerült csak előretörni, a gyalogságot balról, a páncélosokat jobbról küldve, mert az úton lévő pak 43-as páncéltörő ágyúnak nem volt, ami ellenállt volna. Így amíg az ágyúk és a rohamlövegek a gyalogságot lőtték, addig oldalba kapták a shermanok őket...

Innentől fogva a németeknek nem maradt páncéloserejük (igaz az amerikaiak 3 megmaradt páncélosát sem kell komolyan venni, mert a gyalogság könnyűszerrel kilőtte őket), így a megmaradt alakulatokkal ki lehetett söpörni a még harcoló német ellenállást. Ezen kívül szeretném megjegyezni Bütyök \"pofátlanságát\"...írja, hogy nézzek be az alagútba (ekkor még voltak shermanjaim) mondom dehogy is, minek!

már minden fontos objektum az én kezemen volt, erre az alagútból kiköltözik 1 német szakasz majdnem meglepett, az egyik zeppelint vissza is foglalta, de amikor odaküldtem egy kisebbfajta ezredet, akkor már végleg elveszett...

Ha valamit kihagytam volna, azt kérlek írd le te Bütyök
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 aug. 22 10:05 #17763

• HunBütyök
Így volt!

Mondjuk ha bementél volna az alagútba a shermannel akkor kinyírtad volna benne a szakaszt...

A hetzereimnek az volt hibája, hogy tele volt bokorral meg gizgazzal meg fával az a hely ahol támadtam és forgolódniuk kellett.

Amúgy két tigrisem több kísérletet is túlélt, de rájüttem hogy a haditechnika pótolható, viszont a tapasztalt kezelőszemélyzet az nem. A tigrisekből elkoptak a kezelők, volt hog yéppen hogy 3 emberke volt a Tigrisben. bekapott egy APCB lövedéket és egy sofőr mindig kihalt belőle és akkor már nem tudtaklőni. Ezért vissza kellett vonulnom lövegkezelőket keresni.

A Pak-43-asom az legalább 12 páncélost lőtt ki, lovagkereszt hegyeket osztogattam.

A Shermaneket szerettem mindig, d emost megutáltam őket. Szemből a 75 mm-es ágyúból is kibírnak 2-3 lövést. Igaz lesérülnek de harcképesek maradnak a 2. vagy 3 halálos lövésig, és mozgásképtelenül még van annyi erejük hogy a rájuk lövő Hetzert vagy Panzer Iv-est megkopogtassák, tehát viszonozzák a tüzet.

Külön dícséretet kapott pár lövészem akik az elfoglalt házak ablakain szórták be a kézigránátokat Az egyik házba befészkelték magukat az amcsik. A ház melett volt egy fasor, amitől nem lehetett kilátni. A fasor fedezékéből hajigáltam a házba a kézigránátokat. Kettő segtíségével az amcsikat megöltem és a házat is megrongáltam. Tudjátok a favázas flamand házak nem a legerősebbek.

Izgalmas 2 óra harc volt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 aug. 22 11:33 #17764

jahh bakker... az a 88-as fájdította a fejem rendesen...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 aug. 23 05:56 #17776

• Álmos97
Ki ismeri a Brothers in Arms Hell\'s Highway nevű játékot?
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.28 másodperc
Joomla templates by a4joomla