Oberstgruppenführer írta:
Szevasz Yuron!
Én is veterán Panzer General rajongó vagyok
. Ez volt az a játék aminek kapcsán anno elkezdtem foglalkozni a világháború menetével és a mai napig nagyon szeretem a részeit
.
Szia Oberstgruppenführer:)
Hasonlóan motivált engem is a játék.Mikor először találkoztam ezzel a stílussal Playstation 1-em volt (még van is),és az Allied General felejthetetlen órákat,napokat okozott.Ha nem játszottam kb 15× végig akkor egyszer sem.Nem bírtam lerakni azt a játékot.A hangok..és a körökre osztott hexás táblán,térképen folyó stratégia teljesen elvarázsolt.Utána később összebírtam egyik barátom segítségével rakatni egy számítógépet.Majd szintén egy barátom aki nagy rajongó odaadta nekem a Panzer General 3-mat (Scorched Earth).Mondanom se kell..lenyűgözött.Azonnal megszerettem.Utána jött a 3D Assault.Most jelenleg pedig a 2.-részt nyomom mivel ez kimaradt.Hát....lenyűgöző..nem tudok mást mondani.Jelenleg a 8.pályán tartok (Kishiev).Természetesen brilliánsra hozom a pályákat,nálam ez az alap,ha nem sikerül addig nyomom míg meg nem lesz:lol: De nem egyszerű...Sedan-nál nagyon megszenvedtem továbbá Windsor is megizzasztott rendesen.De csak áradozni tudok róla..iszonyat tetszik.Sajnos a Panzer General 4.-részét már 3 éve keresem hiába:( Eddig senki nem tudott róla semmit.De nem adom fel,reménykedek még mindig benne,hogy egyszer lesz szerencsém azt is kipróbálni és a magaménak tudhatni,hiszen ez a sorozat annyi kellemes órát,napot hozott nekem amit sosem fogok elfelejteni.
(\"Aki békére vágyik, háborúra készül; senki sem provokál, és nem is támad azok közül, akik tudják, hogyan lehet győzedelmeskedni a csatában.\")
Flavius Vegetius Renatus: \"De re militari\"<br><br>Szerkesztette: yuron, Időpont: 2009-09-19 18:40