Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 19 14:07 #18817

• HunBütyök
Melezor, koszta ma este tesztelni kellene a valós nácikat a game-ben. Van benne sok okosság.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 19 15:12 #18818

• Oberstgruppenführer
Szevasz Yuron!
Én is veterán Panzer General rajongó vagyok . Ez volt az a játék aminek kapcsán anno elkezdtem foglalkozni a világháború menetével és a mai napig nagyon szeretem a részeit .
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 19 15:50 #18819

Köszönöm koszta:)
Olvasgattam pár hozzászólást és felkeltette az érdeklődésem a Sudden Strike.Nosza nyomban meg is kerestem,megtaláltam a 2 és a 3. részt.Most letöltöm a 2-őt és megnézem.Ha ilyen jó véleménnyel vagytok róla biztos jó lehet,úgy döntöttem én sem mehetek el mellette hiszen imádom az ilyet:)Később leírom majd személyes véleményemet amint kitudtam próbálni:)
(nagyon pici a netem:( és mire lejön a játék..és szerencsém sincs,1 seeder 2-3Kb/s sebesség.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 19 16:13 #18820

Oberstgruppenführer írta:
Szevasz Yuron!
Én is veterán Panzer General rajongó vagyok . Ez volt az a játék aminek kapcsán anno elkezdtem foglalkozni a világháború menetével és a mai napig nagyon szeretem a részeit .

Szia Oberstgruppenführer:)
Hasonlóan motivált engem is a játék.Mikor először találkoztam ezzel a stílussal Playstation 1-em volt (még van is),és az Allied General felejthetetlen órákat,napokat okozott.Ha nem játszottam kb 15× végig akkor egyszer sem.Nem bírtam lerakni azt a játékot.A hangok..és a körökre osztott hexás táblán,térképen folyó stratégia teljesen elvarázsolt.Utána később összebírtam egyik barátom segítségével rakatni egy számítógépet.Majd szintén egy barátom aki nagy rajongó odaadta nekem a Panzer General 3-mat (Scorched Earth).Mondanom se kell..lenyűgözött.Azonnal megszerettem.Utána jött a 3D Assault.Most jelenleg pedig a 2.-részt nyomom mivel ez kimaradt.Hát....lenyűgöző..nem tudok mást mondani.Jelenleg a 8.pályán tartok (Kishiev).Természetesen brilliánsra hozom a pályákat,nálam ez az alap,ha nem sikerül addig nyomom míg meg nem lesz:lol: De nem egyszerű...Sedan-nál nagyon megszenvedtem továbbá Windsor is megizzasztott rendesen.De csak áradozni tudok róla..iszonyat tetszik.Sajnos a Panzer General 4.-részét már 3 éve keresem hiába:( Eddig senki nem tudott róla semmit.De nem adom fel,reménykedek még mindig benne,hogy egyszer lesz szerencsém azt is kipróbálni és a magaménak tudhatni,hiszen ez a sorozat annyi kellemes órát,napot hozott nekem amit sosem fogok elfelejteni.

(\"Aki békére vágyik, háborúra készül; senki sem provokál, és nem is támad azok közül, akik tudják, hogyan lehet győzedelmeskedni a csatában.\")

Flavius Vegetius Renatus: \&quot;De re militari\&quot;<br><br>Szerkesztette: yuron, Időpont: 2009-09-19 18:40
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 19 16:24 #18823

• koszta
Yuron ajánlom figyelmedbe ezt a linket:
www.masodikvh.hu/sudden/RealCombatMod 2.8 BETA.rar
(kijelölöd és bemásolod a böngésződbe)

Bütyökék által készített saját MOD, jobb, mint az eredeti Sudden. És gyorsabban is jön le. <br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2009-09-19 18:25
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 19 16:43 #18824

Hunbütyök! Nekem mindig kijelöli, hogy válasszak a listából?!
Mit kell választani a listából?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 19 17:03 #18825

koszta írta:
Yuron ajánlom figyelmedbe ezt a linket:
www.masodikvh.hu/sudden/RealCombatMod 2.8 BETA.rar
(kijelölöd és bemásolod a böngésződbe)

Bütyökék által készített saját MOD, jobb, mint az eredeti Sudden. És gyorsabban is jön le. &lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: koszta, Időpont: 2009-09-19 18:25

Nagyon szépen köszönöm!Igen néztem is,hogy vannak módok hozzá Hunbütyök jóvoltából és gondoltam is rá,hogy írok ez ügyben segítségért majd mert a \&quot;rajongók\&quot; által készített módok mindig élvezetesebbek és nem beszélve arról,hogy sokszor jobbak is mint az eredeti,illetve egy olyan pluszt adnak ami kihagyhatatlan:)Nem akartam rögtön kérni nehogy pofátlannak tűnjek,de koszta megelőztél és nagyon köszönöm.Természetesen leszedem.Annyi kérdésem volna,mivel még az alappal sem játszottam hogy ezt az alapra kell majd feltenni vagy ez külön így magában jó? Ha alapra kell akkor előbb megnézem majd az eredetit és utána jöhetnek a módok,ha pedig nem kell az alap hanem magában is ez egy külön játszható játék akkor ezzel kezdem lehet.
Amit most szedek elvileg eredeti Sudd.Strike2
739 Mega

Szerkesztette: yuron, Időpont: 2009-09-19 19:07<br><br>Szerkesztette: yuron, Időpont: 2009-09-19 19:14
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 19 17:28 #18827

• HunBütyök
Nem tudom mit szedsz éppeny uron, de ma este fogjuk tesztelni a valós német gyalogságot és amerikai gyalogságot.

www.sendspace.com/file/bgwhd4

Íme a link!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 19 17:38 #18831

• Bazooka Joe
Ismeri valamelyikőtök a Medieval: Total War nevű játékot?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 19 17:42 #18832

• Számvéber Norbert
Bazooka Joe írta:
Ismeri valamelyikőtök a Medieval: Total War nevű játékot?

Igen. Tuti játék, ahogy a Rome: Total War, a Shogun: Total War is. Most jön ki a Napoleon: Total War. Ezek valóban reális háborús játékok. Sajna nekem már nincs időm játszani velük.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 19 17:45 #18834

• koszta
Nekem a Rome: Total war jobban tetszett. Bár kicsit unalmas egy idő után. Az Imperial Glory is jó volt, az Napóleon idejében játszódott. Érdekes, hogy a Total war is kiad egy napóleonos verziót is.

Nem kell hozzá Yuron az alap, a mód önmagában is megy.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 19 17:46 #18835

HunBütyök írta:
Nem tudom mit szedsz éppeny uron, de ma este fogjuk tesztelni a valós német gyalogságot és amerikai gyalogságot.

www.sendspace.com/file/bgwhd4

Íme a link!

Szia! Én most a Sudden Strike 2 iso -t szedem elvileg eredeti (koppintás vagy mi) iso-fájlban.739Mega.És Koszta jóvoltából te vagy ti álltal készített módotokat is szedem ami 412 Mega.Az \&quot;eredeti\&quot; 3.6%-on áll letöltés szempontjából jelenleg.A módotok pedig 42%-on.Nekem még nem volt szerencsém játszani a játékkal,koszta ajánlatára és a ti hozzá szólásotok alapján gondoltam úgy,hogy muszáj kipróbálom.Az elemzésekben nem tundák még hozzászólni mert még nem is játszottam vele:lol: ,de nagyon köszönöm az invitálást és mihelyst \&quot;okosabb\&quot; leszek e játék terén és tetszik, is biztos vagyok benne,hogy nem fogom kihagyni az ezzel foglalkozó dolgokat.Am..nem ide tartozik..de nagyon tetszik ez az oldal és nagyon örülök,hogy találtam olyan embereket akiket érdekel a II.V.H. és ezzel kapcsolatban sok minden más.Köszönöm,hogy itt lehetek veletek.<br><br>Szerkesztette: yuron, Időpont: 2009-09-19 19:48
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 19 17:55 #18837

• Liberator
Mi köszönjük. Amúgy ha Bütyökék készen lesznek a játékkal, szervezhetnénk majd ilyen sudden délutánokat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 19 17:58 #18838

Végig játszottam a Rome Total War-t,és a 2 kiegészítőjét. Barbarian Invasion-t és az Alexander-t.Hatalmas játék!Az újakról még nem hallottam mert most a Panzer General 2 leköt:woohoo: de kíváncsian várom azt is.Az Imperyal Glory-t is végighjátszottam a Franciákkal és az Angolokkal:) Nagyon nagyon tetszett.Elején picit nehéz kifejlődni legnehezebb fokozaton..de nem vészes..utánna pedig már gyerek játék szinte.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 19 19:02 #18843

• HunBütyök
Srácok% Kipróbáltam Hawk mit alkotott!

Szabad káromkodni a fórumon? H anem akkor kicsillagozom:

***************************jó lett az egész! Méf egyelőre a Sherman IV és Sherman V van kidolgozva, a náciknál meg a párduc, a tigri sés a királytigris, meg a wirbelwind.

Na meg a gyalogosok! Ez ÁLLLLATI LETT!!!!!!!!!!!!

megéri várni hosszú hónapokat míg elkészül.
nem elfogultságból mondom, de MINDEN második vh-s játékot magasan verünk realitásban. Harc után a serült, lerobbant harckocsikat akár meg is tudod szerelni és összegyújteni a csatatérről. Mert nemmindig robban fel a kilőtt harckocsi, csak a kezelők halnak meg. A harckocsi ha lesérül lssan lehet javítani de erre lesznek majd műszaki mentők amikkel gyorsabban lehet. Nag ylátótávok vannak, nagy lőtávok.a statikus Mg-42-t meg aknavetőket kézzel lehet vinni a katonáknak stb... Ezt ha meglátjátok behaltok.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.26 másodperc
Joomla templates by a4joomla