Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 19 19:19 #18844

• koszta
OFF
Köszönjük Bütyök, hogy megkíméltél a moderálástól.

ON
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 19 20:25 #18845

Én most a company of heroes első részét kezdtem el. Szerintem elég jó.

A kedvencem mai napig is a Brothers in arms Hells Highway (meg a többi része is) és a call of duty sorozat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 19 20:39 #18849

• Bazooka Joe
A Brothers In Arms-ot 1X próbáltam ki amikor az első COD részek futottak... hát nagy csalódás volt, nekem egyáltalán nem tetszett. COD-ból is csak az 1 rész és a kiegje jött be, viszont a MOHAA-kat szerettem nagyon, azon kezdtem el, és emiatt jó kis emlékek kötnek ezekhez a játékhoz.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 19 22:33 #18851

• Vezér
én a COD ban azt nem szeretem, hogy a egtöbb pálya olyan, hogy csak végigrohanok és ölöm az ellenséget, nincs benne túl sok fantázia, néhány végigjátszás után már csukot szemmel is megy. ezért nekem a Brothers in Arms jobban bejön, bár az meg 1 kicsit vontatot.A MOHAA nekem nem igazán tetszet, de a Pacific assault viszont nagyon bejön, a többi részét még nem volt szerencsém kipróbálni...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 19 22:41 #18852

• Vezér
yuron írta:
Végig játszottam a Rome Total War-t,és a 2 kiegészítőjét. Barbarian Invasion-t és az Alexander-t.Hatalmas játék!Az újakról még nem hallottam mert most a Panzer General 2 leköt:woohoo: de kíváncsian várom azt is.Az Imperyal Glory-t is végighjátszottam a Franciákkal és az Angolokkal:) Nagyon nagyon tetszett.Elején picit nehéz kifejlődni legnehezebb fokozaton..de nem vészes..utánna pedig már gyerek játék szinte.
én jelenleg a Rome Total War al és a Barbarian Invasionnal játszom, ezeket nem tudom megunni, mert rengeteg lehetőség van bennük, hiába, hogy nagyon ótvar a grafika a játékélmény akkor is óriási. és ezekben gamekben ki tudom élni hatlmas megallomán hajlamaimat:lol:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 20 06:26 #18856

• Bazooka Joe
Tud valaki segíteni, hogy a COHTOV-ban miért nem tudok járműtelepet --> mi több végre harckocsikat gyártani, holott a fél térkép az én hatáskörömben van?!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 20 11:40 #18860

• Oberstgruppenführer
COHTOV-ban skirmish modban úgy tudsz járműtelepet építeni ha megépíted a hozzá szükséges épületet Wehrmachtál fejleszteni kell hozzá a főépületben, hogy tudj ,Amiknál kell egy alap épület meg a fejlesztős épület, Briteknél a parancsnokok legyártása után tudsz járműtelepet, Panzer Elite-nél meg kell egy az alap épületek közül és utána tudsz. Ha még van kérdsed COH-al kapcsolatban segítek szivesen én még mindig arra szavazok mint leg élvezetesebb multi II.vh-s game (Igaz bütyökék modját még nem láttam).
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 20 11:55 #18861

• Bazooka Joe
Köszi szépen a segítséget!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 20 12:10 #18862

• HunBütyök
Oberst, most hogy tesztelgetjük a nagyon béta-nagyon demo változatot azt kell mondjam hog yszerintem nagyon kevés embernek fog tetszeni. A valóságosság a játékmenetet nagyon bedurvítja. Pl. tegnap 6 shermanel zsákmányul ejtettem eg ytigrist. bekerítettem szegényt és hátulról megszórtam. Az AP lövedékek hátulról közelről kikalapálták a soförőket a tigrisből. állati volt. A lerobbant tigrist meg tudtam volna javítani és megszerezni amennyiben lett volna műhelykocsim. De még egyelőre az nincsen a modban.

Amúgy veszettül bonyolult és figyelmet igénylő lesz a game. Gyakorlatiulag az egész sudden strike hagyománnyal szakítottunk. A tiogris 1 perc alatt fordítja körbe a tornyát meg ilyemsik. Nem lesz gyerekjáték zúzni vele. Más RTS-ekben fogod a tigrist és zúzol mint a hülye (pl. a sima suddeenekben), itt viszont figyelned kell, hogy nehogymögéd kerüljenek, nehogy lekapják a lánctalpadat, hogy nehogy elfogyjon a benzin stb...

Ma este tezstmeccs lesz és még mondok dolgokat meg majd próbálok képeket készíteni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 24 15:45 #18958

• Álmos97
Ki ismeri ezt a játékot? A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.<br><br>Szerkesztette: Álmos97, Időpont: 2009-09-24 17:48
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 24 16:15 #18960

Álmos97 írta:
Ki ismeri ezt a játékot? A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Álmos97, Időpont: 2009-09-24 17:48

Kamu játék, egy a rosszpc játékok weblap által hírdetett borítótervező versenyre...<br><br>Szerkesztette: Hansen, Időpont: 2009-09-24 18:15
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 24 16:48 #18962

• Álmos97
Óóóóóó!
Honnan tudtad?
Amúgy nekem megvan.
Feltöltök majd egy képet róla.<br><br>Szerkesztette: Álmos97, Időpont: 2009-09-24 18:49
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 24 16:53 #18963

• Bazooka Joe
Imádom a Rossz PC Játékok nevű sorozatot nézni! A srác beszólásain mindig kinyúlok!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 25 18:50 #18993

• Bazooka Joe
Még egyszer köszönöm Oberstgruppenführer, hogy segítettél a COH-ban! Ma már végre tudtam egy rendeset játszani! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2009-09-25 20:52
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 szep. 25 19:10 #18994

Bazooka Joe írta:
Még egyszer köszönöm Oberstgruppenführer, hogy segítettél a COH-ban! Ma már végre tudtam egy rendeset játszani! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2009-09-25 20:52

Milyen beállításokkal játszol?
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.30 másodperc
Joomla templates by a4joomla