Oberst, most hogy tesztelgetjük a nagyon béta-nagyon demo változatot azt kell mondjam hog yszerintem nagyon kevés embernek fog tetszeni. A valóságosság a játékmenetet nagyon bedurvítja. Pl. tegnap 6 shermanel zsákmányul ejtettem eg ytigrist. bekerítettem szegényt és hátulról megszórtam. Az AP lövedékek hátulról közelről kikalapálták a soförőket a tigrisből.
állati volt. A lerobbant tigrist meg tudtam volna javítani és megszerezni amennyiben lett volna műhelykocsim. De még egyelőre az nincsen a modban.
Amúgy veszettül bonyolult és figyelmet igénylő lesz a game. Gyakorlatiulag az egész sudden strike hagyománnyal szakítottunk. A tiogris 1 perc alatt fordítja körbe a tornyát meg ilyemsik. Nem lesz gyerekjáték zúzni vele. Más RTS-ekben fogod a tigrist és zúzol mint a hülye (pl. a sima suddeenekben), itt viszont figyelned kell, hogy nehogymögéd kerüljenek, nehogy lekapják a lánctalpadat, hogy nehogy elfogyjon a benzin stb...
Ma este tezstmeccs lesz és még mondok dolgokat meg majd próbálok képeket készíteni.