Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Sudden Strike II
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Sudden Strike II

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 aug. 21 11:37 #39853

• szenszej95
Roland írta:
szenszej95 írta:
300 mega körül szokott mozogni.

Ok. Kösz. 250 megát mértem, de mivel netről töltöm, tudni akartam, hogy nem csak valami sz*r próbaverzió jön e le. Ezek szerint nem.

Amikkel mi játszunk (Afrika, stb.) azok még beta verziók, de nagyon jók így is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 aug. 21 12:41 #39868

• Roland
szenszej95 írta:
Roland írta:
szenszej95 írta:
300 mega körül szokott mozogni.

Ok. Kösz. 250 megát mértem, de mivel netről töltöm, tudni akartam, hogy nem csak valami sz*r próbaverzió jön e le. Ezek szerint nem.

Amikkel mi játszunk (Afrika, stb.) azok még beta verziók, de nagyon jók így is.

Én azt nem kétlem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 aug. 21 12:58 #39869

• Roland
Zeki írta:
Nincs mit, az új arcok mindig fellendítik a csatákat.

A játék már lejött, de sajnos, csak ősszel hétvégenkét lesz majd időm legelőbb Suddenezni. Ha esetleg segítségre lenne szükségem, számíthatok rátok?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 aug. 21 13:03 #39870

• Zeki
Persze, majd PM-ben megadod az msn címed és akkor tudsz te is beszélni a közös beszélgetésbe. Én is és szerintem mindenki csak hétvégén ér rá suli+munka van hétköznap...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 aug. 21 13:06 #39871

• szenszej95
Zeki írta:
Persze, majd PM-ben megadod az msn címed és akkor tudsz te is beszélni a közös beszélgetésbe. Én is és szerintem mindenki csak hétvégén ér rá suli+munka van hétköznap...

Így van. Számíthatsz rám is! Majd PM-ben add meg az MSN-címedet nekem is, és behívlak a csoportba.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 aug. 21 13:13 #39872

• Roland
Oké! Kösz mindent!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 aug. 21 15:45 #39882

• szenszej95
Roland írta:
Oké! Kösz mindent!

Nincs mit, hajrá!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 aug. 21 21:28 #39909

Roland írta:
Zeki írta:

A játék már lejött, de sajnos, csak ősszel hétvégenkét lesz majd időm legelőbb Suddenezni. Ha esetleg segítségre lenne szükségem, számíthatok rátok?

Nekem is jöhet az msn én is segítek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 aug. 21 22:05 #39919

• Roland
panzer2 írta:
Roland írta:
Zeki írta:

Nekem is jöhet az msn én is segítek.

Szuper! Kösz!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 aug. 22 05:37 #39927

• HunBütyök
Hellóbelló mindneki! Bocsi hogy eltűntem de egyrészt az MSN nem enged fel aztán pipa lettem, másrészt meg kapáltam mert csak egy magról kelő gyomk ellni növényvédőszerrel kertitörpködtem meg a kukoricámat és nm kezlétem felül. Aztán akkora vadköles van benne, hogy amikor kivágom, eldől, odébb kell ugornom, nehogy rámdőljön. Ma meg hajnalban jöttem haza koncertről.
Szenszi k*rvajó dal lett a versedből! Vol tkét olyan jó kis csajszi, de mint kiderült van pasija annak akire hajtottam. Na sebaj a metal jó volt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 aug. 22 06:09 #39930

• szenszej95
HunBütyök írta:
Hellóbelló mindneki! Bocsi hogy eltűntem de egyrészt az MSN nem enged fel aztán pipa lettem, másrészt meg kapáltam mert csak egy magról kelő gyomk ellni növényvédőszerrel kertitörpködtem meg a kukoricámat és nm kezlétem felül. Aztán akkora vadköles van benne, hogy amikor kivágom, eldől, odébb kell ugornom, nehogy rámdőljön. Ma meg hajnalban jöttem haza koncertről.
Szenszi k*rvajó dal lett a versedből! Vol tkét olyan jó kis csajszi, de mint kiderült van pasija annak akire hajtottam. Na sebaj a metal jó volt.

Miért nem láncfűrésszel vágod akkor a vadkölest? Jó dal lett? Ennek örülök!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 aug. 22 11:59 #39951

• szenszej95
Nos, hírek a Suddenes oldalról: Az újjászervezés szinte teljesen kész, új kinézet is van, már csak a láblécre várok. Szerkesztőket továbbra is keresek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 aug. 22 20:36 #39971

• Roland
HunBütyök írta:

Óriás vadköles!
Én a vakondűző növénnyel jártam így (de szó szerint:unsure: ).
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 aug. 23 05:21 #39992

• HunBütyök
AEC Matador made in China: A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-08-23 07:22
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 aug. 23 05:23 #39993

• Zeki
Aranyos
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.23 másodperc
Joomla templates by a4joomla