Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Sudden Strike II
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Sudden Strike II

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 szep. 14 04:24 #42256

• HunBütyök
Ez meg állítólag szintén Spitfire 2. Holott h ameglessük, akko rlátható hogy az utóbbinak kerekbb a szárnya vége. Most akkor melyik melyik változat? Van klésőbbi is amin alul van 4 darab gépágyú, de azt nem mutatom, mert az úgysem volt Afrikában. Vagy mégis?

Köszi a segítséget. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 szep. 14 09:34 #42262

HunBütyök írta:
Na szóüval kérdeznék. Ez a kép állítólag Spitfire II ami repült Észak-Afrikában is.

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Hát ezek a képek nem igazán adnak eligazítást, mert túl kicsik és kevéssé részletgazdagok, így legfeljebb sziluettfelismerésre alkalmasak. Az ovális végű Mitchell szárny okán, lehet akár Mk.II. is.
A másik képen egy háború közepinek tűnő változatot látok, de egyik sem igazi. A második képnél inkább az árnyék a meghatározó, amely egy szabvány Mitchell szárny, de, hogy az A-E típusig terjedő verziók közül melyik, passz. Azért is nehéz a dolog, mert két univerzális szárnya is volt a Spitnek, ezek azonban nem sziluettjükben, hanem belső felépítésükben különböztek egymástól, függően attól, hogy milyen fegyverzet, vagy (a fotófelderítőknél) üzemanyagtartály befogadására konstruálták őket.

Mindkét gép függőleges vezérsíkja az Mk VB-ig jellemző, onnantól kezdve csúcsos volt a vezérsík, tehát a gépek mégis korai változatok. Ugyanakkor a második képen a motorburkolat a Griffon motoros Spit-re emlékeztet, a szárny meg (az árnyéka ellenére) a háború végi metszett szárnyvégű változatra, de mégsem az. Valami szoftverguru mixelt valamit.
De pl. az első képen a teljes vezérsíkrendszer egy keskeny izé, ilyenje meg a Spitnek sosem volt. Az első képen a szárny egy nyolc géppuskás változatnak tűnik, a másodikon olyan, mintha egy négy Hispano-Suisa 440-es gépágyús változat lenne, csakhogy a szárny belépőéle nem erre a változatra utal.
Szóval valami Spitfire szerű gépeket látunk, de nem igazán tudom, hogy miket.
Mondjuk egy Spitfire mesét.

Ja! A Spitfire modifikációkat, a háború alatt, római számokkal jelölték.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 szep. 14 17:00 #42337

• HunBütyök
Köszi a segítséget!

Akkr egyik modell sem valami hiteles. Még keresek majd és akár oldalról is mutatok ról aképet. Van ámm több modellem, sőt még ausztrál Spitfireem is volt. Amik, nem akarok butaságot mondani, harcoltak a Közel-Keleten is 1940-41-ben.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 szep. 16 10:32 #42546

HunBütyök írta:
Köszi a segítséget!

Akkr egyik modell sem valami hiteles. Még keresek majd és akár oldalról is mutatok ról aképet. Van ámm több modellem, sőt még ausztrál Spitfireem is volt. Amik, nem akarok butaságot mondani, harcoltak a Közel-Keleten is 1940-41-ben.

Szívesen.

Lehet ausztrál légierő által használt Spited, de azokat is Angliában gyártották. Csak a kamuflázsa az oldalszáma, és a felségjele volt más.
Azt nem tudom, hogy ilyen pingálású Spiteket használtak-e a Közel-Keleten, mert nem néztem utána, de nem kizárt. Azonban valószínűbb, hogy az ott szolgálatot teljesítő ausztrál pilótákat szokványos brit gépekkel látták el.

Bele kellene ásnom magam.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 szep. 16 13:59 #42555

• Zeki
Gyönyörű pályák sora készül el, és immár irániakkal együtt harcolunk a világon. Hamarosan 512X512-es pályán szeljük át a Szahara aranyló homokját, s a dombok között csacsik karavánja egyesül a természettel...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 szep. 16 14:26 #42557

• HunBütyök
Ja és srácok a hamachi hálózatunkon egyre több az RWM-s német übermensch SS katona akik csak a Tigrist ismerik. Meg kellen e nkik mutatni mi is az a magyar virtus!

Viccesn fogalmazva: a nácik már a spájzban vannak!

Egy kis morálnövelő nótácska!

Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 szep. 16 14:26 #42558

• Zeki
Ezen a nagy pályán lesznek jellegzetes pontok, amik jellegzetes személyekhez köthetőek, például a Hajcihő-szurdok, a Bütyök-ösvény, a Panzer-sivatag, és sorolhatnám
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 szep. 16 14:27 #42559

• HunBütyök
A cél nem kisebb, mint Iráni zászlót kitűzni aa brit parlamentr és a Kremlre!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 szep. 17 20:26 #42655

• HunBütyök
Legyőztük a németeket, legyőztük a németeket!!!!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 szep. 18 06:49 #42676

• Zeki
Hatalmas csatát vívtunk két német RWM-es kollégával. Én és Bütyök Iráni királyi csapatok voltunk, a német kollégák szovjet illetve brit parancsnokok. Véres és könyörtelen harc volt, mind a városban, mind az erdő melletti sivatagban.
Személyes élményeim: ... én a sivatagban harcoltam a szovjetekkel, akiktől páncéltörő gránátjaimnak köszönhetően sikerült egy T-43-es harckocsit zsákmányolnom. Később lassan-lassan a városig szorítottam össze őket, amíg ők középen előre nem törtek, s megszerezvén egyik fontos stratégiai pontunkat. Erősítést kaptak, immár a mi oldalunkról, de a T-34-el átmentem mindenkin.
A végső csatában a kiéheztetésben, vártunk amíg elfogy a lőszerük, s utána letaroltam - ismét a T-34-el - a tarackjaikat, s utolsó véd állásaikat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 szep. 23 05:31 #43027

• HunBütyök
forum.jeux-strategie.com/index.php?s=acf...amp;#entry1052519176

Valaki, aki tud franciául, legyen szíves írja le nekem mit magyaráznak francia barátaink.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 szep. 23 11:14 #43029

• koi
Zeki írta:
Ezen a nagy pályán lesznek jellegzetes pontok, amik jellegzetes személyekhez köthetőek, például a Hajcihő-szurdok, a Bütyök-ösvény, a Panzer-sivatag, és sorolhatnám
a Zeki-lőszergyárat kihagytad:woohoo:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 szep. 23 15:03 #43051

• Zeki
Írom szó szerint.:
A mód \"szar\", több egység van a sivatagban ( a brit és iráni páncélosok viccesek)....(ezt nem értem).

A városi küzdelemben legjobb az autó, de z átláthatóság rossz, ezért kellene valamilyen távcső és (még valami). A 128X128-as-hoz két ilyen távcső kellene \"lol\".

Három különböző mintával

Sivatagi SSF
Sivatagi ss2
Sivatagi rw

(Lehetne valami, amit a francia gyerek nagyon viccesnek talál).
A szenegáli katonák nem kezdeményeznek minket, vagy nem kényszerítenek minket - nem értem pontosan.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 szep. 25 05:46 #43196

• HunBütyök
Miután a csigazabáló-nyelven íródott szöveget Zeki sikeresen tlmácsolta, most egy káposztazabáló-nyelven írott szövegre lennék kiváncsi.
Istenem! Ki találta fel ezeket az érthetetlen és zizi nyelveket? Mondjuk még szerencse, hogy nem csirklábas betűk, mint a szláv vagy japán/kínai nyelvekben megszoktuk.

\"Durch technische Probleme hat sich die Erweiterung der Mapannahme etwas verzögert. Hinzu kam noch ein kleines zeitliches Problem.

Ab sofort kann jede eingesendete Map die über das Einsendeformular kommt, von Zocker oder mir bearbeitet werden. Hiermit wollen wir die Mapveröffentlichung so beschleunigen ,das auf jedenfall nach 1-2 Tagen die jeweilige Map bei uns online ist. Ich denke das ist auch im Sinne der Mapper bzw Modder. Eventuell erweitern wir das Team der Mapannahme noch um ein weiteres Mitglied, um auf ganz sicher zu gehen.

Ich denke die Mapper Community investiert sehr viel Arbeit in Ihre Maps und so sollen ihre Werke auch schnellstmöglichst bei uns online sein.\"
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 szep. 25 07:52 #43203

• Zeki
Műszaki probléma miatt késik \"Mapannahme\" bővítése, de emellett időbeli csúszással is küzdünk.

Mostantól minden térkép (azt hiszem) űrlapon keresztül lesz küldve nekem, vagy a játékosoknak. Ezután (nem értem mit ír) ... 1-2 nap múlva online elérhetőek a pályák. Ez a Mapper vagy a Modder feladata volt eddig. \"Mapannahme\"-val bővíthető a csapat, új tagok szerzésével.

Így a Térkép készítők nehéz munkáját átvesszük és online hamarabb elérhető.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.21 másodperc
Joomla templates by a4joomla