Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Sudden Strike II
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Sudden Strike II

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 16 16:03 #47894

Einer spinnt immer! írta:
ezt a játékot még nem játszottam. ennyire jó, hogy külön topicba van?

jah, és a szavazás menjen a középső harckocsira

Konkrétan a legjobb 2. vh-s stratégiai játékról van szó.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 16 16:17 #47911

• Einer spinnt immer!
tényleg? hm meggondolandó kipróbálni! stratégiát eddig nem nagyon játszottam, lehet, hogy megváltozik...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 16 16:20 #47915

• HunBütyök
Szia! Várunk szeretttel.
Úgy stratégia, hogy csatákat modellezel le, és tábornok vagy.
Mi csak \"tábornok szimulátornak\" becézzük.

Képzelj el egy csomó cuccot a vh-ból tematikusan, valóságos paraméterekkel. És azzal nyírjuk egymást.
Mondjuk oktatójáték inkább.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 16 16:23 #47919

• Einer spinnt immer!
valósághű? nah, akkor tényleg kipróbálom! thx!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 16 16:29 #47926

• szenszej95
valósághű? nah, akkor tényleg kipróbálom! thx!

Ha leszeded, ajándékba kapsz még egy jó közösséget is!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 16 19:06 #48005

• Einer spinnt immer!
az oldalon már mindenki ismeri, játszotta, csak én nem????
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 16 19:15 #48012

• Zeki
Hát az alap tagok ezzel szoktak játszani. (tisztelet a kivétel, akiknek sajnos nincs ideje rá, de hát ők ritkán játszanak akármi mással, így nekik ez nem szemrehányás, Isten ments). Bütyök, én, Jagi, Szenszej, Panzer, USD játszik nagyrészt, de régen Koszta, Libi, Andris is játszott. Most új tagot csábítottunk be Csabit. Így bővül a banda. De vannak németek, franciák, brazilok, oroszok meg mindenfélék pluszban.

Nehéz dolog bekerülni...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 16 20:21 #48036

• HunBütyök
Hát fanatizmus kell hozzá és elhivatottság. Nem egy 3D-s látványos dologról van szó, hanem inkább aranyosról. ahol bogyótankok és legófiguraszerű emberkék kaszabolják egymást valós fegyverekkel.

Viszont jó a játékélmény. Ugyanis a realitás és a fegyverek miatt egyből tábornok leszel. Én azt szoktam mondani, azért ezzl a játékkal játszom, mert jobb tárbornoknak lenni mint bokorugrónak egy lövöldözősben.
Nincsen benne smmi torzítás, semmi maszlag, kereskedelmi kommerszség. Minden a maga szomorú vagy éppen boldog valójában szerepel. Pl. ki tudod próbálni legyszerűsítve milyen érzés 3 Panzer III-assal 6 Crusader I ellen menni Afrikában.

Na szóval ilyesmi.

Íme kis kedvcsináló:

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Semovente M.41 90/53 és carro portamunizioni L6/40. A brit páncélosok réme.<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-11-16 21:22
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 16 21:24 #48068

• Einer spinnt immer!
Zeki írta:
Hát az alap tagok ezzel szoktak játszani. (tisztelet a kivétel, akiknek sajnos nincs ideje rá, de hát ők ritkán játszanak akármi mással, így nekik ez nem szemrehányás, Isten ments). Bütyök, én, Jagi, Szenszej, Panzer, USD játszik nagyrészt, de régen Koszta, Libi, Andris is játszott. Most új tagot csábítottunk be Csabit. Így bővül a banda. De vannak németek, franciák, brazilok, oroszok meg mindenfélék pluszban.

Nehéz dolog bekerülni...

igen? ekkor ez gondolom netes...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 17 06:16 #48101

Valószínűleg,mivel többen egymás ellen vannak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 17 06:32 #48115

• HunBütyök
Zeki írta:

Nehéz dolog bekerülni...

igen? ekkor ez gondolom netes...

Hát úgy nem netes... Valamelyikünk csiunál szervrt és a másik ránk csatlakozik... Nem kell komoly dolgora gondolni. Teljesen ingyenes Sudden Strike mód, kb Pentium II gépigénnyel és 300 MB-tal. Viszont a legjobb.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 17 13:27 #48130

• Einer spinnt immer!
ha ingyenes, akkor oké mert először azthittem, olyan mint a WoW haveroméknál...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 17 15:00 #48167

Keresőbe mit írjak?
www.Sudden Strike.hu ?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 17 15:14 #48169

Találtam róla egy honlapot ahol a 3. részét le lehet tölteni,a címe: Sudden Strike 3:Arms for Victory amelyet a PC Guru 3.0-án találtam.
Légyszíves megnézitek,hogy a letöltése ingyenes és vírusmentes-e?<br><br>Szerkesztette: 101.Légideszant, Időpont: 2010-11-17 16:15
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 17 15:17 #48170

101.Légideszant írta:
Találtam róla egy honlapot ahol a 3. részét le lehet tölteni,a címe: Sudden Strike 3:Arms for Victory amelyet a PC Guru 3.0-án találtam.
Légyszíves megnézitek,hogy a letöltése ingyenes és vírusmentes-e?&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: 101.Légideszant, Időpont: 2010-11-17 16:15

Bütyit keresd meg ez ügyben, és ő ad letöltési linket. Nem a sima Sudden Strike-kal játszunk, hanem annak az Axis Powers Realism Mod nevű változatával, amit mellesleg Bütyi fejleszt, és néha mi is.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.25 másodperc
Joomla templates by a4joomla