Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Sudden Strike II
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Sudden Strike II

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 17 15:19 #48172

De ez ingyenes és vírusmentes nem?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 17 15:26 #48175

101.Légideszant írta:

Az a 3-as amit te találtál, azt nem tudom, amit mi használunk, az természetesen igen. De van vele egy kis probléma, amiért utálni fogod. Se párduc, se tigris, se vadásztigris, se semmi ilyesmi nincsen benne:evil: <br><br>Szerkesztette: Jagdpanther, Időpont: 2010-11-17 16:26
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 17 15:38 #48181

• HunBütyök
Majd pár Tigris lesz, de még most pakolják őket hajókra.. még nem érkeztek meg.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 17 15:41 #48183

HunBütyök írta:

De pakolják már a 17 fontos páncéltörő ágyút is:evil: Apropó pakolás. Bütyi, a kedvenc arab gépkocsizóim, az LRDG-sek mikor jönnek?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 17 16:11 #48190

És tudtok valamit,hogy én mikortól tudnék vele játszani,és hol?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 17 16:43 #48199

• Einer spinnt immer!
Jagdpanther írta:
101.Légideszant írta:

Az a 3-as amit te találtál, azt nem tudom, amit mi használunk, az természetesen igen. De van vele egy kis probléma, amiért utálni fogod. Se párduc, se tigris, se vadásztigris, se semmi ilyesmi nincsen benne:evil: &lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Jagdpanther, Időpont: 2010-11-17 16:26

ha Axis powers, akkor pont ezeket hagyták ki belőle? érdekes
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 17 17:16 #48216

Einer spinnt immer! írta:
Jagdpanther írta:
101.Légideszant írta:

Az a 3-as amit te találtál, azt nem tudom, amit mi használunk, az természetesen igen. De van vele egy kis probléma, amiért utálni fogod. Se párduc, se tigris, se vadásztigris, se semmi ilyesmi nincsen benne:evil: &lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Jagdpanther, Időpont: 2010-11-17 16:26

ha Axis powers, akkor pont ezeket hagyták ki belőle? érdekes

Ja, mert 1943 Januárban véget ér itt a történet. Akinek nem tetszik, mehet COD-ozni:evil:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 17 17:40 #48219

• HunBütyök
Sajnos a név kötelez. Axis Power... Amikor ezek a járművek megjelentk akkor inkább csak Axis Weakness volt.

Az események miatt neveztem el Axis Pwer Realism Modnak. Ráadásul nem titkolt célom volt megmutatni egyedülálló módon a kevésbé ismert dolgokat. Mivel sok érdekesség és érdekes nép és fegyver van a játékban, amiket én raktam bel, nem is hiányzik amás módokból és más játékokból ismert kereskdelmi förtelem. Na meg a sivatagban a Párduc milyen zizin nézne már ki 1941-ben?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 17 17:43 #48220

• HunBütyök
Jagdpanther írta:
HunBütyök írta:

De pakolják már a 17 fontos páncéltörő ágyút is:evil: Apropó pakolás. Bütyi, a kedvenc arab gépkocsizóim, az LRDG-sek mikor jönnek?

Hát LRDG-s egységek vannak már. Csak térképre nem tttm le őet. Editorban a GB/Other fülnél vannak.

17 fontos korai változatából 1943 elején érkezett pár darab, de szerintem én nem tezsem be. A Tigrisek nem játszottak nagy szerpet Afrikában. Csak kicsit elhúzták az eseményeket. Már van 6 fontos ágyú, és a homok és az üzemanyaghiány gondoskodik a Tigrisekről ha nem szakértő kezekbe kerülnek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 17 17:43 #48221

• HunBütyök
Na meg 5.5 hüvelykesből ráküldesz pár gombócot, a Tigris szanaszét szakad.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 17 20:25 #48268

• Einer spinnt immer!
egy újabb deutschland lemondás? sztem Bazooka Joe nem fogja díjazni, ahogy én sem!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 17 21:01 #48276

• Bazooka Joe
A Tigris E-k nagyot zúztak É-Afrikában. Már egyszer Norbi is leírta az általuk elért eredményeket. Sajnos mivel ezek tények, nem lehet őket semmissé nyilvánítani, max. lekicsinyíteni.

Ezt viszont csak azokkal lehet elhitetni, akik nincsenek tisztában a tényekkel, adatokkal.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 17 21:23 #48283

• HunBütyök
Lehet, de nem változatták meg az eseményeket. Az hogy kilőttek akár 500 páncélost, az csak egy szám.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 17 21:25 #48284

• HunBütyök
Észak-Afrikában sokkal nagyobb eredményt értek el 1941-ben a Panzer I, II, III, IV harckocsik.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 17 21:36 #48286

• Bazooka Joe
HunBütyök írta:
Lehet, de nem változatták meg az eseményeket. Az hogy kilőttek akár 500 páncélost, az csak egy szám.

De pont, hogy megváltoztatták. Ha ugyanis nincsenek ott akkor az ellenfélnek sokkal könnyebb dolga lett volna. És ez érvényes akármelyik frontra - frontszakaszra.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.22 másodperc
Joomla templates by a4joomla