Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Sudden Strike II
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Sudden Strike II

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 17 21:44 #48292

• Einer spinnt immer!
HunBütyök írta:
Lehet, de nem változatták meg az eseményeket. Az hogy kilőttek akár 500 páncélost, az csak egy szám.

és ha az ellenségnek csak 500 páncélosa volt?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 18 05:19 #48296

• HunBütyök
hm... igazad van, akkor a taktikai győzelmet, a védelem megrősítését nézed. Ez mondjuk helyes meglátás.
Én is így nézem pl. a lengyelek védekező harcait, a Tigris előfutárainak elkeseredett harcait (B1, KV-1/2). Végül is miért ne nézhetnénk így a Tigrisek elkeseredett harcait?

Na mondjuk az AXPRM 1.0-ban is a KV erős harckocsi volt, csak könnyen lerobbant és kicsi volt a hatótávja, és lassú volt. A Tigris is így lesz megoldva: félelmets ragadozó, de kevés üzemanyag, és gyakori meghibásodás...<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-11-18 06:22
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 18 17:37 #48345

• Zeki
Hát azért szerintem is számítottak azok a Pz. VI harckocsik. Mert hát ha azt nézzük, hogy ütőképesek voltak, csak az ellenséges erők páncélosainak a száma jóval nagyobb volt.

Stratégiailag meghatározó lehet egy Pz. VI a Suddenba is. Pláne a nagy pályámon... ott beáll a hegyre le nem szeded csak bombázókkal.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 18 17:45 #48351

• HunBütyök
Igen, időarányosan visszafele mnve a panzer IV nagyon jó páncélos. Igaz az F2 is még papírból van, viszont az ellenséges harckocsik lőtávján kívülről is tud halálos lövést leadni egy Valentine II-ra például.

Szegény kis Valentine lehet hogy jól van páncélozva, d a kis kétfontos köpködőjével csak közelre tud lőni... a Panzer IV-nek könnyű préda, főleg ha mondjuk a panzer IV F2 600 tapasztalatponttal rendelkezik.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 26 06:20 #49054

• HunBütyök
Hahó!

Hawk barátunknak köszönhetően a sémák új életre keltek, lövészárkok jelentek meg minden sémában (ez ugye fontos a sivatagban) és a házak normális tulajdonságokat kaptak.
A járművek verik a port ha homokon mennek.

Közben én rakosgatom be az újabbnál újabb egységeket.

Azt hiszem minőségben, realitásban, egységek számában felülmúlok MINDEN \&quot;Afrikai\&quot; második világháborús játékot.

Ja és már vannak helyes kis csádi csokigolyók is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 26 06:22 #49055

• HunBütyök
www.sudden-strike-maps.de/phpBB2/download/file.php?id=2326

Itt már Madagaszkáron várják a Diego Suarez öbölben a támadást a Vichy Francia erők. Köztük a híres szenegáli könnyű gyalogosok. Milyen illúzióromoló, hogy feketék harcolnak a Tengelyhatalmak oldalán mi?

Ja és a híres duplacsövű Hotchkiss Mle.30 nehézgéppista is látható a képen. Amikor vontatjátok, akkor látszik a kis taligája, amikor telepítve van, akkor homokzsákok között van. Ezért nehézkes lelőni a kezelőit.<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-11-26 07:25
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 26 14:40 #49073

• Zeki
A Sudden újabb sebességre váltott. De a telest én még akkor is jobban szeretem, ha ez 3D lenne.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 26 15:19 #49076

• HunBütyök
Majd lesz tél is, no para. De előbb már befejezem Pafrikát.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 27 07:44 #49106

• HunBütyök
Hahó, hahó!

Töltöm fel a béta8-at!

Új egységek egyelőre meglepik, de szeretni fogjátok őket!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 27 12:40 #49119

• Zeki
Hát igen aktuális ebben a \&quot;melegben\&quot; a sivatagi mód. Jé kinn áll a hó...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 nov. 30 19:07 #49447

• Liberator
Bütyök! Hamachi helyett a Tunngle-t próbáltátok már?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 04 11:00 #49683

• szenszej95
Hú, tegnap kemény csata volt a szovjetek, és a hős irániak között. Én a balon voltam, Zeki pedig a jobbon (fent). Elfoglaltam állásaimat, s hamarosan Zeki is végzett védelme kiépítésével. A szovjet Bütyökij marsall nem várt sokáig a támadással, s hamarosan elindultak a vörösök. Az aknavetők lőni kezdték az állásokat, de Zeki kitartott. Ezután megérkezett alárendeltségembe a 7. iráni lovashadosztály egyik százada (nem tudom, hogy volt-e ilyen alakulat, de nekem a 7-es gombbal voltak elérhetőek, ezért ők a hetesek:lol: ), és megindította támadását. Őket hamar lekaszálták a szovjetek, majd erőteljesen lőni kezdtük az ellenséget. Ekkor indult a szovjet támadás T-34-essel, melyet nehéz kilőni. Ekkor mondta Bütyökij marsall szállóigévé vált mondatát, miszerint ,,A 800-as tapasztalatú T-34-esemet úgysem lövitek ki!\&quot; Ám a THNP-k még megvoltak, s amikor a szovjet tank berontott Zeki állásai közé, az odavitte az összes THNP-jét, meg kb. 60 gyalogost, s az iráni páncélosok eltorlaszolták a szovjetek útját, majd a ruszkik visszavonulót fújtak. A T-34 elmenekült - most még. Ezután Zeki is indított egy lovasrohamot, mellyel sikerült blokkolni Bütyökij egyik léghajóját. Majd - mivel távcsöveinkkel láttuk a csapatait - elkezdtük lőni a Zeppelin körüli szovjet csoportosulást. Majd a 7. lovashadosztály mégegy százada beérezett, s az állásaikba éppen visszatérő szovjetekre rontottak. Egyetlen ember élte túl a támadást, s az is sokkot kapott. Majd, kémeink jelentették, hogy a szovjeteknek nem maradtak mérnökeik, mind elestek. S a T-34-esben már csak 32 lőszer volt. Ekkor betámadtam gyalogosaimmal, s zsákmányoltam egy szovjet páncéltörő ágyút, és egy teherkocsit, meg egy aknavetőt. Ekkor fordult meg a csata sorsa. Innen Bütyökij marsall csak kisebb rácsapásokat végzett, s ekkor is elveszített még egy T-26-ost. Átvettük a kezdeményezést, s folyamatosan támadtuk, lőttük állásait. Mégegyszer megpróbálta átvenni a kezdeményezést, de az a bizonyos 800-as tapasztalatú T-34-es aknára futott Szenszi állásai előtt. Ekkor egy páncéltörő ágyú legénységét veszítettem el. Ezután Bütyökij marsall kapitulált.
Irániak: Zeki, Szenszi
Szovjet: Bütyi
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 04 11:10 #49685

• Zeki
Így volt, és ma még jobb csata lesz!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 04 15:34 #49701

• koi
Ezt a játékot meg kell venni,vagy szerepjáték?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 04 15:37 #49704

koi írta:
Ezt a játékot meg kell venni,vagy szerepjáték?

A játék alapverziója ingyenesen letölthető, mert ősrégi. A játék azon verzióját amit mi használunk, azt Bütyi alakította át ebből a játékból, hogy realisztikus legyen. Egyébként kb 10-15 féle mod létezik. Ha játszanál vele, Bütyit keresd meg PM-ben;)
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.22 másodperc
Joomla templates by a4joomla