Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Sudden Strike II
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Sudden Strike II

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 04 15:57 #49707

• koi
És akkor átküldi?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 04 19:58 #49749

• Zeki
Nem akkor ad egy linket ahonnan letöltheted.
Most játszottunk Madagaszkáron esti pályán... nagyon jó lett. Bár a Vichy franciáknak jött tarack és az angoloknak nem, lehet elfelejtettem berakni nekik?
Majd kijavítom... aranyos volt a csacsi, nem akart bemenni a dzsungelbe, félt a tigristől.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 04 20:06 #49750

• koi
Madagaszkáron hol van tigris?Max fossza.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 04 20:11 #49752

koi írta:
Madagaszkáron hol van tigris?Max fossza.

Bioszból ötös:laugh:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 04 20:12 #49753

• Zeki
TE mondod aki azt se tudja mi a Balaton?
Amúgy is ezt azoknak szántam akik értik, mert te gondolom nem tudod mit csinál a csacsi a dzsungelbe.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 04 20:46 #49757

• koi
Melyikünkre érted?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 05 08:09 #49771

• HunBütyök
Tegnap Zekéik buciravertek, pedig azt hittem az Erebus monitorhajóval győzhetetlen leszek. A végén 30 emberkém kuporgott egyik sarokban, meg egy Bishop önjáró tarackom 17 golyóval. Na meg a Földközi tengeren mászkált egy félig lerongyolódott Erebus. A 6 \"kis\" 102 mm-es ágyúbúl csak egy volt működőképes, a főlöveg, a duplacsövű 380 mm-es meg félig le volt rozzanva. Mint valami hatalmas hatalmas százlábú csápok és lábak nélkül, úg ymászkáltam vele fel-alá.

Gergelystein Von Galazek és Mtthias Von Siposburg tábornokok tőrbe csaltak. Én McButyok, Prime Highest General of the Biritsh Commonwealth Forces kicsit elméláztam és és nem vettem észre, hogy a front közepén felállított hevenyészett védelmem szinte nulla.
És itt törtek be a németek és olaszok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 05 11:26 #49788

• Zeki
koi írta:
Melyikünkre érted?

Rád nyuszifül

HunBütyök írta:
Tegnap Zekéik bucira vertek, pedig azt hittem az Erebus monitorhajóval győzhetetlen leszek. A végén 30 emberkém kuporgott egyik sarokban, meg egy Bishop önjáró tarackom 17 golyóval. Na meg a Földközi tengeren mászkált egy félig lerongyolódott Erebus. A 6 \"kis\" 102 mm-es ágyúból csak egy volt működőképes, a főlöveg, a dupla csövű 380 mm-es meg félig le volt rozzanva. Mint valami hatalmas hatalmas százlábú csápok és lábak nélkül, úgy mászkáltam vele fel-alá.

Gergelystein Von Galazek és Mtthias Von Siposburg tábornokok tőrbe csaltak. Én McButyok, Prime Highest General of the Biritsh Commonwealth Forces kicsit elméláztam és és nem vettem észre, hogy a front közepén felállított hevenyészett védelmem szinte nulla.

És itt törtek be a németek és olaszok.

Hát igen. Tanakodtunk, hogy hol támadjunk és a végén középen. Az a Pz. IV. Ausf. F/2 milyen cuki volt. A sok kis olasz bogyótank gurult előtte és kilőhetetlen volt, egy ideig.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 05 15:11 #49808

• szenszej95
Madagaszkár, a sziget... Gránátok által lyuggatott föld, fákkal teli, sűrű dzsungel... Ide érkeztünk az éjszaka folyamán Hawk, és én. Ellenfeleink la\'Zekill, és Butyokuiere tábornokok alaposan megleckéztettek bennünket. De minden csendben, és békében indult...
Amikor első egységeink megérkeztek, beszálltak az elhagyatott járművekbe, és kezdték elkészíteni a védelmet. Majd, Hawk és én támadásra szántuk el magunkat: oldalba akartuk kapni Butyokuiere tábornok védelmét, csak sajnos nem váltak be számításaink: amikor a támadás megindult, heves géppusk-és aknavetőtűz fogadott minket. Ekkor veszítettem el minden harckocsimat, s hamarosan Hawk is hiányolta őket. Ekkor csendes órák jöttek, melyek harc nélkül teltek... Ezután néhány kisebb csetepaté jött, ami odáig fajult, hogy evakuálnom kellett egy századot az egyik fasortól, egyel visszább. Ezt megtettem, majd erődítésekbe kezdtem. Aknamezőket telepítettem, stb., majd evakuáltam az oda nem kellő dolgokat, s vártam a támadást, mely nem jött meg. Hawknál ekkor indultak meg két darab Somuával, melyeket ügyes módon megállított. Ekkor kiegyeztünk egy döntetlenben...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 11 07:33 #50131

• HunBütyök
Valaki meg tudná mondani, hogy összesen hány Tigrincs és kis barátja, Panzer III Ausf N harcolt Afrikában?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 11 10:14 #50136

• Bazooka Joe
Norbi írta még régebben, hogy:

* 501. nehézpáncélos-osztály - 20 Tigris E + 25 Panzer III N.

* 504. nehézpáncélos-osztály (a 2. század nélkül) - 11 Tigris E + 19 Panzer III.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 11 10:44 #50137

• HunBütyök
Köszi Joe! Tudtam hogy réád számíthatok.

Na most jön a java:

Összeszámoltam, körülbelül 10 járműnek és 10 gyalogosnak van még hely a játékban. Amerikaiaknak is csak a legfőbb unitok férnek bele ezen kívül.

Morondírozok, mit hagyjak ki és tegyek be...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 11 10:49 #50138

• Zeki
Természetesen hajókat rakunk....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 11 12:07 #50145

• HunBütyök
Nem csalódtam Benned Zeki! Majd adok fotókat PWM-es hajókákról, és majd vadászhatsz nekem hajókat mi kell és mi nem.

Jagi meg majd repcsikre vadászik nekem.
Gondolom P40 warhawk meg P39 Aircobra repkedett akor még csak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 11 12:14 #50146

HunBütyök írta:
Nem csalódtam Benned Zeki! Majd adok fotókat PWM-es hajókákról, és majd vadászhatsz nekem hajókat mi kell és mi nem.

Jagi meg majd repcsikre vadászik nekem.
Gondolom P40 warhawk meg P39 Aircobra repkedett akor még csak.

Airacobra csak a Csendes-óceánon volt, P-40 volt akkor, és egy pár P-51B és Spitfire (amerikai)
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.26 másodperc
Joomla templates by a4joomla