Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Sudden Strike II
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Sudden Strike II

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 11 12:53 #50148

• koi
Van már tengeralattjáró?Figyu,Bütyi!Mi lenne,ha emailon elküldenéd a linket,és a nagybátyám Syke-ján betanítasz.Pm-ben megadom.Jó?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 12 12:03 #50178

• HunBütyök
Tengeralattjáró nincsen, afrikában a sivatagban az ritka dolog.

Na de Zekinek vn egy rossz hírem. Zekiről tudni kell, hogy az egyik legjobb utászunk. Mindnehová aknákat rak.

Zeki ellen találták fel az angolok az Mk I aknamentesítő járművet, aminek a Matilda Scorpion nevet adták.
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 12 18:04 #50188

• Zeki
O hogy az a... Na nem mondod?! Mi lesz a gyönyörű aknamezőimmel?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 12 18:06 #50189

• Bazooka Joe
Akkor eddig csak bokorugrókat vagy disznókat ráterelve lehetett felszámolni őket?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 12 18:08 #50190

• koi
Zeki írta:
O hogy az a... Na nem mondod?! Mi lesz a gyönyörű aknamezőimmel?
A Matilda szerint az aknamezőig zabálnivalóak,ezért is eszi meg őket.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 12 18:59 #50192

• HunBütyök
Bazooka Joe írta:
Akkor eddig csak bokorugrókat vagy disznókat ráterelve lehetett felszámolni őket?

Gyalogosok elleni aknák ellen jó volt valamifelé páncélos is amiben több a vas.

A bokorugrók meg a harckicsi aknákat tudják felkapkodni.
Sőt ha utásszal csinálod, akivel leraktad az 5 aknát és üres a kis tarisznyája az össze tudja szedni az ellenség harckocsiaknáit és le tudja rakni újra
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 12 19:03 #50193

• HunBütyök
Éppen most jövök El-Alameinből.

McButyok tábornok csapatai vereséget szenvedtek Daniel Rommel csapatatól. 50 perc alatt lesöpörtek.

Ninja barátunk visszatért a frontra.

McButyok tábornok unja már, hogy őt mindenki legyőzi...

Már azt sem tudom mikor nyerte utoljára.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 12 19:09 #50194

• Bazooka Joe
Kicsinálnak a fiatal titánok?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 13 05:53 #50198

• HunBütyök
Bazooka Joe írta:
Kicsinálnak a fiatal titánok?

Hát Zekivel max megegyezés szerinti döntetlenre vagyok képes már. Szenszej is erős ellenfélnek számít. Ninja barátom 8 hónap kihagyás után belejött ismét.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 13 14:20 #50199

• Zeki
azért azok a döntetlenek jó ízűek... mindkettőnknek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 16 06:30 #50255

• HunBütyök
Na úgy érzem már csak pár \"töltelék\" unit lenne amit berakhatnék, pl. 15 cm sIG Bison amiből volt 2-3 darab Pafrikában.

Úgyhogy küldetések nélküli, MP-re alkalmas végső verzió a hétévégén már elérhető lesz.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 16 19:11 #50284

• HunBütyök
Pár képecske:

Ezen pl. egy halászhajó látható, ami semmire nem jó, mint szállítani 20 emberkét a vízen. A másik egy Part- és légtérvédelmi páncélhajó. Én Vichy Franciáknak raktam be, pl. Madagaszkári folyókon és a partokon tud úszkálni. Egy duplacsövű 13,2 mm-es Hotchkiss Mle.31 cvan rajta. Tud lőni repülőkre és földi célokra egyaránt.

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-12-16 20:12
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 16 19:14 #50285

• HunBütyök
Ezen pár amerikai egység látható, nem írom le mik, úgyi smindenki ismeri őket. Az egyedüli érdkees egység az M2A2 könnyű tábori ágyú, ami nem más mint a modernizált francia Mle.1897. Az USA a háború elején még szolgálatban tartota ataligás, vontatott verziókat, Pafrikában nemtudom, hogy volt-e de mivel nagyon szeretem ezt az ágyút, ez lett az amcsi könnyű tüzérség.

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 16 19:19 #50286

• HunBütyök
És it van pár német csodafegyver és a Tigrincs:

A csodafegyverek:

StuG III Ausf D. (pár darab harcolt Pafrikában)

Bison (15 cm sIG 33 Panzer II alvázon) 12 darab volt belőle

Panzerjäger Bren(e), zsákmányolt Universal Carrier Mk I 3.7 cm-es Pak35/36 pct.ágyúval. Nem tudom mennyi volt belőle, de nem összekeverendő a későbbi Panzerjäger Bren(e)-vel amin 3 csövű Panzerschreck volt.

Valamint egy Panzerjäger I látható még, azaz 4.7 cm PaK 37(t) Panzer I alvázon.

A Marder III-at lefelejtettem a képről, de az is van, továbbá van MG 37(t) géppuska és Pak 36(r) a játékban, hogy a szövik félhessenek.

Azt a nagy homokbarna valamit meg nem mutatom be úgyis ismeritek. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-12-16 20:20
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 17 13:48 #50299

• Zeki
Jó csaták lesznek a téli szünetbe
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.20 másodperc
Joomla templates by a4joomla