Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Sudden Strike II
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Sudden Strike II

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 18 19:38 #50355

• HunBütyök
Eddig ketten látták az új verziót és senki nem vette észre a bugot amit ejtettem...

Hát az Sd.Kfz. 182 az a Köti!!! Én meg nemtudom miért de a Pz. VI Ausf H-hoz ezt sikerült begépelnem.. Na sebaj, úgyis lesz egy totál végleges verzió majd, majd abban javítom
Addig ijesztő szándékkal 182 lesz a 181.

Amúgy Szenszivel németek voltunk és SDzenszi Tigrisét eldugtuk a bozótba.
Az enyémmel harcoltam, mielőtt kinyiffant szegénbykém, magával vitt 5 M3 Stuartot, 3 M3 Lee-t, 4 M4A1 Shermant.

Ja és leleményes voltam vele, és bár nem volt üzemanyag mindig tyúklépésnyit előre-hátra arazsoltam vele. Három Vickers Wellington bombázást is túléltem vele.

Aztán Zeki bemérgedt és rászított egy harcisólymot, azaz P-40 Warhawkot. Na ahhoz már lassú volt a Tigris, hogy odább döcögjön... Bekapott két gombócot és meghalt.

Dee értitek, mivel a Wellington magasan száll és nem gyors vol tidőm annyit odébb menni mindig, hogy pont ne találják el az 1000 LB-s bombák ha meghallottam a Wellington hangját, tudtam hogy a Tigrisre nyomulnak, a Warhawk elől nem tudtam elfutni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 19 13:43 #50374

• Zeki
Hős angol generálisom távcsővel látta - közben a tigris kilőtte két import amerikai harckocsim - és küldtem a repcsiket.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 19 16:00 #50377

• szenszej95
Zeki írta:
Hős angol generálisom távcsővel látta - közben a tigris kilőtte két import amerikai harckocsim - és küldtem a repcsiket.

Több milliárd fontos kárt okozva ezzel az angol kormánynak
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 19 16:19 #50378

• Zeki
Hát nekem nem okozott kárt... amit vesztettem azt pótoltam, ellenben Hitler belenyúlt a nép pénztárcájába....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 19 20:45 #50389

• HunBütyök
Hát de akkor is: Vickers Wellingtonokat egy tigrisért???? Kétszer jöttek a nagy madarak. Ha egyből a kismadarat küldöd az kivégzi simán.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 20 12:08 #50405

• Zeki
A nagy madarak mást is bombáztak... az a lényeg hogy felrobbant... a hogy már nem számít.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 23 10:54 #50527

• szenszej95
Nem tudom miért (lehet, hogy ez a valóságban is így volt, akkor viszont elcseszték...) de a Wellington bombája - pontosan rá hullott a cicára - csak megkocogtatta a Tigrincs tetejét, és ennyi:woohoo:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 23 11:25 #50528

• HunBütyök
Szia szenszi, a játék motorja miatt és a kicsi méretek miatt a bombák hatósugara jelentősebb kisebb mint a valóságban. valóságban egy bomba 300 méteren is érezteti hatását. Itt ez a \"300 m\" kb 2 cm-es átlójú kör. A Tiigris radiusa, azaz a játékban elfolgalt helye 12 egység, a bombik tahósugara meg mondjuk 10-es sugarú kör. A két bomba 40 egység távolságra pottyant le, azaz mondjuk 400-500 méter távolságból egymástól. A Tiugris akét bomba között volt. A robbanástól úgy látszott hogy ráesett a bomba, de én is figyeltem, a két bomba közrefogta a tigrist, Magyarul a 4 bombából kettő úgy esett le hog yegyik a tigris elő, másik mögé, és olyan távra, hogy a tiger 12-es méretű helyét nem érte el egyik sem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 25 08:05 #50574

• szenszej95
Hááát, eddig rendben van. De akkor miért hallottam koppanásokat - a bomba földre érkezésének pillanatában- a Cica páncélján?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 25 08:10 #50575

• HunBütyök
Repeszhatás szerintem...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 25 08:34 #50576

• szenszej95
HunBütyök írta:
Repeszhatás szerintem...

Aztán én is erre gondoltam.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 25 22:03 #50577

• HunBütyök
Egy jó kép, Zeki elmeséli a sztoriját. XD

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 27 08:42 #50604

• Zeki
Jajj ez mekkora volt.
... Na úgy kezdődött, hogy Én középen nézegettem az ellenséget, de ott elakadtam. Bütyi lent ment előre, de nem minden erejével, hogy fair maradjon. De Ninja eközben fönt megindult...
Pz. VI, Pz. IV, és sok sok gyalogos... De mikor jött a két Tigris na ott kellett gyorsan cselekednem. Hoztam a közepes amerikai harckocsikat, majd mentem először az egyik tigrisre, a másikat a védőim támadták. Az alsó Tigrist sikerült beszorítani a bokorba (de sok páncélos árán), s az utászaimat küldtem, mikor láttam hogy kilőttem a kezelőket. Sajnos nem sikerült elfoglalnom, lekaszálták őket és a Tigris elégett. A felső Tigrisről lelőttem a lánctalpat, majd mikor kilőttem a kezelőit, sikerült gyorsan tiszteket ültetnem a helyükre és jöttek a nehéz műszaki mentők. Aztán fedezékbe mentünk és orvosok vették kezelésbe a személyzetet.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 27 08:48 #50605

• Liberator
Az AXPRM már teljesen elkészült? Vagy csak az Észak-Afrikai része? Le vagyok maradva, valaki világosítson fel.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2010 dec. 27 09:06 #50608

• Zeki
Észak Afrika készült most el (Megjöttek az amerikaiak).
Most úgy néz ki, hogy van 3 teles, és 1 sivatagos mód (ezek amiket Bütyi csinált).
Én pályákat csinálok, de lehet hogy valamit tudok, mert nem rosszak a visszajelzések....
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.24 másodperc
Joomla templates by a4joomla