Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Sudden Strike II
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Sudden Strike II

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 07 17:04 #51015

• koi
De én is megyek.Megpróbálok nem megsemmisülni...:laugh:Szerintem kéne még egy másmilyen pálya is,pl.:Jugoszláviában.Akkor ott lehetne az egyik magyar őrnaszád is.<br><br>Szerkesztette: koi, Időpont: 2011-01-07 20:38
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 07 19:37 #51024

• Liberator
Zeki írta:
Egység hiba is lehet, amikor azt írja hogy elvesztette a kapcsolatot. Vagy Hamachi probléma...

Egyik kilépésnél valamilyen szinkronizációs hibát írt, másiknál nekem bejött az a drop playeres ablak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 07 20:01 #51025

• szenszej95
koi írta:
De én is megyek.Megpróbálok nem megsemmisülni...:laugh:Szerintem kéne még egy másmilyen pálya is,pl.:Jugoszláviában.Akkor ott lehetne az egyik magyar őrnaszád is.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: koi, Időpont: 2011-01-07 20:38

Nem tudom, szerintem Jugoszlávia európai ország, és nem afrikai... De ha nagyon akarod... XD
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 07 20:19 #51027

• koszta
Ma sikerült Liberatorral egy erős döntetlen kihoznunk. Nem volt már mivel támadni, így kiegyeztünk egy X-el.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 08 08:38 #51029

• HunBütyök
Igen, íg ykel játszani.. na majd ma odacsapunk. Msn-en adok két filet, akkor bizutosan nem lesz gondod...

Zekinek is voltak ilyen gondjai de orvosoltuk...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 08 13:53 #51047

• Zeki
Igen, jó lenne egy Zeki feat. Bütyök vs. Koszta feat. Liberator...
Moderátor és Szerkesztők vs. főszerkesztő és jobb keze
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 08 14:28 #51049

• koszta
Az jó lenne. Mi lennénk angolokkal meg amerikaiakkal.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 08 18:14 #51058

• koi
Jó kis csata volt ma...Szegény Bütyit kompletten összeroppantotta az ellenséges haderő,de nekem is voltak gondjaim.Számomra még mindig kérdéses,hogy kik nyertek?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 08 18:28 #51060

Meséljétek el már a csatát mindig olyan jó olvasni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 08 18:36 #51063

• koi
A felállás:von Bütyök és don Koi vs. McLiberator meg még valaki.A csata Tunisz és környékén történt és a Tengelyhatalmi erők szétzúzódásával ért véget(német és olasz részről is).A csatából meglepő,de Bütyök ugrott ki először,de már a csata majdnem véget ért.A saját vesztességek:6 Tigris tank,többtucatnyi bogyótank,teherautók,nehéz- és könnyűlövegek,néhány repülő,lövészpáncélosok.

Szerkesztette: koi, Időpont: 2011-01-08 19:36<br><br>Szerkesztette: koi, Időpont: 2011-01-08 20:43
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 08 19:19 #51068

• HunBütyök
Engem támadtak elsőként, mivel én huszárosan előretörtem az 501-esekkel, meg sem álltam a pálya széléég, de visszanyomtak. nem tudtam megtartani pozíciómat. Benzint és javítójárműveket nem vittem magammal az előretöréskor.

Hogy mim veszett oda? Mim nem! Inkább az a kérdés, hogy mim maradt... maradt egy darab Flak 36 (8,8 cm-es tudjátok), pár teherkocsi, egy Pak 36(r), egy Pak 38 meg pár gyalogos két rajparancsnokkal, meg egy tiszttel.

Ennyi. Az angol tüzérség meg elkezdett szórni és feladtam...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 08 19:42 #51071

• koi
Nekem meglepő,de egy műhelyjárművem sem semmisült meg,és megmaradt egy pár bogyótank,meg borsszóróm is,és persze emberkék.Először támadtam,aztán visszadobtak,utána megint,pár pillanatig enyém volt a ballon,de elvesztettem,szétverődtem,jött az erősítés,másik iránybóli támadás,ismételt szétverődés.Ennyi.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 08 20:16 #51075

• Zeki
A másik csata:
....2011.01.08.
.....A nap már jócskán fent honolt az ég közepén, s melegen sütötte a vidéket. A meleg elviselhetetlen volt a szabad ég alatt s még a lövészárkokban is volt, vagy 40 fok!
A német G. Hadsereg kötelék hosszú, kimerítő út után érkezett a célzónába. A benzinnel igen nagy problémák voltak, ugyanis alig-alig volt. Kedvezőbb pozícióból vághattunk neki az ütközetnek. Von Butyokie tábornok Észak-Nyugatról tört át a Juh La da hágón, majd a jobb szárnyon foglalta el a kedvezőbb pozíciókat. Én a tenger vonalán vonultam a kikötővárosig, s igyekeztem tüzérségemet azonnal a sziklás hegyoldal biztonságába helyezni. A német hírszerzés szerint az amerikai-francia-angol csapatok jóval nagyobb túlerőben lesznek.
Hamar meg is mutatták magukat, s irdatlan mennyiségű páncélossal indultak meg a fronton elhelyezkedő kis város felé. Butyokie tábornok Semovente páncélosokat irányított a hegyoldalra, s sorra lőtték ki McLiberator Sherman-jait. Én eközben Pz. VI, III. és IV-es harckocsikkal vágtam el az előretörő amerikaiakat. A szigetlakó, őstulkok ráéreztek légi fölényükre, és be is vetették repülőiket. Folyamatos harcok után sikerült megállítanom a bombázóikat és a kisebb páncélos piszkálódásaikat, de tartalékaimat a felderítőik jelentették és a fontos légvédelmi állásaimat lebombázták. Az amerikai tábornok keletről próbált áttörni, de szerencsétlenségére, a parancsnoki harckocsim (Pz. VI) vezette hadosztályom megállította őt.
Butyokie tabárnok eközben sikeres támadás sorozatok után áttörte a francia-angol vonalakat és visszaverte az amerikai ellentámadást is. Deszant egységet küldtem az ellenséges vonalak mögé, s azok likvidáltak egy meghatározó város, majd a segítségükkel felderíttettem az ellenség tüzérségét, amit meg is semmisítettem.

Tengely: Bütyök, Zeki
Szövetséges: Liberatos, Jegyző úr (Feri)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 08 20:28 #51080

• koszta
Mikről maradtam le... Na sebaj, majd legközelebb!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 08 20:33 #51084

• HunBütyök
Zeki a G Hadseregcsoportokkal a térkép G-pontján izgató hadműveletet folytatott. XD Lazán behatolt a G-Pontig a G hadseregcsoporttal. XD
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.22 másodperc
Joomla templates by a4joomla