Hú srácok, eddig is ismertem az orosz Master nevű Thrash bandát, de csak az első pár lemezüket 1987-1994 között. Ezekkel a lemezekkel meggyőztek már (A Slayer, a Turbo és a Nuclear Assault után talán a 4. kedvenc thrash bandám), de sikerült beszereznem egy 9 GB-os remasterizált, bónuszos, demo-s, koncertfelvételes megapackot.
Most ámulok és bámulok. Milyen furcsa, hogy a vasfüggönyön innen is születtek igazán jó zenék. Sajnos kevesen ismerik őket (révén általában oroszul énekelnek, és az egzotikus nyelv hazsnálata sok esetben hátrány a siker szempontjából, lásd a lengyel Turbo esetét, hogy csak akkor tudtak nyugatra nyitni amikor angol nyelven is felvették lemezeiket).
Élvezzétek Ti is! A dal címe Palacsi ami ítéletvégrehajtókat jelent vagy ilyesmit. Igazi kis Kőthrash/Crossover zöngemény.
Előzenekar a Crossholder volt, már az is szétzúzta az arcom, igazi frankó pallosmetal (tehát középkoros, kardozós, bárdozós, kereszteslovagozós). Kiderült hogy a gitárosukat ismerem is, f*sza kis rock kocsmája van neki Bp-n.
Na és a Pokolgép Attilával...
EZ A KIB*ASZOTT HEAVY METAL! Kalapács elmehet a haknijával melegebb éghajlatra, sosem bírtam az öreget. Joe-t nagyon bírtam, de a srác bár más karakter mint Rudán Joe, még Joet sem hiányolom.
Attila a lehető legjobb választás volt a Pokolgépnek! Mind a kalapácsos, mind a Joe-s korszak dalait zseniálisan adta elő, úgy sikított mint Ian Gillan, úgy pózolt, grimaszolt mint Eric Adams (ugye nem felejtjük hogy Eric Adams egyik példaképe is Ian Gillan). Szóval igazi frankó szegecses, bőrszerkós, masszív HEAVY METAL volt.
Abszolút ász! Először ezt a zenét akartam felhasználni az új videómhoz, de nem erre esett végül is a választásom, mert kissé rövid, meg találtam is egy sokkal jobbat! <br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2011-02-07 22:29