Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Zenék, dalok
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Zenék, dalok

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 dec. 29 07:22 #50713

• HunBütyök
Zalaegerszegen francia thrahs metal támadás a Voivod nevű kult kanadai thrash banda ex énekesével.

E-Force Zalaegerszegen!

Széjjeldöntjük a várost!!!!

Mintha egy tucat B1 nehézharckocsi dübörögne majd...

Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 jan. 14 07:37 #51260

• HunBütyök
Hú, tegnsp este E-Force koncerten voltam. Már tudom milyen lehetett amikor valakin átment egy RAM harckocsi!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 jan. 17 11:17 #51387

• koszta
Mostanában Palmettát szoktam hallgatni.

Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 jan. 28 07:04 #51897

• Com. Hakapeszi
Az ember azt hinné errefele több szó esik katona nótákról indulókról, de sajnos nem.

Úgyhogy tessék itt van egy egzotikus darab.

Mondjuk minden ország katonai muzsikájának megvan a maga varázsa, bár a németek és az oroszok szerintem viszik a pálmát.

A Nashorn által említett Iced Earth-t én is csak javasolni tudom, a Gettysburg trilógájuk nagyon nagy kedvenc.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 jan. 28 15:18 #51910

• HunBütyök
Com. Hakapeszi írta:
Az ember azt hinné errefele több szó esik katona nótákról indulókról, de sajnos nem.

Úgyhogy tessék itt van egy egzotikus darab.

Mondjuk minden ország katonai muzsikájának megvan a maga varázsa, bár a németek és az oroszok szerintem viszik a pálmát.

A Nashorn által említett Iced Earth-t én is csak javasolni tudom, a Gettysburg trilógájuk nagyon nagy kedvenc.

Van is indulók menüpont a média rovatban. Annak idején finn és szlovák indulót is küldtem Kosztának.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 feb. 02 16:28 #52229

• HunBütyök
Hú srácok, eddig is ismertem az orosz Master nevű Thrash bandát, de csak az első pár lemezüket 1987-1994 között. Ezekkel a lemezekkel meggyőztek már (A Slayer, a Turbo és a Nuclear Assault után talán a 4. kedvenc thrash bandám), de sikerült beszereznem egy 9 GB-os remasterizált, bónuszos, demo-s, koncertfelvételes megapackot.
Most ámulok és bámulok. Milyen furcsa, hogy a vasfüggönyön innen is születtek igazán jó zenék. Sajnos kevesen ismerik őket (révén általában oroszul énekelnek, és az egzotikus nyelv hazsnálata sok esetben hátrány a siker szempontjából, lásd a lengyel Turbo esetét, hogy csak akkor tudtak nyugatra nyitni amikor angol nyelven is felvették lemezeiket).

Élvezzétek Ti is! A dal címe Palacsi ami ítéletvégrehajtókat jelent vagy ilyesmit. Igazi kis Kőthrash/Crossover zöngemény.

Húz és zúz mint egy KV-1!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 feb. 05 17:51 #52595

• HunBütyök
Mindjárt indulok Pokolgép koncertre! Kíváncsi vagyok az új énekesre. Kinézet alapján akár a Manowarba is mehetne énekelni.

Kívánjatok nekem jó zúzást mára!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 feb. 06 07:52 #52646

• HunBütyök
Kib*szott jó az új Pokolgép!

Ez a metal!

Előzenekar a Crossholder volt, már az is szétzúzta az arcom, igazi frankó pallosmetal (tehát középkoros, kardozós, bárdozós, kereszteslovagozós). Kiderült hogy a gitárosukat ismerem is, f*sza kis rock kocsmája van neki Bp-n.

Na és a Pokolgép Attilával...

EZ A KIB*ASZOTT HEAVY METAL! Kalapács elmehet a haknijával melegebb éghajlatra, sosem bírtam az öreget. Joe-t nagyon bírtam, de a srác bár más karakter mint Rudán Joe, még Joet sem hiányolom.
Attila a lehető legjobb választás volt a Pokolgépnek! Mind a kalapácsos, mind a Joe-s korszak dalait zseniálisan adta elő, úgy sikított mint Ian Gillan, úgy pózolt, grimaszolt mint Eric Adams (ugye nem felejtjük hogy Eric Adams egyik példaképe is Ian Gillan). Szóval igazi frankó szegecses, bőrszerkós, masszív HEAVY METAL volt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 feb. 07 21:29 #52714

• Bazooka Joe
Immediate Music - Rising Empire

Abszolút ász! Először ezt a zenét akartam felhasználni az új videómhoz, de nem erre esett végül is a választásom, mert kissé rövid, meg találtam is egy sokkal jobbat! <br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2011-02-07 22:29
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 feb. 08 07:55 #52718

Ez töb filmnek lehetne a zenéje,ha valóban hosszabb lenne.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 feb. 17 06:42 #53315

• HunBütyök
A Tigrises Titkolt Ellenállás dalt nem kedvelem, de ez a dal igencsak jó.

Zekinek ajánlom:

kuruc.info/r/34/71826/

Hujj hujj hajrá!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 feb. 17 08:51 #53317

• Bazooka Joe
Az együttes énekese nagy forma! Főleg mikor koncerteken elkezd néptáncot lejteni! <br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2011-02-17 10:24
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 feb. 21 20:05 #53542

• HunBütyök
zenekar és nem együttes! Együttes a Backstreet boys volt!

Amúgy találós kérdés:

Mi az?
Német, hatalmas ereje van, gyors, pusztító, minden tmegsemmisít könnyedén, ha meghallod a hangját libabőrös leszel, a hideg futkos a hátadon...

Na mi az? Nem, nem a Tigris tank, és nem is a legyőzhetetlen Messerschmitt...

na kitaláljátok????

na nem megy? segítsek?

Hát a DESTRUCTION zenekar! A k*rvaéletbe! 2011 legjobb lemeze készül!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 feb. 21 20:07 #53543

• HunBütyök
Csápoljatok! A férfiak 99%-a imádja a Destructiont. A többi 1% impotens vagy meleg!

Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 már. 01 20:28 #54053

• Bazooka Joe
Nagy buli lesz (3 nappal a szülinapom előtt)!

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.22 másodperc
Joomla templates by a4joomla