Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Zenék, dalok
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Zenék, dalok

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 már. 01 20:40 #54054

• HunBütyök
Bőgpőmasina? A Zeg-i SKA banda? Ne már, azok antifasiszták!

Amúgy életem két legjobb nemzeti rock bulija az a Mistreat-Titkolt-Legittima Offesa-Vérszerződés-ANV volt, valamint a Vérszerződés-Vádló Bitófák-Lunikoff(Landser).

Bár a szlovák/magyar Before The War és a Titkolt is jó bulit nyomott együtt a VSZ-szel.

Az Oi-Kor és Romieri sem lesz rosz ha azt vesszük.

Nemzeti rockot nem hallgattam mostanság nagyon, csak egyet, a szlovák Dr. Martens Skinheads-et. A My Hatred lemezük zseniális. és megtaláltam a Kosovo for serbs című daluk szlovák nyelvű demo változatát (a lemezen angolul tolják a dalokat):

HunBütyök, Időpont: 2011-03-01 21:47
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 már. 02 14:34 #54068

Az 1%-ba nemcsak ők,hanem a maradi,az eminens,és a pop-ot kedvelők tartoznak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 már. 02 15:24 #54069

• HunBütyök
101.Légideszant írta:
Az 1%-ba nemcsak ők,hanem a maradi,az eminens,és a pop-ot kedvelők tartoznak.

Ők is b*zik...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 már. 09 12:18 #54334

• banditos
Sabaton-nal hogyan álltok?Most lesznek majd Júniusban itt magyar honban!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 már. 09 15:44 #54343

• HunBütyök
A Sabaton nag ykedvenc, de igazából én azokat a zenekarokat szeretem akikre a dalaikban hivatkoznak. Én szeméály szerint nem engednék Sabatont hallgatni addig senkinek, amig azokat a bandákat nem ismeri valaki, amiket a Sabaton tisztel (Pretty Maids, Accept, Mötley Crüe, Manowar, Judas Priest, Ozzy Osbourne, Vixen, Crimson Glory).

Aki csak a Sabatont ismeri önmagában és az általuk dalokba foglat más bandákat nem, az szintén b*zi.
A Sabatonnak amúgy van pár bitang jó dala, amik a metal zene történelmének legfényesebb momentumai között vannak (40-1, Back in Control, We burn) és van kb 25 daluk ami totál csapnivaló kommersz vagy töltelék dal. Mind zeneileg mind témailag.

A legújabb lemez meg erősem közepesre sikeredett. A témák rém unalmasak (pedig írtam nekik levelet hogy a magyar huszárokról írjanak már valami belevaló nótát), a zeneileg meg szintén nem tartogatnak semmi extrát. Úgyhogy a Sabaton az új lemezzel megszűnt nekem, egyedül a finnes dal ami témailag közel áll szívemhez.

A banda egész munkásságát nézve, aki ismeri a Sabatonék kedvenc bandáit, és korábban megismerte őket mint magát a Sabatont, annak semmit nem jelent a Sabaton zenéje. Max a szövegvilág ami bejöhet nekik. Ilyen vagyok én is. De én szövegileg is szelektálok, mert a kommersz témájú dalaik nem jönnek be.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 már. 11 12:01 #54468

• banditos
HunBütyök írta:
A Sabaton nag ykedvenc, de igazából én azokat a zenekarokat szeretem akikre a dalaikban hivatkoznak. Én szeméály szerint nem engednék Sabatont hallgatni addig senkinek, amig azokat a bandákat nem ismeri valaki, amiket a Sabaton tisztel (Pretty Maids, Accept, Mötley Crüe, Manowar, Judas Priest, Ozzy Osbourne, Vixen, Crimson Glory).

Aki csak a Sabatont ismeri önmagában és az általuk dalokba foglat más bandákat nem, az szintén b*zi.
A Sabatonnak amúgy van pár bitang jó dala, amik a metal zene történelmének legfényesebb momentumai között vannak (40-1, Back in Control, We burn) és van kb 25 daluk ami totál csapnivaló kommersz vagy töltelék dal. Mind zeneileg mind témailag.

A legújabb lemez meg erősem közepesre sikeredett. A témák rém unalmasak (pedig írtam nekik levelet hogy a magyar huszárokról írjanak már valami belevaló nótát), a zeneileg meg szintén nem tartogatnak semmi extrát. Úgyhogy a Sabaton az új lemezzel megszűnt nekem, egyedül a finnes dal ami témailag közel áll szívemhez.

A banda egész munkásságát nézve, aki ismeri a Sabatonék kedvenc bandáit, és korábban megismerte őket mint magát a Sabatont, annak semmit nem jelent a Sabaton zenéje. Max a szövegvilág ami bejöhet nekik. Ilyen vagyok én is. De én szövegileg is szelektálok, mert a kommersz témájú dalaik nem jönnek be.

Most ebbe se kéne belegabalyodni mert ez már más tészta
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 már. 11 13:28 #54472

• HunBütyök
Akkor röviden tömören. Van jópár daluk ami tetszik, a többi gyíknyál!

Te kérdezted hogy állunk a Sabatonnal, én válaszoltam.

Amúgy évente járnak itt nálunk ők, idén is voltak már.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 már. 15 18:04 #54600

• HunBütyök
Ha már svédek...

Ki csipázza az Unleashedet?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 már. 15 21:01 #54605

• Magyarharcos
Ha északiak, akkor Hammerfall és Lordi az első helyen.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 már. 16 15:58 #54613

• Zeki
A Lordinak vagy egy olyan klippje, amiben egy boncolást végeznek amikor a cumó életre kel?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 már. 16 16:58 #54622

• banditos
Amelyik zenekart rühellem az a Kárpátia!Olyanokról írnak.....ááá nem tudom így elmagyarázni!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 már. 16 17:06 #54624

banditos írta:
Amelyik zenekart rühellem az a Kárpátia!Olyanokról írnak.....ááá nem tudom így elmagyarázni!

Kár, mert engem érdekelne. Már csak azért is, mert az egyik kedvencem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 már. 16 17:16 #54625

• Zeki
Nem kellene így beállítani hogy mit rühellek
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 már. 16 17:18 #54628

Zeki írta:
Nem kellene így beállítani hogy mit rühellek

Ja. Az egyetlen dolog amit rühellni tudnék, az a rühatka, ahhoz viszont még nem volt szerencsém:woohoo:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 már. 16 17:22 #54631

• Bazooka Joe
banditos írta:

A zenekart én se csípem, de mi a bajod a témával? Hallgass inkább Romantikus Erőszakot! <br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2011-03-16 18:23
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.24 másodperc
Joomla templates by a4joomla