Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Zenék, dalok
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Zenék, dalok

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 már. 18 17:48 #54710

• HunBütyök
Tessék, egy kis AOR:
Dan Swanö az Isten! Mondjuk anyazenekarát (Edge Of Sanity) jól hazavágta az első lemezük utáni dallamos death metal-lal. De szerencsére szólóprojektjét a Nightingale-t nagyon jól összehozta, ki is adott vagy 8 Nightingale lemezt.

Nightingale - Stalingrad:

Hát igen, dallamos rockzenében nem csak Bon Jovi létezik. Mondjuk szerintem a Nightingale-t is ismeri mindenki aki szereti a minőségi dallamos rock zenét.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 már. 21 17:53 #54881

• HunBütyök
Magyarharcos írta:
De a Republic, Bikini, Beatrice és a többi hozzá hasonló azért az örök sláger marad:

A Republic kivételével mindet imádom. A Republic egy MSZP bérenc bagázs és nagyon ramaty zene...

Most Toxic Holocaust a kedvenc bandám... amerikai fiatalnak mondható csapat... Retro-thrash metalt játszanak... Itt a Sao Paolo-i koncertjük látható 6 részben... Na ettől megmozdulnak a cukorkák a szátokban!

War is fucking hell!!!!!!!!!!!

HunBütyök, Időpont: 2011-03-21 18:54
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 már. 21 17:57 #54882

• Bazooka Joe
Sajnos tényleg van közük az MSZP-hez, ezért én sem rajongok értük túlzottan, de azért van 1-2 jó számuk.

Nekem különösen az Emberlelkű földeken tetszik.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 ápr. 01 16:17 #55226

• Magyarharcos
Ezt a szégyent! Rocker létemre 20-on éves fejjel kellett rájönnöm arra, hogy az ACDC egy k*rva jó együttes!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 ápr. 01 20:16 #55244

• HunBütyök
Magyarharcos írta:
Ezt a szégyent! Rocker létemre 20-on éves fejjel kellett rájönnöm arra, hogy az ACDC egy k*rva jó együttes!

Jobb később mint soha, de nem egüttes hanem zenekar! Együttes a Backstreet Boys és az Ámokfutók...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 ápr. 02 18:03 #55284

• Magyarharcos
Bocs!
Ezt viszont most találta, erre azért felvonulni a harctéren, huh!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 ápr. 05 08:25 #55379

• Com. Hakapeszi
A skótok nagyon jók, de személy szerint egy fokkal jobban kedvelem a klasszikus török Mehterant, márcsak magyar vonatkozásai miatt is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 ápr. 05 15:38 #55389

• HunBütyök
Ismét gyászol az igazi metal világ... Scott Columbus a Manowar legendás dobosa eltávozott tőlünk tegnap.

Viszlát a Valhallában Scott!

Folytatjuk a harcot tovább nélküled is az igazi metalért, mert ez egy Szent Háború!

Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 ápr. 05 15:51 #55390

• HunBütyök

Igen folytatjuk a harcot!

Scott Colombus örökké köztünk!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 ápr. 05 16:06 #55391

• HunBütyök
Amúg teljesen meg vagyok hatódva és a szívwem szorul össze. Hasonlóan Dio, és Gar Moore halálhíréhez...
Sosem felejtem el amikor 1999-ben először hallottam a Drums of doom-Hol war és a black wind fire and steel című Manowar dalokat. Örökre kedvenceim lettek, és maga a zenekar is. Sosem alkudtak meg, sosem változtak érdemben, és sosem árulták el a műfajt, sosem adták el magukat az MTV-nek. Az ő hitvallásuk a metal volt. Nem volt kérdéses sosem hogy levágatják-e a hajukat vagy lakkcipőt vesznek-e fel.

Scott Columbus speciális dobfelszerelést hazsnált ami tiszta acélból készült, hogy kibírja az ütéseit. A metal világ egyik legjobb és legnagyobb dobosa volt.

\"It\'s more than our religion,
it\'s the only way to live,
but the enemies of metal,
we can\'t forgive.\"
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 ápr. 10 05:55 #55586

• HunBütyök
Hú tegnap de zsír buli volt, nagyot thrasheltünk... a ráadásban Peti barátommal közösen toltuk a Judas Priest Breaking the law-ját...

Lesz róla fotó is...

Szenszej95 barátunk verséből írt Last Stand dal nagyot ütött szokás szerint, direkt ehhez a dalhoz öltöztem (22. SS lovashadosztály póló, kötelezően! ).
Hú de zsír volt. Sajnos voltak bakik, és a dobfelszerelés a másik zenekaré volt, a dobos(unk) nem szokta meg és kevesebb cin is volt. Elég szárazon szólt így a dob. Na de a közönség így is kajálta.

Nagyot zúzunk!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 ápr. 16 18:24 #55928

• Magyarharcos
Játékról kerestem videót, és ezt dobta ki:

Ha a 217 like-zet hozzá szólás az ott van!<br><br>Szerkesztette: Magyarharcos, Időpont: 2011-04-16 20:25
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 ápr. 17 14:26 #55963

• Zeki
Biztosan ismeri a fórum fiatalabbik része a Viva televízión \&quot;díszelgő\&quot; - angolul a liszt - egyént, aki \&quot;énekli\&quot; azt a fertelmes \&quot;kreálmányt\&quot; a biz. \&quot;Mizu\&quot;-t
Nos szerintem szánalmas. De ebben a verzióban, sokkal jobb.

Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 ápr. 17 14:42 #55966

• Bazooka Joe
Látszik, hogy a csávó nem ért a A Gyűrűk Urához, ugyanis ez a figura nem Sauron, hanem Sauron Szája, aki egy Fekete Númenori és Barad-d&amp;#251;r hadnagya.

Jut eszembe, szokott itt valaki játszani a The Battle for Middle-earth nevű játékkal (akármelyik részével)?<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2011-04-17 16:47
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 ápr. 17 14:57 #55967

• Zeki
Nocsak, szép észrevétel. De a kicsire nem adunk, nem azt kell nézni hogy kinek mije, mi....
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.30 másodperc
Joomla templates by a4joomla