Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Zenék, dalok
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Zenék, dalok

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 máj. 07 19:02 #56554

• Magyarharcos
Nem rossz.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 máj. 09 08:26 #56593

• Magyarharcos

Egy jó pár napja ezt hallgatom, bár azért 2:31-nél mintha nagyanyám 2 ajtós szekrény méretű fali óráját lehet hallani...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 máj. 09 11:25 #56596

• Bazooka Joe

Mennyit cikizték a Leibstandarte-t, hogy így aszfaltkatonák, meg úgy aszfaltkatonák. Aztán amikor harcra került a sor... <br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2011-05-09 13:25
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 máj. 09 11:26 #56597

• Számvéber Norbert
Már várom június 5-ét...

Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 máj. 09 13:07 #56599

Most volt KC koncert Pesten...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 máj. 09 13:35 #56600

• Bazooka Joe
Asszem még Sziva Balázs is ott volt. Én nem voltam, úgyhogy nem tudom, hogy milyen volt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 máj. 09 13:45 #56601

Bazooka Joe írta:
Asszem még Sziva Balázs is ott volt. Én nem voltam, úgyhogy nem tudom, hogy milyen volt.

Állítólag félházas de jó hangulatú, tombolós konci volt, tele huligánokkal.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 máj. 10 09:11 #56612

• Magyarharcos
ROAD?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 máj. 10 17:40 #56625

• HunBütyök
Magyarharcos írta:
ROAD?

Kedvesem szereti, de mivel ő nem nézi eme oldalt leírhatom, hogy az egy híg f*s...

Mercyful Fate most az ISTEN!!!!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 máj. 10 18:01 #56627

• Magyarharcos
Én pedig elhallgatom. Ez is egy jó példa az \&quot;Ízlések és pofonok\&quot; című szálló igémre.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 máj. 11 18:35 #56640

• HunBütyök
Számvéber Norbert írta:
Már várom június 5-ét...

Na ez már mjúzik! Megacsáp zene!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 máj. 14 05:02 #56674

• HunBütyök
Norbinak egy dalocska először is, hogy ne feledjük a mai srácokat sem el... THRASH METAL!!!!!!!!!!!

Bejön?

Na ma meg death-thrash kényeztetésre megyek, ugyanis az Age of Agony lemezbemutató koncertje lesz. Felép még a zalaegerszegi Catalepsy akik szintén ropogós death metalt játszanak. Na meg a Fanatic Attack is fellép. Igazi zalai underground koncert lesz. Remélem 25 főnél nem leszünk többen.

A konci érdekessége, hogy szenszej95 verséből készült Budapest ostromát felelevenítő dalhoz hasonlót tőlünk függetlenól írt az Age of agony szövegírója is az új lemezre.
Úgyhog ykét Budapestes dal is el fog hangzani a bulin, megint gondolkodom a Mária terézia SS lovashadosztály pólón..

Nem tudom eldönmteni mit vegyek fel... komolyan mondom ebbe zakkanok bele. Gondoltam polgárpukkasztok és Deep Purple pólóban megyek mert az death metalos. Vagy Age of Agony-sba? Az túl benyalós nem? Olyan pólóban menni aki játszik éppen. De öltözhetnbék old-school skinheadként is Ben Sherman inggel, nadrágtartóval...

Hú, erre a bulira várok már egy éve!

Addig is hogy saejtsétek mire kellcsápolnom:

koszta, Időpont: 2011-05-30 13:53
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 máj. 14 17:31 #56692

HunBütyök írta:
Norbinak egy dalocska először is, hogy ne feledjük a mai srácokat sem el... THRASH METAL!!!!!!!!!!!

Bejön?

Na ma meg death-thrash kényeztetésre megyek, ugyanis az Age of Agony lemezbemutató koncertje lesz. Felép még a zalaegerszegi Catalepsy akik szintén ropogós death metalt játszanak. Na meg a Fanatic Attack is fellép. Igazi zalai underground koncert lesz. Remélem 25 főnél nem leszünk többen.

A konci érdekessége, hogy szenszej95 verséből készült Budapest ostromát felelevenítő dalhoz hasonlót tőlünk függetlenól írt az Age of agony szövegírója is az új lemezre.
Úgyhog ykét Budapestes dal is el fog hangzani a bulin, megint gondolkodom a Mária terézia SS lovashadosztály pólón..

Nem tudom eldönmteni mit vegyek fel... komolyan mondom ebbe zakkanok bele. Gondoltam polgárpukkasztok és Deep Purple pólóban megyek mert az death metalos. Vagy Age of Agony-sba? Az túl benyalós nem? Olyan pólóban menni aki játszik éppen. De öltözhetnbék old-school skinheadként is Ben Sherman inggel, nadrágtartóval...

Hú, erre a bulira várok már egy éve!

Addig is hogy saejtsétek mire kellcsápolnom:

Elég silány a választék... <br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2011-05-30 13:53
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 máj. 15 05:19 #56701

• HunBütyök
Hú a buli vaddisznó volt... facebookomon hamarosan lesznek képek... Death-thrash orgazmus volt a köbön... Mivel mindhárom banda haver volt, elfogultságra hivatkozva nem írok semmit, csak azt, hogy aki nem volt ott az bánhatja...

Saját dalok mellett a három zenekar eljátszott jópár feldolgozást is...

Nézzétek csak:

Fanatic Attack - Breaking the law (Judas Priest)
Fanatic Attack - Troops of doom (Sepultura)
Catalepsy - Body Count (Morgoth)
Catalepsy - Pull the plug (Death)
Catalepsy - Torn to pieces (Death)
Age Of Agony - Succubus (Massacre)
Age Of Agony - The day man lost (Carnage)
Age Of Agony - Recurring suffering (Parasite Crowd)

Már ezekért a nótákért is megérte volna elmenni, de még ott volt rakat saját dal... Tudjátok, 4 fajta buli létezik: sz*r, jó, nagyonjó és húb*zmeg! Na ez a húb*zmeg kategória volt...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2011 máj. 15 13:45 #56715

• banditos

nekem most képileg és zeneileg is nagyon bejön
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.25 másodperc
Joomla templates by a4joomla