Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

World of Tanks
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: World of Tanks

Válasz/Re:World of Tanks 2011 nov. 21 17:13 #59892

• Zeki
Én megszerzem azt hiszem a Hummelt. Kell a csapatnak önjáró löveg. És ha kettő jó van összesen. Nem szeretem annyira azt a harcmodort, de muszáj. A múltkori két Maus és IS-7 vs mi... pff....
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 nov. 21 20:09 #59896

• Panther
Jó választás Hummel, a lőszer már ott is drága, de azzal lett meg az Ekins III. osztálya is, meg a Fadin medál. Azt épp az első T30-asom kilövésével értem el
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 nov. 22 17:15 #59903

• Zeki
Grat hozzá! Csak sajnos nincs helyem... Pz IV marad. KV marad. StuG III ág megy Ferdinand-ért. VK3601H még gyúrandó a Tigrisre. És van egy hely amin most a vacak Pz III van, hogy abból lehetne Pz III/IV, de már megvehetem a KV-3-at...ami már jobb fajta harckocsi. Így nincs hely a Hummel célra.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 nov. 23 08:51 #59904

• sonics
Sziasztok!

Két kérdésem lenne, hátha valaki válaszol.

Megvettem a Vk3601 H tankomra a 88 millist. Milyen lőszerrel érdemes lőni vele? Csak mert eddig felemás tapasztalataim vannak velük.

A másik, hogy mit javasoltok erről a tankról melyik irányba érdemes menni? Tigris, vagy VK 3002 DB. Utóbbi tankról nagyon jókat lehet olvasni, a Tigris meg ugye Tigris.

Köszi előre is és jó játékot mindenkinek! <br><br>Szerkesztette: sonics, Időpont: 2011-11-23 11:36
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 nov. 23 10:20 #59905

Király, sikerült a partraszállás tegnap, végre van már területünk Máltán.
Téyleg nem akartok átjönni a klánomba, agyon jó hangulatú kis klán és itt már tudok szólni az érdeketekbe is mert jóban vagyok szinte az összes vezetővel.

Én nem ismerem a német tankokat, de én pl páncéltörőből rengeteget robbanóból meg max 5 lőszert szoktam vinni, vagy pedig egyáltalán nem viszek. Az az elgondolásom, hogy ha robbanóval kell lőnöm akkor valszeg olyan erős az ellenfél, hogy nem tudok kettőnél többet lőni rá, mert gyorsan elhalok, ha meg nem velem foglalkozik, akkor meg átmegyek olyan pozícióba ahol már tudom lőni a gyege pontokat...
A fejlődésnél meg egyszerűen tudni kell hogy mit szeretnél megszerezni: VK 3002DB -&gt; E-50 vagy E-100 felé mehetsz, Tigris -&gt; E-100. Ha a heavy ág érdekel és nem a medium akkor mindenképpen a tigrist válaszd, mert a másik +1 fölösleges lépcső lenne.
Ráadásul azt olvastam, hogy a tigris sebzését növelni fogják a 7.0 patchben.

Jah és megvettem a pz4-t. Nagyon jó kis tank annak ellenére, hogy nincs rajta a jó ágyú és a hülye KV-k egyhitelnek de így is szeretek vele menni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 nov. 23 12:23 #59906

• Panther
Én is így választok lőszert.

Én azt mondom, hogy a VK3002 DB felé menj, mert onnan a Tiger és a Panther is kevesebből fejleszthető ki. Valamelyik csak 25000 tp-ből, amúgy viszont 45-ből jönne ki. Nekem már mindkettő megvan, úgyhogy ha fullextrás lett a DB, akkor eladom.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 nov. 23 13:14 #59907

• sonics
Panther írta:
Én is így választok lőszert.

Én azt mondom, hogy a VK3002 DB felé menj, mert onnan a Tiger és a Panther is kevesebből fejleszthető ki. Valamelyik csak 25000 tp-ből, amúgy viszont 45-ből jönne ki. Nekem már mindkettő megvan, úgyhogy ha fullextrás lett a DB, akkor eladom.

Köszi srácok!
Azt hiszem, hogy akkor először a DB jön, aztán meg majd utána a Tigris. Addig is nyomatom a VK 3601-et aztán meglássuk hány hét alatt jutok el odáig.
A lőszert meg azért kérdeztem mert tegnap este játszottam. KV-5-nek már csak 5% \&quot;élete\&quot; volt. Nagy vidáman mellégurultam, közvetlen közelről kétszer belédurrantottam az oldalába - a 88 mm-el - de az ég világon semmi hatást nem értem el vele. Utána meg végem lett.

Raeder!
Ha írnál majd pár szót a klánotokról - van-e belépési feltétel, stb. - akkor azt megköszönném, mert azon gondolkodom épp, hogy belépjek-e egy klánba, illetve ha ezekről van vmi jó leírás akkor azt linkeljétek be.

Köszi!!!!<br><br>Szerkesztette: sonics, Időpont: 2011-11-23 14:54
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 nov. 23 15:15 #59908

Igen, pont ilyen helyzetekre jó a robbanó. Odalősz vele egyet és kész... Néha ha eszembejut akkor pár százalékos tankokra is ilyet lövök ki, hogy még véletlenül se forduljon elő, hogy lepattanok.
Ha legközelebb hasonló helyzetbe kerülsz, ne mellégurulj, hanem egyenesen bele.

A klánom a Magyar Nemzeti Tankcsapat (MNT), jó hangulatú klán, segítőkész emberekkel, akikkel el lehet menni kláncsatákra, tank századra, vagy éppen lehet velük szakaszolni is.
Majd ha \&quot;sokat\&quot; játszol a wot-al akkor te is rájössz, hogy jobb a játék, ha nem egyedül kell gerilláznod a susnyásban... A random csapattársak engem pl kifejezetten idegesítenek, őket messze elkerülöm mert legtöbbször inkább átok ha követnek és nem áldás...

A klán jelenleg tárgyalásokat folytat több magyar klánnal is hogy segítsük egymást a világtérkép meghódításában is.<br><br>Szerkesztette: Raeder, Időpont: 2011-11-23 16:17
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 nov. 23 17:08 #59909

• Zeki
Bezzeg az én kérdésemre, úgy se szó se semmi... mintha servi lenne valami domusnál. Ezt moderátori szemmel megjegyeztem....
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 nov. 24 17:06 #59910

• banditos
Panther II meg van+vettem egy helyet!
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 nov. 25 08:07 #59911

• sonics
Én meg végre megszabadultam a Pz38(t)NA-tól. Nem szerettem... Most a Stug III-at nyomotom a kreditszerzés miatt.

Ha valaki nem tudná, akció van!
http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=...&amp;nid=6094474
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 nov. 25 08:36 #59912

Zeki: Én speciel nem is láttam, hogy kérdeztél volna.
Mellesleg megvettem 750 goldért a Pz38H735-t. Azt hittem valami brutál tank lesz, de nem vagyok tőle elájulva. Ha a kezdetleges panzerek után játszottam volna először akkor jónak tartanám, de így hogy már a BT-2 után vagyok, azt mondom csak egy tank a sok közül...
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 nov. 25 11:47 #59913

• Panther
Egy mini Tiger tank a sok közül

Én nem szerettem a lassúságát, de a páncélzatát nagyra értékeltem.

Amúgy hol, hogy és mennyiért lehet SMS-ben aranyat venni?
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 nov. 25 12:01 #59914

Nehogy sms-be vegyél már. Az qrva nagy lenyúlás. Van egy srác, ő osztogat 1000 forint/darabáron eladatlan gamestaros kódokat. Neten kell neki utalni, ő meg visszaküldi a megadott emailre a kódokat, kb 2 nap alatt meg is van.
Az aktivált kódhoz jár 1250 arany, +1 garázs slot egy m3 stuart tankkal amit még el is tudsz adni 170k ezüstért. Veszel két darabot 2k forintért és már lesz is egy hónapnyi premiumod meg egy rahedli pénzed a garázshelyekkel... szerintem megéri.<br><br>Szerkesztette: Raeder, Időpont: 2011-11-25 13:35
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 nov. 26 09:58 #59918

• Panther
2 ilyen újságot vettem már anno. Megérné, de ebben is bűzlik valami.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.22 másodperc
Joomla templates by a4joomla