Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

World of Tanks
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: World of Tanks

Válasz/Re:World of Tanks 2012 jan. 06 15:50 #60454

• banditos
Jók lesznek a franciák csak mivel a háború utániak a páncélzatúk érdekesen gyenge a többihez képest.Mosta 10 helyből 4 kreditszerző(T-127,Tetrach,Francia 5-6 szintű heavy) lesz és van,a célok a német medium és E-100 vonal,valamint farancia medium és heavy vonal!a többi kettő meg megmarad már mint hely!
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 jan. 07 12:01 #60470

• koi
banditos írta:
MK VII Tetrach-ot kapunk,tier III-mas.
Tier II,de mindegy...Ma kilőttem vele két tankot,köztük egy H-39 (német kézen)+egy H-35.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 jan. 07 17:51 #60485

• Magyarharcos
Panther írta:
Raeder írta:
Panther, tegnap láttalak téged (GW Panther) röpke két másodperc erejéig, amíg kilőtt az egyik csapattársam 1 másodperccel előzve meg engem a Siegfried Line-n.

Igen, arra a mapra ritkán töltök be, pedig ki akartalak nyírni

Én egyébként (néha) a következő zenét halgatom WOTozás közben:

Lehet, hogy egy kicsit démoni, de piszok jó . Valaki nem tudja, milyen filmből/játékból van?

Démoni?

Méé lenne e démoni? Semmi démoit nem hallok benne, de valahonnan qva ismerős.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 jan. 08 21:29 #60503

• Panther
Akkor homályosíts fel, honnan van ez a zene.

Én a tier 4 kifejlesztése után abbahagyom a franciákat, mert kell a mani arra, hogy még a héten megvehessem a panther II-őt, mint az lső tier 8-as járgányomat
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 jan. 09 09:21 #60504

Panther, szerintem ezek hasonló zenék ahhoz amit te linkeltél, bár szerintem ezeket te is ismered:

Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 jan. 10 12:16 #60507

• Panther
Hát, most már ismerem. De nem mondanám azonos kalibernek.

A hét elején lelassulok egy kicsit a Pantherral, de valszeg szombatra meglesz a tp a Panther II-re.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 jan. 10 16:55 #60511

• banditos
Már tier III-mas franciák
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 jan. 11 05:30 #60521

• koi
Haha,nekem már Char B1bis!
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 jan. 11 12:01 #60523

• Magyarharcos
koi írta:
Haha,nekem már Char B1bis!

Ha most Bütyi itt lenne...

Jutt eszembe!

Tudja valaki mi van HunBütyökkel, Com. Hakapeszivel és Portolio-val?
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 jan. 14 18:43 #60549

• koi
\"Meleg,nyári nap.Most kell csatázni,pláne egy mocsárban?!De hiába,menni kell.A B1-em személyzete,igaz,melege volt,de becsukott minden nyílászárót,és indultunk.Először az északi hídon indultunk el,de bázisvédelemre visszamentünk.Ekkor már csak ketten voltunk, az ellenség háromszoros fölényben.Elindultunk most a déli hídon.Átérünk,eddig semmi ellenállás,még elérhetjük a bázist!Felbukkant egy Panzer III A,tüzelek és berobban!Így tovább.Hirtelen egy robbanás,a tarackkezelő ordít,hogy jobb lánctalpunk megsérült.Egy Panzer IV dühödten tüzel,de lepattan.Hál\' Istennek meg az acélnak!Repülnek a 47-es lövedékek,az ellenség lángba borul,felrobban.Előre!-adom ki a parancsot.Ekkor 13-13 az állás.Felértem a bázisra,lassan felkúszik a számláló.Öt...tíz...húsz,az ellenség sehol.BAMM!14-13,vezetünk. Nyolcvan...kilencven...száz!Nyertünk!Mehetünk haza enni!\"
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 jan. 14 21:04 #60550

• Panther
\"Sercen a rádió: ellenséges nehéz harckocsi, segítséget kérnek! Mi vagyunk a legközelebb, Pantherünk motorja felbőg, maximális sebességgel irány a falu! A falu szélén, a viaduktnál találkozunk velük, egy KV-1S áll lesben, viharvert állapotban, egy lövésünk nyomán felrobbannak a rekeszben maradt lőszerek. Újabb hívás! Egy Jsz-3-as tart a falu másik vége felé, T-34-esünk nem bír vele. Irány arra! Cél, 60 m, 14 óra irányban. Tűz! Telitalálat, töltés! A szörny lassan felénk fordítja tornyát, de a sérült motor miatt lassan mozog. Tűz! Újabb találat, leszakad a lánctalp. Tölts, teljes sebességgel előre! Már csak 30 m, Pantherünk gyorsan falja a métereket. Oldalról, 5 méterről éri az utólsó lövés, a jármű kiégett! Újabb ellenség a láthatáron, egy LÖWE tart az egyik bajba került VK3601(H) felé! Újratölts, indulás 10 óra irányba! A teljes sebességgel robogó Párducunkat egy találat sem éri, az ellenséges lövész ideges, kapkod. A lövésünk a frontpáncél alján találja el, hatalmas robbanás: a lőszer berobbantotta az üzemanyagot, mindenki bennégett. Mily véres győzelem a Das Reich hadosztály számára!\"

Megvan a tp, kifejlesztettem a Panther II-őt, már csak kredit kell
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 jan. 15 11:33 #60556

• koi
Panther írta:
\"Sercen a rádió: ellenséges nehéz harckocsi, segítséget kérnek! Mi vagyunk a legközelebb, Pantherünk motorja felbőg, maximális sebességgel irány a falu! A falu szélén, a viaduktnál találkozunk velük, egy KV-1S áll lesben, viharvert állapotban, egy lövésünk nyomán felrobbannak a rekeszben maradt lőszerek. Újabb hívás! Egy Jsz-3-as tart a falu másik vége felé, T-34-esünk nem bír vele. Irány arra! Cél, 60 m, 14 óra irányban. Tűz! Telitalálat, töltés! A szörny lassan felénk fordítja tornyát, de a sérült motor miatt lassan mozog. Tűz! Újabb találat, leszakad a lánctalp. Tölts, teljes sebességgel előre! Már csak 30 m, Pantherünk gyorsan falja a métereket. Oldalról, 5 méterről éri az utólsó lövés, a jármű kiégett! Újabb ellenség a láthatáron, egy LÖWE tart az egyik bajba került VK3601(H) felé! Újratölts, indulás 10 óra irányba! A teljes sebességgel robogó Párducunkat egy találat sem éri, az ellenséges lövész ideges, kapkod. A lövésünk a frontpáncél alján találja el, hatalmas robbanás: a lőszer berobbantotta az üzemanyagot, mindenki bennégett. Mily véres győzelem a Das Reich hadosztály számára!\"

Megvan a tp, kifejlesztettem a Panther II-őt, már csak kredit kell
Ez hun volt,Prokhorovkán?Ja,rájöttem,Westfield.<br><br>Szerkesztette: koi, Időpont: 2012-01-15 12:34
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 jan. 15 11:49 #60557

• koi
\&quot;A tó felől hűsítő szellő érkezett Lakefield környékén.Haladunk előre.Harsan a rádió:BT-7,11 óránál!Körbelendül a lövegtorony,tűz.A BT-7 rendesen bekapta,kilőve.Megyünk a sziklapárkányon,előttem egy StuG meg egy másik B1.Robbanás:egy M3 Lee,védekező pozícióban.Hamar a StuG áldozata lesz.Tovább,tovább!Egy B1 befészkelte magát előttünk,tűz!Kilőtte a másik B1.Már itt a bázis!Egy Panzer 38 nA,és egy Panzer IV D.Önálló tűzvezetés!Robbannak a lőszerek,az nA az enyém,a másik másé.Hatalmas robaj,Bison előttünk.Már nincs ott.Elfoglaltuk a bázist,az utolsó ellenség(Hetzer) még balhézik,de nyerünk...\&quot;
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 jan. 15 12:19 #60560

• Panther
\&quot;Az első csatanap, amióta Norvégiába vezényeltek minket. Jagdpantherünk vadi új, jól álcázva, védelmi állásban várjuk az ellenséget. A rádióban néma csend, majd hosszú percek múlva: nehéz harckocsi, tűztámogatást kérünk! Állásunkat elhagyva a fjord nyugati oldalán teljes sebességgel délnek indulunk, ám az ellenség bekerítése teljes, övék a város! A sziklaoromnál átfordulva, egy bokorból mértem fel a helyzetet. Egy E-75-nyomul előre a főutcán, nyomában egy Szu-85-el. Miénk a meglepetés előnye, mire észrevesz, késő. Egy 88 mm-es lövedék csapódik a torony alá, a lőszerkészlet berobban, a páncélos kiég. A Szu-85 lendületétől hajtva nekimegy a roncsnak, eltört lánctalpát ledobja a görgő. Cél a motortér, a Szu-85 motortere kiég, a kezelők gyalog menekülnek. Az ellenség, látván legerősebb páncélosának vesztét, visszavonul. A csata a miénk!\&quot;
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 jan. 21 19:05 #60620

Barátaim, megvan a TIGRIS!
A hadsereg is csak ugyanolyan pocsék dolog volt, mint minden egyéb, s az egyetlen jó az volt benne, hogy az embernek cimborái akadtak.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.29 másodperc
Joomla templates by a4joomla