Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

World of Tanks
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: World of Tanks

Válasz/Re:World of Tanks 2012 jan. 31 08:41 #60706

Én az MNT-ben vagyok, nagyon jó a hangulat, a kláncsatákat leszámítva persze:P Egyetlen kötelező dolgot várnak el és az a ts használata. A HAC-ot én pl nem szerettem, ott olyan furcsa volt a vezetés, nem véletlen, hogy abból a klánból kivált vagy 20-30 ember egyszerre.

Jesszus panther, minek mentek kláncsatázni 8-9-es tankokkal?? Ott vagy mindenki fullos, vagy bele sem érdemes vágni...
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 jan. 31 13:44 #60708

• Panther
Ezt sajnos nem én döntöm el, de egyébként még csak 2-őben voltam, mert a cw pályák javára nem töltök be. De azért nem mindenki fullos: pár napja nyertünk úgy, hogy csak egy 9-esünk volt, és mindkét félnek csak 7-8 tankja volt! Nekik volt két Jsz-7 is, de azok elég hülyén játszottak, bedaráltuk őket.

Én sem vinném a csapatot cw-be ilyen járművekkel, itt a gyakorlatozás a fő. Amúgy sincs meg a létszám hozzá.

Részben ez az oka, hogy a Levente divízióban nem kötelező egyedül a ts, és hogy kevés a cw és a jó tank. Akinek jobb járgánya van, az általában át lesz híva a Royal divízióba, ők már komoly cw-ket nyomnak, bár nem a legjobb eredménnyel, nekik sincs provinciájuk.<br><br>Szerkesztette: Panther, Időpont: 2012-01-31 14:47
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 jan. 31 14:06 #60709

Hogyhogy nem te döntöd el? A te kredited a te időd, milyen jogon mondják meg kötelezően, hogy neked menned kell?

Én nem azt mondom, hogy ott minden csapat fullos, mert én pl sok olyan csapatot láttam hol még t7-es heavy is volt!!!, de ezek többnyire az első fordulóban kiesnek, szóval értelme nem sok van. Ha meg mindenképpen a gyakorlás a cél akkor menjetek századokba, akkor legalább szokjátok is egymást és még a max szintet is megszabhatjátok.

Nálunk sajna most elég gáz a cw, sőt le is álltunk szinte, mert aki csinálja nem ért a vezetéshez, aki meg értene az meg nem vállalja. Nekem most a szakaszolás, meg több szakasszal az összeszámolás jön be...
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 jan. 31 17:37 #60710

• Zeki
Engem egyszer kötelezően nem engedtek, mert elromlott a Team Speakem. Mondom ok. De hát Tiger VI volt a maxom akkor, de hát a tanulás előrébb van mint a játék.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 01 07:52 #60715

• Rudolf
Engem is megkörnyékeztek klánok, még sok külföldi is. A legtöbbnél ha nem mész esténként csatázni akkor kivágnak a klánból. Van olyan Magyar klán ahol írásban kell jelezned ha nem tudsz menni! Teamspeak a legkevesebb, de ilyen hülyeségektől felforr az agyvizem. Én maradok magánzó, maximum cimborákkal 2-3 szakaszban. Persze ha úgy van várok mindenkit az oldalról szakaszolni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 01 09:00 #60722

• Panther
Nem kötelező mennem cw-re, de gyakran próbálok menni, mert lesülne a képemről a bőr, ha a csapattársaimat cserben hagynám, és ha 6 tankkal mennénk 15 ellen.

Ha nem raknák át az embert a Royalba, amint eléri a tier 9-et, jobb lenne. Engem valszeg amúgy se vesznek át, mert a cw-k feléről kifagyok, így talán lesz majd egy 10-ese a Leventéknek is. Bár az is igaz, hogy egyenlőre az e-50 felé zakatolok nem túl nagy iramban, mert a Panther II eszi a pénzemet. Most arra gyűjtök, hogy megvegyem a KV-3-at, és kifejlesszem a KV-1S-t.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 01 15:53 #60729

• sonics
Sziasztok

Én a királytigrissel kezdtem el a szenvedést éppen...
alap löveggel egy nagy túró az egész, főleg amilyen csatákba tesz.

Remélem, hogy a KwK 45 L/52 105 millise jobb lesz.
A kérdésem az lenne, hogy ez a löveg felmegy a tankra a felfüggesztés fejlesztése nélkül is?
Nem lenne rossz, mert így eléggé gyengusz szegényem.

köszi a válaszokat előre is
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 01 16:45 #60738

• Rudolf
Nézd meg az aktuáli tömegét a tigrisednek, majd vond ki belölle a jelenlegi löveg tömegét. Ha ezzel megvagy add hozzá az általad áhitott löveg tömegét és ha ez több mint amit a futómű elbír akkor szívás. Az adatokat megtalálod a képernyő bal oldalán ha a tigrisedre váltottál. Általában csak a vadászpáncélosok bírják el a nagyobb löveget az eredeti felfüggesztéssel. Maximumra húzva nagyon jó kis harckocsi, nekem sikerűlt vele 10-et kilőni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 02 07:04 #60739

• sonics
Rudolf írta:
Nézd meg az aktuáli tömegét a tigrisednek, majd vond ki belölle a jelenlegi löveg tömegét. Ha ezzel megvagy add hozzá az általad áhitott löveg tömegét és ha ez több mint amit a futómű elbír akkor szívás. Az adatokat megtalálod a képernyő bal oldalán ha a tigrisedre váltottál. Általában csak a vadászpáncélosok bírják el a nagyobb löveget az eredeti felfüggesztéssel. Maximumra húzva nagyon jó kis harckocsi, nekem sikerűlt vele 10-et kilőni.

Köszi szépen. Kicsit elkeseredtem mikor megláttam a számokat. Na majd szenvedek véle, mert akkor azért megéri...
Most az Amx 13/75-re gyúrok kicsit...
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 02 12:23 #60740

• sonics
Közeleg a 7.2
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 02 22:01 #60741

• Panther
Ja, fincsi lesz. De fiúk, én egy képet sem találtam a neten a T28-ról, nemhogy az eredeti prototípusról, honnan tudják ezek, hogy nézett ki?
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 03 16:24 #60744

• banditos

Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 04 14:49 #60752

• Panther
Banditos, ezt te csináltad? Ismerős a hang a teamspeakről. Azért a páncélzatukat ne becsüld le, saját szintjükön általában elég közel tudnak kerülni az ellenséghez, hogy a lövegük elég hatásos legyen. És amit az első pár percben mondasz, az csak kb. tier 5-6-ig érvényes, aztán már nem lehet panasz a lövegre, onnantól meg a páncélzat satnyul el, de elképesztően nő a sebesség.

És én speciell ebben a játékban a sebességet és a manöverezőképességet tartom a leggtöbbre, amit a tigerem nem mondhat magáénak . Viszont a Panther II-esem egyből hozzásegített első E-100-asom elejtéséhez, ami egyébként, bár csak 13 %-os volt (jó szám ), 6 harckocsinkat tartotta fel egy sarkon Abbeyben. Én a nélkül kerültem meg, hogy lett volna esélye eltalálni, pedig előlről jöttem. És még csak a 75 mm-es L100-as löveg volt rajta, nem a mostani 88 mm-es L/71.<br><br>Szerkesztette: Panther, Időpont: 2012-02-04 15:54
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 05 11:44 #60764

• banditos
Én csináltam,de amúgy is mondom benne:Tier 5-ig!
Amúgy szereztem AMX 12t-t!A tárazás nagyon jó benne és a fürgeségét is imádom!
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 05 14:40 #60765

• Panther
Igen, azt én sem vitatom, úgyhogy amint lesz rá keret, elindulok újra a francia medium vonalon. És az oroszon is, ott már a T-34/85-től kezdem majd újra. A franciáknál az AMX 40-el, annak jó páncélja van, csak úgy pattog róla minden, néha még Királytigris is
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.22 másodperc
Joomla templates by a4joomla