Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Ötletek

Válasz/Re:Információ 2009 jún. 09 05:35 #15549

• HunBütyök
nekem pdf-ben van millió könyvem, lehessen őket letölteni!

A svéd kalózpárt bejutott az EU parlamentbe, úgyhogy ők majd megvédik érdekeidet!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Információ 2009 jún. 09 06:44 #15554

• Számvéber Norbert
HunBütyök írta:
nekem pdf-ben van millió könyvem, lehessen őket letölteni!

A svéd kalózpárt bejutott az EU parlamentbe, úgyhogy ők majd megvédik érdekeidet!

Na, szép. Azért írjanak a hozzáértők érdekes könyveket, hogy aztán egyesek szépen ingyé\' lelopják őket a netről? Tudom, hogy ez manapság nagyon megy, de legalább tartsd magadban!
Mivel magam is publikáltam már ezt-azt, ez a tolvaj-tempo különösen zavar.

Nekem is van több ezer könyvem, de a polcomon. Fizettem értük, sajnos sokszor igen sokat.<br><br>Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2009-06-09 08:45
Téma zárolva.

Válasz/Re:Információ 2009 jún. 09 07:13 #15555

• művésznő
Aztán meg annak a jó kis papírnak, nyomdafestéknek a szaga olyan, hogy nincs is párja!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Információ 2009 jún. 09 19:13 #15564

• HunBütyök
Jól van na, ne aggódj Norbi a te könyveid itt vannak eredetiben, le is fotózom őket, ha gondolod.

Amúgy én is tervezek egy könyvet, olyat mint Philip Trewitt: páncélozott harcárművek című könyve, de eleve PDF-ben lesz és totál ingyenes.

Mivel senki nem fizetne érte, így inygér biztosan elolvasnák.

Ha már meseíróként nem hozott nagy áttörést a csörrencs-kalandjai, legalább ismeretterjesztő harckocsijegyzéket hozzak össze...

De egy példányt majd valahogy sunyiban kinyomtatok a munkahelyemen és dedikálok Neked egyet Norbi oké?

Amúgy csoműó könyvet nem is lehetne megvenni ami nekem van... Pl. az amcsi katonai sulikban van olyan tankönyv hogy Field Fortifications... azt pl szerintem nem tudnám megvenni itthon sehol sem.

De pl. a Tank battles Of The Pacific című könyvet sem látom a polcokon...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Információ 2009 jún. 09 19:15 #15565

• HunBütyök
Amúgy a Normandiás könyved mikor lesz elérhető?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Információ 2009 jún. 09 19:19 #15568

• Számvéber Norbert
A \&quot;Normandiás\&quot; könyv 2009 októberében jelenik meg.
A külföldi kiadású könyveket már évek óta meg lehet rendelni forintért is. Ez nem kifogás.
Ha a netről magadnak töltögetsz, az még elmegy. De legalább ne reklámozd!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Információ 2009 jún. 09 19:32 #15569

• HunBütyök
És hol lehet ilyeneket rendelni?

Mert azért eltöltésnél is szívtam már meg a dolgot, pl. a Panzer 35(t) harckocsiról szóló könyv az lenygelül volt, amiből egy kukkot sem értettem, meg a 7tp-s könyv is.

Meg amúgy is, ami engem érdekel az úgysincsen meg a könyvesboltok polcain.

Persze ha írnál róluk (mármint az eldugottabb dolgokról, pl. a Balkáni hadjáratról ahol a német-oalsz csapatok duhajkodtak) Te egy könyvet azt tuti megvenném.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Információ 2009 jún. 10 06:22 #15572

• Számvéber Norbert
Amit kiadtak, azt meg is lehet rendelni.
Magánüzenetben leírom, hogy én melyik magyar cégekkel szoktam rendeltetni a külföldi könyveket. Itt nem akarok reklámozni.
Nem hiszem, hogy 1943 előtt történt, nem magyar vonatkozású témából könyvet írnék valaha is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2009 jún. 10 17:57 #15585

• koszta
Kérném ezt a Könyvek részben folytatni, mert ez itt off. Köszönöm.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Információ 2009 jún. 10 17:58 #15586

• HunBütyök
Az Erdély a hadak útján című könyvetekben van 1940-es dolog is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Információ 2009 jún. 10 18:26 #15590

• Számvéber Norbert
A Könyvek részben válaszoltam.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Információ 2009 jún. 10 18:54 #15593

• koszta
Számvéber Norbert írta:
A Könyvek részben válaszoltam.

Köszönöm Norbi, hogy átterelted a témát.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Információ 2009 jún. 15 05:31 #15736

• HunBütyök
Srácok! mi lenne ha lenne lemezkritita és lemezismertető olyan zenekarokrük albumairól akiknek vannak világháborúról szóló dalaik...

Most éppen az angol Warbringert hallgatom és a stilizált Churchill harckocsi megihletetett...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Információ 2009 jún. 15 15:03 #15759

• Bazooka Joe
De am. globális zenekritika is lehetne... nem feltétlenül csak a II. Vh-ról szólók. Remélem itt nem a rasszista hangvételű zenekarokat akarod bemutatni... mert annak mi értelme lenne?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Információ 2009 jún. 15 18:08 #15770

• HunBütyök
Nem, te kis butus!

Az igaz, hogy imádom a külföldi \&quot;rasszista\&quot; zenekarokat is, de alapjáraton rocker és metálos vagyok.

Ki hitte volna mi? Kedvenc zenekarom meg a BLACK SABBATH már több mint 10 éve! Azelőtt Metallicás voltam, kedzetben meg Tankcsapdás. Ma már a tankcsapdát nem bírom meghallgatni annyira ratyi lett, a Metallica meg a Justice lemezig volt szuper, meg most a Death Magnetic a szuper lett!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.21 másodperc
Joomla templates by a4joomla