Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Ötletek

Válasz/Re:Ötletek 2009 nov. 12 17:18 #21049

• koszta
Jagdpanther írta:
Nekem is van egy ötletem, de nem nagyon értek a weblapokhoz, nemtom megvalósítható-e:

Ki lehetne írni a dátum alá, hogy 60 éve, ezen a napon milyen esemény történt. Ahogy láttam a kronológia menüpontban, az anyag megvan.

Megoldható lenne a dolog, csak talán feleslegesen sok munka lenne. Így is most próbáljuk egyszerűsíteni kicsit a weblapot, sok a felesleg rajta.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2009 nov. 27 18:32 #22024

• Dent
Nem tudom, hogy ezt már felvetette-e valaki, de nekem az lenne az ötletem, hogy ki lehetne írni a német, amerikai stb. rangokat, megnevezéseket és annak magyar jelentését.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2009 nov. 27 19:12 #22028

• HunBütyök
Dent írta:
Nem tudom, hogy ezt már felvetette-e valaki, de nekem az lenne az ötletem, hogy ki lehetne írni a német, amerikai stb. rangokat, megnevezéseket és annak magyar jelentését.

Rajta vagyunk az ügyön! Csak nehézkes meló, mivel nehéz lefordítgatni őket. S van pár olyan rang ami pl. nincsen a magyarban.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2009 nov. 28 08:29 #22032

• Dent
Értem. Lehet, hogy tudnék ebben segíteni. Pár rangot tudok. Pl.:
Waffen-SS -> SS-Soldat - Közlegény
Waffen-SS ->Rottenführer - Tizedes
stb.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2009 nov. 28 09:27 #22034

HunBütyök írta:
Dent írta:

Rajta vagyunk az ügyön! Csak nehézkes meló, mivel nehéz lefordítgatni őket. S van pár olyan rang ami pl. nincsen a magyarban.

Hát, akkor bizony csak oda kell írni, hogy nincs a magyarban;)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2009 nov. 28 09:35 #22036

• koszta
Dent írta:
Waffen-SS -> SS-Soldat - Közlegény
Waffen-SS ->Rottenführer - Tizedes
stb.

Esetleg írj egy privát üzentet Bütyöknek, hogy miben tudsz segíteni, ha szeretnél.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2009 dec. 14 18:33 #22541

Dent nagyon jó az ötleted ezt díjazom!!

Kérlek ne írj ennyi felkiáltójelet máskor! Köszönöm.<br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2009-12-14 19:36
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2009 dec. 15 14:11 #22649

• PanzerfaustHans
Jó ötlet.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2009 dec. 15 16:33 #22674

Dent írta:
Waffen-SS -&gt; SS-Soldat - Közlegény
Waffen-SS -&gt;Rottenführer - Tizedes
stb.

Bocs de ez igy nem jó ugyanis rosszul írod
SS-Mann-közlegény
SS-Unterscharführer-tizedes
SS-Rottenführer-Őrvezető feleti rang nincs magyar megfelelője
<br><br>Szerkesztette: panzer2, Időpont: 2009-12-15 17:35
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2009 dec. 15 16:34 #22675

Dent írta:

Ezt már én javasoltam örülök hogy most már ketten vagyunk és meghalják a többiek is:)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2009 dec. 15 17:30 #22690

• Bazooka Joe
Én meg is csináltam a Waffen-SS rendfokozatiról egy táblázatot. El is küldöm majd kosztának, de már előre látom, hogy lesz belőle vita, mert számtalan verzió lehetséges.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2009 dec. 15 18:55 #22697

én szerintem a jövö háborúiban a repülök és a vagyi fegyverek aratnának
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2009 dec. 15 19:58 #22709

• HunBütyök
Nekem van pár barátom akik SS hagymányőrzők ők biztosan vágják a rangjelzéseket. na és a Sturmmann az milyen jelzés? Az is SS közlegény nem?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2009 dec. 15 20:00 #22712

• HunBütyök
Rambo írta:
én szerintem a jövö háborúiban a repülök és a vagyi fegyverek aratnának

És ez hogy jön ide? Amúgy a biológiai fegyverek. Ez a H1N1 is az szerintemm Az Operation Hapciröff hadművelet része.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2009 dec. 15 20:03 #22716

Amerikaiak ledobták a Mexikóiakra Oroszok meg az Ukránokra mert nem fizetek gázt:laugh:
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.25 másodperc
Joomla templates by a4joomla