Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Ötletek

Válasz/Re:Ötletek 2010 feb. 11 17:31 #27997

Hehe:laugh: !!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 feb. 11 17:48 #28004

Jó lenne ha lennének a nevek meg a hozzászólások mellé kitüntetések ! szerintem jó lenne!
De különben hogyan lehet kitüntetést szerezni?
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 feb. 11 18:13 #28019

• Zeki
Már vannak kitüntetések, és azt
pl.: - rendszeres és aktív fórumozásért (tudom ez szinonima)
- találkozókra járás...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 feb. 12 22:53 #28200

Lehet ez csak az én meglátásom, de jobban örülnék és sokkal kényelmesebb is lenne szerintem, ha a fórum első oldalain a legfrissebb írásokat lehetne olvasni és nem a legrégebbieket.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 feb. 12 22:59 #28202

Ha jól tudom azt belehet állítani, a kitüntetésről pedig szerintem így jó ahogy van!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 feb. 12 23:15 #28204

Akkor azt írjátok meg hogy hol, mert ez a mostani állapot nagyon zavaró.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 feb. 13 07:41 #28212

• koszta
Adataim, szerkesztés, adatok szerkesztése, fórum beállításai fül, üzenetek kedvelt sorrendje, az újabb hozzászólások vannak elől.

Lesz kitüntetések rész frissítés is hamarosan. S az aktív fórumozók is fognak kapni kitüntetést.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 feb. 13 10:59 #28229

Ha minden aktív fórumozó kap, akkor rendben van!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 feb. 14 17:57 #28350

koszta írta:
Adataim, szerkesztés, adatok szerkesztése, fórum beállításai fül, üzenetek kedvelt sorrendje, az újabb hozzászólások vannak elől.

Lesz kitüntetések rész frissítés is hamarosan. S az aktív fórumozók is fognak kapni kitüntetést.

Nnna. Nekem pontosan így van beállítva, ennek ellenére, ha bemászom egy fórumba mégis a legrégebbi oldal jön elő!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 feb. 14 19:54 #28390

• koszta
Hajcihő írta:
koszta írta:

Nnna. Nekem pontosan így van beállítva, ennek ellenére, ha bemászom egy fórumba mégis a legrégebbi oldal jön elő!

Bocsi, tényleg hiba volt, most már ha beállítod, akkor a legelső oldalon lesznek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 feb. 18 00:00 #28684

koszta írta:
Hajcihő írta:
koszta írta:

Bocsi, tényleg hiba volt, most már ha beállítod, akkor a legelső oldalon lesznek.

HURRÁ!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 már. 01 17:02 #28998

• Álmos97
Ha valaki igényt tart a szolgáltatásaimra, szívesen írok tankokról és repülőkről.Pl.:Tetrarch angol légiszállítású harckocsi, Teljes BT sorozat leírása, Gloster Gladiator, Harry Hopkins, olasz tankett stb.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 már. 01 17:34 #29000

• koszta
Mint szerkesztő, vagy csak mint cikkíró? Nem mindegy.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 már. 04 14:30 #29058

• Álmos97
Csak cikkíróként.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 már. 04 14:54 #29059

• koszta
Természetesen így is lehetséges. A többit privátban megbeszéljük.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.22 másodperc
Joomla templates by a4joomla