Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Különleges alakulatok

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúban 2010 szep. 02 18:32 #41172

Végig az egész úton!-ezt jelenti
Üdv: Dani
Téma zárolva.

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúba 2010 szep. 02 18:35 #41174

Jó etét!
Én egyébként nem szeretem az orv lövészeket.Szerintem csúnya dolog.De a háború már csak ilyen.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúban 2010 szep. 02 18:39 #41175

• Roland
101.Légideszant írta:
Én is sajnálom ezeket az igazi önfeláldozó német elit alakulatokat,sajnos kevesen élték túl a háborút,főleg a ruszki \"hadifogoly táborok\" miadt.Ja,és miért nincs magyar holokauszt? Oroszok szemétsége miadt egy csomó magyar és német hadifogoly odaveszett!

Ez egy az egyben igaz. De ezen már nem tudunk változtatni.
Sajnos \"a háborúban mindent lehet\".
Téma zárolva.

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúba 2010 szep. 02 18:41 #41176

• Roland
101.Légideszant írta:
Jó etét!
Én egyébként nem szeretem az orv lövészeket.Szerintem csúnya dolog.De a háború már csak ilyen.

Valóban csúnya, de ugyanakkor hasznos dolog.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúban 2010 szep. 02 18:42 #41177

Igen,Pl.: Szent László hadosztály,Hunyadi SS hadosztály,Hungária SS hadosztály.
Üdv: Dani
Téma zárolva.

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúban 2010 szep. 02 18:51 #41178

A Wermacht legelitebb páncélos hadosztálya én szerintem!
Páncélos kiképzőkből jött létre,azt hiszem 1943-ban.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúban 2010 szep. 02 18:59 #41179

Teljesen igazad van Bazooka Joe!!!
Egyébként én az ilyen gyarmati,koldus hadosztályokat nem szeretem PL.:Mert gyávák. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúban 2010 szep. 02 19:05 #41180

Nem szeretem az idegenlégiót!Bűnözőkből áll az egész!
Üdv.: Dani A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúban 2010 szep. 02 19:10 #41181

• HunBütyök
Légidesszant, repülj el inkább a kis Ju-52-eseden, dobd le magad ejtőernyővel lehtőleg az északi sarkra, és kussolj. Köszike!

Bir Hakiem mond neked valamit picifam? Hogy is volt az amikor egy maroknyi légiós megállította Rommel német-olasz csapatait? Csipogd el nekem szépen!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúban 2010 szep. 02 19:11 #41182

HunBütyök írta:
Légidesszant, repülj el inkább a kis Ju-52-eseden, dobd le magad ejtőernyővel lehtőleg az északi sarkra, és kussolj. Köszike!

Bir Hakiem mond neked valamit picifam? Hogy is volt az amikor egy maroknyi légiós megállította Rommel német-olasz csapatait? Csipogd el nekem szépen!

Egyet értek a bűnözők megmutatták hogy kell harcolni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúban 2010 szep. 02 19:12 #41183

Híresebbek az bíztos!
Egyébként mind a kettő ugyan olyan elit volt.
Én mégis csak a német ejtőernyősöket szeretem! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúban 2010 szep. 02 19:16 #41184

101.Légideszant írta:
Híresebbek az bíztos!
Egyébként mind a kettő ugyan olyan elit volt.
Én mégis csak a német ejtőernyősöket szeretem! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Én is, de a te nevedből nem ez derül ki...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúban 2010 szep. 02 19:16 #41185

• HunBütyök
Húha, mert gyávák. Francia barátommal, aki amúgy francia tengerészgyalogos, bezsélgettem ezekről a \"gyáva\" \"koldushadosztályokról\". Na az a helyzet, hogy pl. a szenegáli, algír, marokkói alakulatok inkább harcoltak 1940-ben mint a franciák. Volt hogy 300 szenegáli egy várost kipucolt, bevette magát és a németkék csak nagy vezsteségek árán tudták bevenni.
Nekem egyik kedvenc alakulatom a szenegáli könnyűgyalogság. Nagyon erős, fürge, harcra termett, atléta típusú négerek voltak. Kiváló lövészek és közelharcosok állati erővel megáldva. Európai szemmel kicsit vademberek voltak, de félelmetesek is. Külsejük, viselkedésük, mentalitásuk az akkori európai embernek félelmetesen különös volt. Képzelj el egy német pásztorfiút aki eddig a káposztán, a virslin és a tehénen kívül nem látott mást, és rohan felé egy kétmétres őrjöngő \"kannibál\" egy 70 cm-es bajonettel!

De ha német oldalon nézzük, az Afrika Korpsnál is szolgáltak líbiaiak, akik erdendően az olaszok gyarmati elit alakulatainak számítottak. Ezek is arab és néger emberekék voltak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúban 2010 szep. 02 19:17 #41186

Én az olasz katonákat se szeretem,mert 90%-ban gyáva zsoldosokból áll.Még a szétvert franciákat sem tudták leverni,se a görögöket A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúban 2010 szep. 02 19:20 #41187

• HunBütyök
Szétvert franciák ellen az olaszok és a szétvert görögök ellen... Elárulm kis cukorbogyóm, hgy azok a \"szétvert\" franciák az Alpokban elit hegyivadászok voltak. Hazai terpen, a betanult harcmodorral.

A \"szétvert\" görögök akko rmg nem voltak szétvertek, csak ők is kihasználták természeti adottságait az országuknak, és példáulé pár 75 mm-es ágyúval rommá lőtték az olaszokat és zsákmányoltak vagy 70 harckocsit.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.18 másodperc
Joomla templates by a4joomla