Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Különleges alakulatok

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúban 2010 szep. 03 12:24 #41248

Látom neked a német ejtőernyősök!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúban 2010 szep. 03 12:27 #41249

• Roland
101.Légideszant írta:
Melyik a kedvenc alakulatotok?
Üdv: Dani:whistle: A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Hát, elég sok van (de nehogy valaki azt mondja, hogy számomra a németek körül forog a világ) inkább az amerikai 82. Légi szállítású hadosztályt írom.
Elsősorban a terjedelmes múltjuk miatt szeretem őket.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúban 2010 szep. 03 12:29 #41250

• Bazooka Joe
101.Légideszant írta:
Azt szeretném kérdezni,hogy a német 6.ejtőernyős ezred melyik hadosztályhoz tartozott?

Eredetileg a 2. ejtőernyős-hadosztályhoz (2. Fallschirm-Jäger-Division) tartozott, de a normandiai harcoktól kezdődően, egészen a háború végéig már független ezredként működött.

De hát múltkor megírtam, hogy mit üss be, hogy rálelj a történetükre... nem találtad meg a szövegeket, vagy gond van az angollal?<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-09-03 14:34
Téma zárolva.

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúban 2010 szep. 03 13:31 #41258

Köszönöm újra!
Németet tanulok,és a Google fordító elég értelmetlen A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúban 2010 szep. 03 13:41 #41259

PROFIK VAGYTOK!!!
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúban 2010 szep. 03 13:46 #41260

Hogy tudok képet kirakni ahogy Bazooka Joe a Fallschirmjägert?
Üdv: Dani A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúban 2010 szep. 03 14:13 #41263

Bazooka Joe írta:
101.Légideszant írta:
Azt szeretném kérdezni,hogy a német 6.ejtőernyős ezred melyik hadosztályhoz tartozott?

Eredetileg a 2. ejtőernyős-hadosztályhoz (2. Fallschirm-Jäger-Division) tartozott, de a normandiai harcoktól kezdődően, egészen a háború végéig már független ezredként működött.

De hát múltkor megírtam, hogy mit üss be, hogy rálelj a történetükre... nem találtad meg a szövegeket, vagy gond van az angollal?&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-09-03 14:34

Ha kérdésed van, Bazooka Joe biztos tudja!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúban 2010 szep. 03 16:37 #41269

• Zeki
Ha nem a témával kapcsolatos kérdésed van fordulj \&quot;personal message\&quot; v. \&quot;privat message\&quot; - ben a szerkesztőkhöz, moderátorokhoz, adminisztrátorokhoz, vagy akár a főadminisztrátorhoz.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúban 2010 szep. 03 17:05 #41271

Abban igazam van,hogy a 6.német ejtőernyős ezred a Market Garden hadművelet idején a Jungwirth harccsoporthoz tartozott?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúban 2010 szep. 03 17:35 #41272

• Bazooka Joe
Csak egy része, és az is a hadművelet vége felé (24-én) lett ideiglenesen beosztva abba a harccsoportba.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúban 2010 szep. 03 18:15 #41273

• Roland
Bazooka Joe írta:
Csak egy része, és az is a hadművelet vége felé (24-én) lett ideiglenesen beosztva abba a harccsoportba.

Én inkább úgy mondanám, hogy azonnali hatállyal áthelyezve.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúban 2010 szep. 03 18:18 #41275

• Roland
101.Légideszant írta:
Hogy tudok képet kirakni ahogy Bazooka Joe a Fallschirmjägert?
Üdv: Dani A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Úgy látom sikerült.

Ha jól látom, egy 82-est ábrázol:P Király;)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúban 2010 szep. 03 19:31 #41281

• HunBütyök
101.Légideszant írta:
Üdv: Dani:whistle:

Húha, kettő könnyebbet.

Mivel magyar vagyok, talán kompletten az egész gyorshadtest, az 1. huszárhadosztály, iletve 1. tábori páncéloshadosztály.

Külföldiek közül sok van.

Napestig tudnám sorolni, többek között a francia 4. páncéloshadosztály, a lengyel Független Hadműveleti Csoport \&quot;Narew\&quot;, és még kb 300 alakulat.
Bár egyszerűbb azt mondani, hogy MINDEN alakulat a kedvencem ami nem annyira ismert.<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-09-03 21:32
Téma zárolva.

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúban 2010 szep. 03 19:48 #41286

• Roland
HunBütyök írta:
101.Légideszant írta:
Üdv: Dani:whistle:

Húha, kettő könnyebbet.

Mivel magyar vagyok, talán kompletten az egész gyorshadtest, az 1. huszárhadosztály, iletve 1. tábori páncéloshadosztály.

Külföldiek közül sok van.

Napestig tudnám sorolni, többek között a francia 4. páncéloshadosztály, a lengyel Független Hadműveleti Csoport \&quot;Narew\&quot;, és még kb 300 alakulat.
Bár egyszerűbb azt mondani, hogy MINDEN alakulat a kedvencem ami nem annyira ismert.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-09-03 21:32

A légi szállítású hadosztályok közül melyikek jönnek be?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Különleges alakulatok a világháborúban 2010 szep. 03 19:58 #41288

• HunBütyök
Talán a két francia ejtőernyős alakulat a 601-es és 602-es Légiszállítású Csoport.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.20 másodperc
Joomla templates by a4joomla