Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Tankok/Harckocsik
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Tankok/Harckocsik

Válasz: Tankok/Harckocsik 2012 jún. 17 12:57 #61652

Már hogyne lenne harckocsi. Minden lövészpáncélos,és is páncélvadász harckocsinak számít.
Téma zárolva.

Válasz: Tankok/Harckocsik 2012 jún. 17 21:04 #61661

• Zhadorr
Én ezt nem így tudom. A harckocsi nem gyűjtőfogalom. A lövészpáncélos, a páncéltörő és a harckocsi funkciója más. Ne keverjük őket egy levesbe.
Téma zárolva.

Válasz: Tankok/Harckocsik 2012 jún. 18 10:58 #61666

• banditos
portillo beküldte:
Már hogyne lenne harckocsi. Minden lövészpáncélos,és is páncélvadász harckocsinak számít.

Inkább ezek páncélozott harcjárművek szerintem
Téma zárolva.

Válasz: Tankok/Harckocsik 2012 jún. 18 14:07 #61672

• Panther
Igen, de hogy kielégítsem igényeiteket, a Gigant könnyel elbírt egy Panzer 38(t)-t is.
Téma zárolva.

Válasz: Tankok/Harckocsik 2012 jún. 18 14:13 #61673

• Zhadorr
Na ez már harckocsi. Nem is volt rossz!
Téma zárolva.

Válasz: Tankok/Harckocsik 2012 jún. 18 15:25 #61674

• koi
Nekem a személyes kedvencem...
Téma zárolva.

Válasz: Tankok/Harckocsik 2012 jún. 18 16:35 #61675

• Magyarharcos

Erre gondoltok?
Téma zárolva.

Válasz: Tankok/Harckocsik 2012 jún. 18 17:34 #61688

• Bazooka Joe
Panther beküldte:
Igen, de hogy kielégítsem igényeiteket, a Gigant könnyel elbírt egy Panzer 38(t)-t is.

Me 321-essel lehetett szállítani Pz.Kpfw. III-at és IV-et is. Bármit 22 t-ig. Miután motorizálták, és létrejött belőle a Me 323, a szállítókapacitás 16 t-ra csökkent, de így is vígan elszállított egy Hetzer-t, Luchs-t, Marder-t vagy Puma-t.

Az Arado Ar 232, a maga 8 tonnás szállítókapacitásával elvitt akár egy 8 t-ás Pz.Kpfw I-et is (kimondottan a légideszantcsapatok számára lett ugye kifejlesztve a C variáns).
Téma zárolva.

Válasz: Tankok/Harckocsik 2012 jún. 19 19:34 #61705

• Hayate
Zeki beküldte:
Hát szerintem akkor is a légierő és a különböző rakéták, bombák dominálnak... jöhet bármilyen harckocsi...

Próbálj megtartani egy területet rakétával, meg repülővel. Elfoglalni sem sikerülne...
Lejárt volna a harckocsik ideje? Izraeli, német, amerikai, japán, stb haderő nem így gondolja.
Téma zárolva.

Válasz: Tankok/Harckocsik 2012 jún. 19 19:43 #61706

• Magyarharcos
Na meg erre van a Stinger rakéta is.
Téma zárolva.

Válasz: Tankok/Harckocsik 2012 jún. 20 05:12 #61715

• Zeki
Jó nagy dög volt az biztos. De hát, így még több lesz a kár, mint a haszon...

Hayate írta:
Próbálj megtartani egy területet rakétával, meg repülővel. Elfoglalni sem sikerülne...
Lejárt volna a harckocsik ideje? Izraeli, német, amerikai, japán, stb haderő nem így gondolja.

Hát majd kiderül... ez az én véleményem.
Téma zárolva.

Válasz: Tankok/Harckocsik 2012 jún. 20 05:27 #61718

Magyarharcos beküldte:

Erre gondoltok?

Ilyen gépről sem hallottam még ! Mit tudtok róla ?
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz: Tankok/Harckocsik 2012 jún. 20 13:58 #61723

• Bazooka Joe
Magyarharcos beküldte:
Na meg erre van a Stinger rakéta is.

Vagy az FGM–148 Javelin.
Téma zárolva.

Válasz: Tankok/Harckocsik 2012 jún. 21 16:28 #61733

Hayate beküldte:
Zeki beküldte:
Hát szerintem akkor is a légierő és a különböző rakéták, bombák dominálnak... jöhet bármilyen harckocsi...

Terület megtartásához elengedhetetlen a gyalogság, illetve támogató gyalogság nélkül a támadás is kétséged harckocsikkal. Éppen hogy rá kell nézni ezekre a haderőkre és látszik hogy nem viszik túlzásba az MBT-k fejlesztését, az Abrams, és Merkava is pl 70es évekbeli fejlesztés. Ha mindent eldöntő fegyver lenne 5 évente lenne egy drasztikus új típus.
Téma zárolva.

Válasz: Tankok/Harckocsik 2012 jún. 21 19:54 #61734

• Zhadorr
Jelenleg a mindent eldöntő fegyver a légierő. A harckocsi az nélkülözhetetlen. Ha megnézed az iraki háborút láthatod, a repülőgépek harcoltak max. fél évig, aztán elvitték őket. Azóta ott a vannak a szárazföldi erők, aminek fő ereje a gyalogság, a legfőbb támogatója a hk. Ha valami ismeretlen helyre kell bemenni, azok mennek elöl. Védettek a legtöbb kézi fegyver ellen, így ha a nehézfegyvereket már megsemmisítették (pl. a repülők) akkor a hk. lép elő döntő erővé.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.23 másodperc
Joomla templates by a4joomla