Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Kézifegyverek

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2010 nov. 15 18:01 #47694

• HunBütyök
Einer spinnt immer! írta:
aki ért hozzá, megmondaná nekem, hogy akkor melyik fegyver volt minden szempontból jobb: (anyaghasználat, pontosság, töltési sebesség, arányos, strapabíróbb stb) A Kar98k vs. Mosin-Nagant?

Már megint az összehasonlítás... hülyeség összehasnlítani magában a fegyvert száraz adatok alapján. Előny és hátránya mindegyiknek volt.

Na meg kérdés, hogy ki használta. Sarkalatos példa. Egy ninja kezében egy darab bot sokkal veszélyesebb egyver mint az én kezem alatt egy Patriot rakétarendszer.
Ennyi.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2010 nov. 15 18:03 #47695

• HunBütyök
Amúgy elárulom, hogy a K98k totál átlagos fegyvernek számított. Semmivel sem volt jobb más népek puskáinál.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2010 nov. 15 18:26 #47715

• Roland
HunBütyök írta:
aki ért hozzá, megmondaná nekem, hogy akkor melyik fegyver volt minden szempontból jobb: (anyaghasználat, pontosság, töltési sebesség, arányos, strapabíróbb stb) A Kar98k vs. Mosin-Nagant?

Már megint az összehasonlítás... hülyeség összehasnlítani magában a fegyvert száraz adatok alapján. Előny és hátránya mindegyiknek volt.

Na meg kérdés, hogy ki használta. Sarkalatos példa. Egy ninja kezében egy darab bot sokkal veszélyesebb egyver mint az én kezem alatt egy Patriot rakétarendszer.
Ennyi.

No igen. A \"tökéletes fegyver\" csak egy illúzió!!!
Semmi több! (Ugyan úgy, mint a tökéletes gyilkosság.)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2010 nov. 15 18:36 #47721

• Einer spinnt immer!
HunBütyök írta:

Ennyi.

egyáltalán nem hülyeség! én nem a tökéletes fegyver receptjét keresem, csak tudni akarom, hogy melyik volt a jobb! egyszerű, nem? (mert amint hallottam, hogy a Kar98k gyorsabban táraz, arra rávert a Mosin-Nagant a pontosságával... ) szóval tudni akaroooooooooom!!!!!!!!!!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2010 nov. 15 18:40 #47723

• Bazooka Joe
Az eredmény alapján döntesz majd, hogy melyiket szerzed be, hogy aztán mehess vadászni \"orkokra\" vagy \"pénzeszsákokra\"?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2010 nov. 15 18:49 #47727

• Roland
Bazooka Joe írta:
Az eredmény alapján döntesz majd, hogy melyiket szerzed be, hogy aztán mehess vadászni \"orkokra\" vagy \"pénzeszsákokra\"?

Ez jó:woohoo:

Ezen esetben én a Sturmgewehr 44-est mondanám;)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2010 nov. 15 20:53 #47767

• Einer spinnt immer!
Bazooka Joe írta:

meglehet ám ne szaporítsd a szót mondj 1 fegyvert, na!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2010 nov. 15 20:54 #47768

• Einer spinnt immer!
Roland írta:
Bazooka Joe írta:

Ez jó:woohoo:

Ezen esetben én a Sturmgewehr 44-est mondanám;)

csak 2 közül lehet választani Kar98k or Mosin-Nagant
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2010 nov. 15 21:00 #47769

Kar98K mer német...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2010 nov. 15 21:28 #47776

• HunBütyök
Akkor én is Kar98k-t mert a lengyeleknek is ilyesmit használtak (Kar98AZ-ből lett a Kb wz.29)
Bár a Mosin-nagant mod.91 is mert a finnek abból csinálták a világháború legpontosabb puskáját az M28/30-ast.

Úgyhogy mindkettő.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2010 nov. 15 21:32 #47778

• HunBütyök
Mondjuk nem tudom Ein spinnt melyik mosin-t kérdezte. Mert mod.91/30 volt a szovjet szabvány ha jól tudom.
Bár volt mod.91/38 karabély változata is ha ezt is jól tudom.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2010 nov. 15 22:00 #47780

• Einer spinnt immer!
nyugodtan másold ki a nevem, ha nem megy a leírása jah és az általános Mosin-Nagant-t értettem ( a wikipedian is egybe van az egész) szóval akk a lengyelek a Kar98k-ról másolták a fegyverüket? azt tudni, hogy ki gyártotta eredetileg?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2010 nov. 16 06:23 #47794

A Kar98k-t?
Vagy a Mosin Nagandot?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2010 nov. 16 10:45 #47822

• Einer spinnt immer!
Kar98k
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2010 nov. 16 12:16 #47856

Az német,és a Mauser gyártotta.
Téma zárolva.