Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Kézifegyverek

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2011 már. 30 13:45 #55145

• Panther
A legtöbb nem is volt több annál, mint amit írsz. De pl. a szovjet partizánok gyakran olyan mértékben alakították át fegyvereiket, hogy az alkatrészek fele nem volt csereszabatos, és a németek azt hitték, teljesen új típusokkal van dolguk. Pl. Mosim-Nagant feleakkora tussal és csővel, hangtompítóval, vagy akár farészek nélkül.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2011 már. 30 13:46 #55146

• Panther
És emellett ha már a játékban a két fegyver ugyanaz, akkor a lőszere miért nem? Na ez a poén .
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2011 már. 30 16:35 #55147

• Magyarharcos
Panther írta:
És emellett ha már a játékban a két fegyver ugyanaz, akkor a lőszere miért nem? Na ez a poén .

Na, egy napig itt gondolkoztam mi lett volna a 3. amit írtam volna. Kösz Panther!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2011 már. 31 16:20 #55174

• Panther
Nincs mit .

A PPS-41 tényleg annyira pontatlan, mint a játékban? Néha művészet vele eltalálni valamit.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2011 már. 31 17:56 #55178

• koi
Magyarharcos írta:
HunBütyök írta:
Bazooka Joe írta:
KzL írta:
Hát a COD-ban egy 88-assal kellett feltartani a németeket a hídnál.

És ez egy történelmi tény is egyben? Szerintem aligha.

Naja, sírtam a röhögéstől, amikor 16 fő helyett egy ember kezelte. És percenként egy ember által is lőtt vagyy 10-et.

A világháború legjobb egyszemélyes, kézi páncéltörő fegyere a COD szerint a Flak 36/37! XD

Ha már COD, akkor nekem két nagy poénom van:
1) Titkos kommandós küldetések
Egy magad vagy a pályán, de az ellenfél meg 300, de egymagad levered mindet egy szálig.
2) Orvlövész puska
A két orvlövész puska nem más, mint a normál ismétlő puska egy távcsővel, de a hangja úgy visszhangzik mint egy ágyú!
Én múltkor COD-oztam haveromnál,a játék ,persze,át van alakítva.Megyek,megyek a Bazookámmal,egyszer csak jön egy Pz.II.Lövök,a pánczéltörő meg lepattant róla. Az hogy???
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2011 már. 31 18:32 #55180

• Bazooka Joe
Mikor lesz vége a mesemondó délutánnak ebben a topikban? Ha COD-ról akartok diskurálni, akkor menjetek a játékok topikba!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2011 ápr. 01 03:58 #55191

• banditos
De ne a játékböl induljatok ki!Ez gyerekeknek készúlt,ilyenen veszekedni hogy mi van a játékban ami a valóságban,azt nem tartom értelmesnek
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2011 ápr. 01 05:28 #55196

• HunBütyök
Jaj a játékok... nekem ez méár szakmai ártalom, pici lányomtól kérdezte anyukája kérdezte, mi a medve kedvenc étele? Erra a pici lánom: méz!
Én meg elmeséltem neki, hogy az a medvéknek csak másodlagos táplálék, a cukortartalma miatt fogyasztják a medvék, meg ha nincsen más. Amúg a kisbárány, a kiskecske, a kisborjú a medvék kedvence.

Ténleg nem értem. A gyerekek miért a medvét szeretik, amikor az egy vérengző ragadozó, és miért félnek a pókoktól amik ártalmatlan apró lének zömében?
Eg póktól nem ilyednék meg, max rátaposnék a bakancsommal, a medvét ha meglátnám, olimpiai bajnokokat megszégyenítő sebességgel kezdenmék el rohanni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2011 ápr. 01 05:35 #55197

• HunBütyök
Ja bocsi az offért, térjünk vissza a kézifegverekre!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2011 ápr. 01 12:54 #55210

• banditos
Hunbütyök,még ha megengedsz egy hozzászólást:Ez az ellustított társadalom miatt van!Nem hiába van az a mondás:Férfinak lenni egy nőies világban!(Nőktől elnézést kérnék).
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2011 ápr. 01 13:15 #55212

• KzL
A medvék elől nem szabad elfutni!!! Halottnak kell tettetni magunkat! Vagy nagyobbnak.<br><br>Szerkesztette: KzL, Időpont: 2011-04-01 15:15
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2011 ápr. 01 13:26 #55213

• KzL
Bazooka Joe írta:
Luger írta:
Sziasztok!
De ha rugós rendszerű akkor mekkora lőtávolsága van ?

A PIAT-nak 690 m a lőtávolsága.

Nem inkább 69m? De olyat is hallottam hogy annak is örültek ha már 40 méterről eltaláltak egy \&quot;házat\&quot;.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2011 ápr. 01 14:47 #55216

• Bazooka Joe
Nézz utána.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2011 ápr. 01 15:14 #55217

• KzL
Utána néztem. Discovery channel:Weaponology.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Kedvenc gyalogsági fegyverek 2011 ápr. 01 15:22 #55218

• Bazooka Joe
Nézd meg a címet amit adtam róla...
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.22 másodperc
Joomla templates by a4joomla