INMATE írta:
Hát ez tény portillo gondolom azt akarta kideríteni, hogy valami konkrét eseményhez köthető e. Mivel ez nyilván nem egy túl gyakori esemény volt ha történt ilyen gondolom maradhatott feljegyzés, fénykép vagy hasonló. Nyilván rajz hisz látszik rajta de nem kizárt, hogy valaki egy valóságos kép alapján készített egy sajátot. Hát abszolút elképzelhető, hogy készült olyan kép, amelyen német felcser segít amerikai katonákon. Csak a kérdés az, hogy konkrét események történtek e, van e róla bármilyen hiteles információ. Amúgy valahol azt halottam, hogy az Ardenneknél (ha már Nyugat-Európa a téma) még a támadás előtt egész normális volt a viszony a két oldalon, halottam olyat, hogy a német őrjárat és az amerikai őrjárat emberei köszöntek egymásnak cigivel kínálták egymást stb. még a támadás előtt mindkét oldalon a nyugis területként ismerték, és nem nagyon zargatták egymást. Ugyebár ez tartott ameddig.
Köszi szépen a kiegészítést, természetesen erre gondoltam, hogy történt-e valami hasonló a Nyugati fronton, mert nagyon tettszik a kép.